Не контам шта су ти прецијенили? 16€ је приближно тих њихових процијењених 20$ и на ту цифру је 550 дин тачан износ колико треба да ти узму. Не контам гдје је проблем?Meni upravo ocarinili paket vrednosti od oko 16 evra. Platio 550 dinara. Dakle nemam reci...
Pogledajte prilog 239114 Pogledajte prilog 239115 Pogledajte prilog 239117
Na izvestaju sa carine stoji njihova procenjena vrednost od 20 dolara.
Koliko se secam niko ne dobija za onih 150/350 ikakvu priznanicu ili ista bukvalno?Iako piše tako na carinskom sajtu, pošta ima svoj drugi cenovnik sa svog sajta kojeg se drži. Ide 100+50 za pismo i 300+50 za paket. Izgleda da je naplaćeno kao pismo.
Sve ovo piše na papiru koji ide uz pošiljku i kojeg je trebao milićević da dobije.
Ovo definitivno treba menjati. Ako se žališ i ispostavi se da si u pravu, ništa ne treba da plaćaš, odnosno, vrate ti pare. Ili da plati carinik koji nije bio u pravu. Kada bi svi plaćali za svoje greške, mnogo manje bi ih bilo.... prigovor podnosioca tj. mene "moze prihvatiti" i da ga treba usvojiti, i ocariniti po novoj vrednosti od 20$. To sto sam samo podnosenje prigovora platio 700 din, nema veze.
Uz to ti ide cena otvaranja paketa..Maricu, 20% od 20 dolara nije 550 nego 400 dinara, oni su mu obracunali pdv plus ocarinili malo ofrlje.
Ima prodavnica koje nemaju DODATNI porez i PDV za EU zemlje, ali to je zato sto vec uracunaju VAT jer prodaju iz EU (OnePlus recimo).
Pandawill nema direktno recimo ali vraca VAT, i EtoTalk ima neku slicnu mogucnost.
Po mom iskustvu paket je vec vracen!. Imao sam slucaj da je postar paket oznacio sa nepotpuna adresa iako je adresa bila potpuna a cak ispod adrese pisao i broj mobilnog telefona. Reagovao sam odmah cim sam video promenu na sajtu poste ali nije vredelo paket je poslat nazad.Ljudi pomoc...malo pre sam video da mi je paket vracen,posto kazu da nije imao adresu ni br. Pozvao postu u Savskoj i rekli mi da ujutru poz carinu. Da li ce paket biti tamo ili ne? Zna li neko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari