Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Da li Exynos verzija Nota 8 (to je ovo što ima kod nas) podržava neki od Qualcomm Quick Charge standarda?

Odnosno, ako kupim neki QC 3.0 punjač da li će se Note 8 puniti brže?

Oko tih brzih adaptivnih punjača: imam 2 samsung punjača od po 2 Ah. Jedan je fast adaptive charging a drugi nije. I evo ti screen shot sa koliko ampera puni običan a sa koliko fast.. Nema razlike iako je baterija na 37% i trebalo bi da cepa do koske.. Isto ovo sam merio i preko uređaja kod elektroničara, za slučaj da Aida greši.. Ali ne greši...
4a7510bda1dcb60600f826d86544be85.jpg

23e197db545201b5817e1690509a9e32.jpg

Sent from SM-T825 Tab S3

Poslednja izmena:
Teško za exynos...a za speaker mod i ostalo te razumem u potpunosti 😉

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Isto puni i 2.0 i 3.0 provereno, samo sto u peaku qc3 pokaze vece vrednosti, vecinu vremena puni istom jacinom, oba merena aukey gc punjacima

997bc6c9ad650aa3b9410cb222920269.jpg

9a0770250276c2718726f62045284968.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Zove me dual speaker mod i greenify na root-u ali se jos malo opirem, nadam se da ce ubrzo uraditi root bez okidanja knox-a[emoji5][emoji5][emoji5]
Taj root vredi jedino zbog onog kamera moda kojim mogu da se ubiju voštane boje Samsung obrade. Velika šteta što je Samsung zavrnuo slavinu .

Ja sam merio uključenim ekranom naizmenično sa punjačem koji nije fast i običnim punjačem..Istom snagom pune..A merio sam i uredjajem za to..isto je kao i na aplikaciji

Poslednja izmena:
Ne kažem da aplikacija ne meri tačno nego da telefon vuče manje struje kada je ekran upaljen. Kačio je neko slike onog merača sa upaljenim i ugašenim ekranom, a i kačio sam u S8 temi xda poređenje raznih tehnologija brzog punjenja gde su za Samsungov fast charge isto to primetili.

meni je u svemu cudno da se ne razlikuje punjenje u A kod fast i običnog punjača u slučaju kada imaju isto Ampera.

Sent from SM-T825 Tab S3

Zove me dual speaker mod i greenify na root-u ali se jos malo opirem, nadam se da ce ubrzo uraditi root bez okidanja knox-a[emoji5][emoji5][emoji5]
Samo zbog dual speaker opcije vredi uraditi,bio bi prakticno uredjaj bez mane,cak sam se i na fp senzor navikao,koliko god to cudno zvucalo. [emoji1]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

mislim da im je logika bila da kad je ekran uključen koristiš ga, radiš ko zna šta (možda nešto zahtevno), dodatno ga greješ, upropašćava se baterija tako

Igrao se malo danas sa Note8 i s8+uporedo. Note izgleda 3 klase bolje. S8+je jajasti daljinac pored njega. Iritira uzasno polozaj fp senzora. Treba godina da ubodes gde je
a za to vreme izmastis kamere prstima 100 puta...

Na sve se to navikneš vrlo brzo kao što reče kolega @Conquer gore. Kejs sa odvojenom rupom za senzor mnogo pomaže da istreniraš i automatizuješ pokret. Ja sad kad uzmem nexuse u ruku otisak mi je mnogo nisko i pitam se kako ljudi ovako krive prst da ga nabodu [emoji23]

Meni je root najbitniji zbog dual speeker i greenify koji lepo gasi aplikacije bez cekanja

Fast charge ne radi kad je ekran upaljen, 101%.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Koristiš li secure folder ? I da li si ugasio Google location reporting history ?
Daj ss grafikona .

Kačio je juče. Na skoro dva dana korišćenja + dual sim i nije katastrofa.

Daj malo vise detalja,nije samo sot merilo,na proslom ss ga nisi punio skoro dva dana,ne znam zasto se zalis? Sta sve koristis od aplikacija? Video sam da nekima sa dve kartice gura preko 5 sati,ne verujem da je do toga,ako uopste postoji neki problem. Meni sot samo u nekoj ekstremnoj situaciji bude ispod 5h na 24-28h od punjenja.

Screenshot_20171012-004105.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Slazem se nadam se da ce ubrzo smisliti nacin da zaobidju okidanje knoxa kao i na sd

According to The Korea Herald, Samsung is expected to reveal a new and improved version of Bixby, Bixby 2.0, at the company’s San Francisco Developer Conference on October 18. The Korea Herald also notes that Version 2.0 may integrate with third-party services and devices other than smartphones. Given Samsung’s developments in the Smart Home market, it’s likely that we’ll see some kind of action there.

Sent from SM-T825 Tab S3

Jos kad bi sa tim dosao i Samsung Experience 8.5 na Galaxy S8, gde bi nam bio kraj.

A taj 8.5 ti je tačno bitan zbog? Mislim koja je tačno razlika, app pairing dodatak i zvezdice na lock screenu?

Nazad
Vrh Dno