- Učlanjen(a)
- 29.08.2005
- Poena
- 650
molim moderatore da banuju clana Fallout 3, smeta zajednici, otezava komunikaciju, sto je najgore usmerava neupucene clanove u garantovan pozar
Koje vodeno hladjenje nisam ni pominjao vodeno hladjenje?
Znaci dolazimo do logike tvoje da kada se kupi gtx 1080ti treba karta da se osakati na 50 do 60 posto power limit da bi trosila manje struje na Zecu i tako umesto da gtx 1080ti baca 750-800 sol-a na power limit 100,ona lepo baca 600 sol-a i trosi recimo tvojih 216w....I sad ispada da su svi budale sto drze visok power limit i kopaju 750-800 sol-a?
Ako neko vec hoce da mu karte bacaju 600 sol-a onda je bolje da kupe dobru verziju gtx 1080 a zna se koje su dobre,i ustedece lepo 250-300 eura po karti u odnosu na gtx 1080ti....
Sto se tice temperature samih gtx 1080 i gtx 1080ti sa dobrim hladjenjem temperature su sjajne ne moze neko da kupi najjeftiniju gtx 1080 i da kaze kako se mnogo greju pa ti plati pa se nece grejati.
MarkoZ-A kako onda ljudi vade brojku od 770 do 800 sol-a na Zecu ako niko ne drzi power limit na 100?Cemu onda kupovina gtx 1080ti sluzi da bi kopala 600 sol-a?
Koja su ti podesavanja za kartice u MSI afterburneru?Imam rigove 1070, 440sol po karti, moze i 480 al mi ne pada na pamet, lepo 65% PL i potrosnja 600W iz zida za masinu sa 5 karti, sto mu dodje samo oko 430kWh mesecno. Ko moze bolje neka mu, meni je ovo idealno. Svakako prodajem samo u pumpu, odnosno samo preko 0.09BTC za zeca. Mislim da svakome ko hoce ovo da radi dugo minimalna potrosnja treba da bude imperativ.
@-=crusader=- custom bios ne postoji za tu kartu. A problem sa power limitom bi mozda mogao da resis zakljucavanjem napona, otvoris grafikon sa ctrl + f, pogldas koja vrednost napona i gpu kloka ti odgovara, ako ti ne odgovara mozes da je modujes, i onda kliknes na zadatu tacku dok drzis slovo L. Tada ce ti napon i gpu klok biti fiksirani. Bar bi trebalo da budu, probaj.
PL 65
CC +175
MC +505
Asus 1070 Strixx
nabavih onaj merac koji ide direktno na shuko i ispostavilo se da kartica zaista trosi 60% iako na AB grafikonima PL prikazuje kao 83-84%... i regularno se potrosnja skalira, na 60% PL kartica trosi ~105W ETH, na 70% 120W, etc... ali AB grafikon ostaje statican, ko zna do cega je...
jel dobijas ikakve oscilacije sa podesavanjem CC plus minus? ja na ETH skoro nista bilo da je -100 ili +100 (dakle raspon od 200), mozda 0.1 MH/s... jel bitno koji je coin, mozda je za zeca bitno a za ETH nije?
Pa zavisi na kom je mestu u rigu...ako je u sredini to je normalno...Koliko se vise greje?Sto se jedna grafika mnogo vise greje od ostalih, na svim rigovima 1070?
@KOLOS sto nisi pitao sta je najbolje uzeo sam 5 vsta 1060 ukljucujuci i G1 ali nista blizu Armora nije. Karte su jake kao beton. Stabilne jake i hladne. Jedino sa njima izvlacim 295sol uz smesne temperature
Ove Windforce sam platio 220e, neka bude 275 sola po karti to je 2200 sola ceo rig, meni je to sasvim ok.
Ti si ih kopcao na rm1000x jel tako bese? Kako si tacno resio pitanje napajanja ekstendera?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari