Vrhunska pucacina. Odlicna i u SP i u MP.
I dalje je redovno igram 😉
izasao 5.0 firmware.
Šta su sjebali leba ti?Ma uje*ali ga najžešće s njim!
Šta su sjebali leba ti?
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Haha da da. Izaći će kao PS+ igra ali tamo negde 2020-e. BTW u decembru bi trebalo da izađe Horizon GOTY verzija igre i navodno će biti 50$ na US PSN-u.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Killzone Shadowfall - 5$Mislio sam pre svega na ono sto mene interesuje (ne na HZD): Killzone Shadowfall (uz PS+ 12e sa Season Passom), The Journey (9.99e PS+), The Order 1886 (11e PS+, mada je on vec bio)... 😉
+TLoU remasterd je 16e uz PS+ pretplatu
Inace kakav je ovaj Killzone? Znam da sam dosta citao da je i on kratak i neka vrsta "tech demo-a" za PS4?
@Mazi7
Pokusao sam juce da nadjem garanciju kada sam dosao kuci, ali zena je to ocigledno negde zaturila. Inace konzola je uzeta u Bulevaru Kralja Aleksandra ne znam sad tacno koji broj i kako se zove radnja. Kupio sam je polovnu preko kp od nekog coveka koji ju je uzeo tamo. I on mi je rekao za to da ako cistis kod njih jednom godisnje i platis 35€ produzavas garanciju tako do pet godina. Inace dali su regularnu garanciju dve godine. Nego meni trip da li da nosim uopste tamo i placam toliko ako su neki dundjeri od servisera da jos nesto i ne zeznu. Oni navodno kad sam ih zvao kad sam uzeo konzolu rekli su mi da detaljno je ociste od prasine i zamene termalnu pastu. Zato sam i hteo da se konsultujem sa vama oko ciscenja i nekih saveta kako to radite.
Inace sto se tice v5 nisam primetio nista posebno neke novine i poboljsanja. Samo sam primetio da u toku igranja ako je neka akcija zna da zastuca malo igra pa posle sve tece normalno, generalno Mafia 3. Mada moguce je da je mozda i do same igre.
20.9 narucen disk, 21. poslat , jos ga nema... Base.com
zato pitah pre dan dva koliko se vozi.... 🙂
I dalje ga nema nigde .....
^
Mišljenje o igri?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari