^ Ne znam. Pre 4-5 meseci su mi prošle dve pošiljke sočiva, a sad su zadržane, tj. biće vraćene pošiljaocu.
Doduše, formalno su oni u pravu, pa nemam osnovu za žalbu.
Pozdrav
Ja sam cekao 8 dana.Kakva je situacija sada sa NS carinom ? Koliko se ceka ? Znam da je prije par mjeseci bilo 20 dana
Ja sam cekao 8 dana.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Obe vracene?^Dve pošiljke na dva imena obradjene od strane 2 carinika...
Pozdrav
Pošta protestuje. Pogledaj temu o kurirskim službama za više informacija.Da li je moguce da mi od petka ujutru stoji otprema sa carine ka maticnoj posti i da mi jos nije stiglo..
Kad brze stigne od kine do srbije nego od poste do mene onda znas kakva smo drzava.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ako nekoga interesuje, danas sam eskalirao spor na PayPalu, jer rok ističe sutra (nije mi baš do kraja jasno, prvo su mi poslali da je 08.11., pa 07.11., no dobro). Geekbuying se nije javio od 27.10.Manji napredak ka završetku: Geekbuying je, posle 5 dana od moje originalne poruke, malopre preko PayPala poslao prilično generičku poruku da ih kontaktiram na support_aftersale et geekbuying com, što sam odmah uradio. Napisao sam da ne čekam još 2 sedmice na poslednji trenutak za eskalaciju spora, tako da ću videti koliko brzo odgovoriti nešto smisleno.
stigla jos 1 stvar narucena 18.
Navodno su doveli postare iz Novog Sada da raznose postu u Beogradu tako da ti dodje na isto.Da li strajkuju i u Novom Sadu ?
Ja sam cekao od 26. Oktrobra do 3. Novembra. Sad mi stoji od petka otprema i nista jos uvek. Nadam se da ce sutra stici.Meni stoji ovako
Nista se jos ne mijenja
"04.11.2017 09:23:5711003 IZMENIČNA POŠTAPrispeće
04.11.2017 12:56:0911003 IZMENIČNA POŠTAZa carinu"
Da li strajkuju i u Novom Sadu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari