spaxon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.04.2003
- Poena
- 680
Xiaomi Redmi 5 Plus Will Soon Become The Cheapest Full-Screen SmartphoneHoće, ali ja ti svo vreme pričam da ta tvoja verzija sa s660 neće koštati samo 200$![]()
Evo ti još jedan primer , honor 7i sa malim bezelima i užasnim soc košta 1700,1800yuana.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Puste želje .. a i note 3 košta 400$ a ne 300e.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Budući da je Mi Note 3 sa SD660 procesorom i 5,5" ekranom, znači neka obogaćena varijanta onoga što očekujemo od Redmi Note 5, teško da će onda izdati slično po 100$ nižoj cijeni. OK mogu mu skinuti optičku stabilizaciju i staviti jeftinije kučište...
Meni je ovaj Mi Note 3 kandidat ako bude s vremenom pala cijena na 250 eura, taman će se i softwerski doraditi. Pogotovo ako mi se ne bude svidjela redmi 5 serija.
Pogledao sam već skoro sve youtube recenzije za taj mobitel. Na papiru su iste kamere ali procesor koji obrađuje stvari igra također ulogu, a i softwer je još zelen, trebaju još ispeglati kameru. Uvijek tako bude kod Xiaomi-a, poboljša se kamera s izlaskom novijih romova. Uglavnom za sada je MI6 bolji što se tiče kamere, ali ni ne očekujem da dođe baš do nivoa tog flagšipa. Prednju kameru zato svi hvale, kao jednu od vrhunskih i bolju od mnogih flagšipa.Evo prodavace se po jos nizoj ceni od ocekivane... https://www.gizmochina.com/2017/10/09/xiaomi-mi-note-3-already-selling-discount-price-online/
A evo i dobar review ovog odlicnog telefona koji ima istu kameru kao Mi6: https://www.gizmochina.com/2017/10/04/xiaomi-mi-note-3-review-premium-midrange-flagship/
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Xiaomi's new entry level:
Redmi 5A 16GB - rose/gold, gold, black, grey
Redmi 5 16/32GB - gold, black
Redmi 5 Plus 32/64GB - gold black, grey
will be available internationally from the start (= incl. select european countries)
Budući da je Mi Note 3 sa SD660 procesorom i 5,5" ekranom, znači neka obogaćena varijanta onoga što očekujemo od Redmi Note 5, teško da će onda izdati slično po 100$ nižoj cijeni. OK mogu mu skinuti optičku stabilizaciju i staviti jeftinije kučište...
Meni je ovaj Mi Note 3 kandidat ako bude s vremenom pala cijena na 250 eura, taman će se i softwerski doraditi. Pogotovo ako mi se ne bude svidjela redmi 5 serija.
Također će mi SD630 sigurno biti dovoljno dobar s obzirom koliko je SD625 kvalitetan, i mislim da je nemoguće da redmi 5 napravi korak unazad sa kamerom, pa to im je cilj poboljšati, koliko sam čuo. Naravno uz početnu cijenu do 220$.
Pozdravljam im ideju ako misle imati i plus verziju sa 18:9, tko voli nek izvoli, ali neka održe i 16:9 kao i do sada.
Pogledao sam malo za Mi5X, i recenzije kažu da je bolja, kod običnih dnevnih slika je navodno blizu top modelima, ali noćne slike zbog 2.2 otvora su možda i slabije nego RN4X, a i video kažu da malo zaostaje za fotografskim dijelom, što ne znači da je lošiji od RN4X.Nisam ispratio inace ta dva telefona . Kakve su na njima kamere u odnosu na rn4?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Nadam se do 05.2018., evo nekad luksuzni Mi Note 2 je sada na 246 eura, a ima veću bateriju, procesor 821, zatim skuplji i veći OLED ekran. Dok je Mi6 top model blizu 300 euraA za koliko vremena bi se mogao ocekivati pad cene mi note 3 telefona na oko 250-280e posto mi je jako zanimljiv telefon?
Želio bih da ima brzo punjenje napokon, a to se i odavno šuška da će uvesti, dosadilo mi puniti mobitel skoro 3 sata.To je preporucena cena za model 3/16, dok je za 3/32 cena 195€, a u najjacoj verziji 4/64 - oko 250€. Naravno, to su samo pretpostavke i sigurno ce se razlikovati u zavisnosti sa kojeg trzista dolaze.
95% Xiaomi telefona ima isti taj TD modem, jedino globalne verzije imaju drugi modem. Tj nije do modema i signala već do samog procesoraRecimo mi5c kod nas ima problem sa signalom jer je radjen bas za Kinesko trziste...
The mi 5c is NEVER MEANT to be sold out of china and it is KNOWN THAT IT ONLY SUPPORT TDD-LTE, which is only support in mainland China!!!
Chinese bands are different than eg in Europe eg 4G. TD in China and FDD in Europe.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari