Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno pošto je svakako sav DLC koji dolazu za igru free.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Da l' si toliko alergican na spomen PC-ja? Koji si ti krvni fanboj onda ***, leci se.. Nemam uredjaj trenutno jer imam preca posla, tako da ne sudi o necemo sto ne znas.

Mazija sprdam jer mi se moze, i to tebe ne treba da zanima, to mi je rodjak sa sela. 😀 A uletim u temu kad zelim, ti najvise ovde palamudis, iz supljeg u prazno i niko ti nista ne kaze, nzm zasto ti smeta kad se neko drugi ukljuci, ovo je forum, to je poenta valjda. Ako ti smeta tudje misljenje vezano za nesto, nije tvoje da ispravljas, niti on tebi, nego posavetuj na fin nacin.

^ ne, i sam sam iskljucivo drljao igre na PC-u poslednjih 17 godina ali me ne vidis da gledam u svaki post da spominjem PC i indiskrento tu i tamo da bljucnem na konzole...
I bas to tvoje uletanje u temu i ovo gore sto sam spomenuo stvara utisak da "trolujes po kucama"....

^^ bas zbog toga i pitam, znam da su najavili DLC sa mapama ali nigde u storu nisam mogao da iskopam informaciju da li se kupuju zasebno ili kao season pass dolazi uz razlicite pakete igre...

Poslednja izmena:
pojma nemam, kod mene radi kao i sa prethodnim. sa poslednjom cetvorkom mi se par puta desilo da kad upalim dobijem samo crni ekran pa moram da ga gasim na dugme i palim ponovo... kao da svi u dogovoru s*ebavaju sve sto je radilo...

Sve ok kod mene par sati i 2 boota. Do sad nije bilo problema.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Vidim nešto da se ljudi žale...od lagovanja, crnih ekrana, pa čak do brikovanja! Ponavljam, vidim da se žale, a da l' je to, šta i u kojoj meri...dovoljno za cim!
Ni kod mene nema problema za sad, verujem da već sad neće ni biti, ali bio mi je cim malo... Fluidno, fino radi sve, čak nekako i bolje od 4.74!

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Haha da da. Izaći će kao PS+ igra ali tamo negde 2020-e. BTW u decembru bi trebalo da izađe Horizon GOTY verzija igre i navodno će biti 50$ na US PSN-u.

Poslednja izmena:
Dobar deo tih "redditora" instalira beta firmware svaki put i onda kukaju na brick i teze probleme. Nista cudno da ima tu konflikta jer mi koji nemamo pojma sve manje i manje problema imamo [emoji23]

Haha da da. Izaći će kao PS+ igra ali tamo negde 2020-e. BTW u decembru bi trebalo da izađe Horizon GOTY verzija igre i navodno će biti 50$ na US PSN-u.

Mislio sam pre svega na ono sto mene interesuje (ne na HZD): Killzone Shadowfall (uz PS+ 12e sa Season Passom), The Journey (9.99e PS+), The Order 1886 (11e PS+, mada je on vec bio)... 😉

+TLoU remasterd je 16e uz PS+ pretplatu

Inace kakav je ovaj Killzone? Znam da sam dosta citao da je i on kratak i neka vrsta "tech demo-a" za PS4?

@Mazi7
Pokusao sam juce da nadjem garanciju kada sam dosao kuci, ali zena je to ocigledno negde zaturila. Inace konzola je uzeta u Bulevaru Kralja Aleksandra ne znam sad tacno koji broj i kako se zove radnja. Kupio sam je polovnu preko kp od nekog coveka koji ju je uzeo tamo. I on mi je rekao za to da ako cistis kod njih jednom godisnje i platis 35€ produzavas garanciju tako do pet godina. Inace dali su regularnu garanciju dve godine. Nego meni trip da li da nosim uopste tamo i placam toliko ako su neki dundjeri od servisera da jos nesto i ne zeznu. Oni navodno kad sam ih zvao kad sam uzeo konzolu rekli su mi da detaljno je ociste od prasine i zamene termalnu pastu. Zato sam i hteo da se konsultujem sa vama oko ciscenja i nekih saveta kako to radite.

Inace sto se tice v5 nisam primetio nista posebno neke novine i poboljsanja. Samo sam primetio da u toku igranja ako je neka akcija zna da zastuca malo igra pa posle sve tece normalno, generalno Mafia 3. Mada moguce je da je mozda i do same igre.

Mislio sam pre svega na ono sto mene interesuje (ne na HZD): Killzone Shadowfall (uz PS+ 12e sa Season Passom), The Journey (9.99e PS+), The Order 1886 (11e PS+, mada je on vec bio)... 😉

+TLoU remasterd je 16e uz PS+ pretplatu

Inace kakav je ovaj Killzone? Znam da sam dosta citao da je i on kratak i neka vrsta "tech demo-a" za PS4?
Killzone Shadowfall - 5$
Killzone Intercept - 5$
The Order 1886 - 5$
TLoU - 10$

Ovoliko sam ja platio ove igre kada su bile na popustu na US PSN-u, a nemam PS+ pretplatu.
I dalje mi nije jasno zašto nisi napravio US PSN nalog pored tog tvog AT tj EU.

Killzone odlična igra i ne nije kratka kao što kažeš. Stvarno ne znam odakle i gde čitaš te vesti, da ne kažem gluposti.

Poslednja izmena:
^ iskreno jer me mrzi sada da se cimam sa kupovinom vaucera i pravljenjem naloga na US store-u, iako sam tek posle mesec-dva video cenovnu razliku EU vs US i da je US verovatno bila bolja opcija. *** poslusao sam savet ortaka kada sam nabavljao PS4.

Doduse nesto sam od "must have" igara uzeo za sebe, nesto cu kroz share (kada budu dosle na red). Nije mi problem da odvojim novac na par meseci za neku igru, problem je naci vremena.

Btw za Killzone - da li je onda bila tech demo za PS4 i kasnije razvijena u full igru? (znam da mi drug spomenuo nesto u tom kontekstu kada smo pricali o nabavci igara koje vrede )

Poslednja izmena:
@Mazi7
Pokusao sam juce da nadjem garanciju kada sam dosao kuci, ali zena je to ocigledno negde zaturila. Inace konzola je uzeta u Bulevaru Kralja Aleksandra ne znam sad tacno koji broj i kako se zove radnja. Kupio sam je polovnu preko kp od nekog coveka koji ju je uzeo tamo. I on mi je rekao za to da ako cistis kod njih jednom godisnje i platis 35€ produzavas garanciju tako do pet godina. Inace dali su regularnu garanciju dve godine. Nego meni trip da li da nosim uopste tamo i placam toliko ako su neki dundjeri od servisera da jos nesto i ne zeznu. Oni navodno kad sam ih zvao kad sam uzeo konzolu rekli su mi da detaljno je ociste od prasine i zamene termalnu pastu. Zato sam i hteo da se konsultujem sa vama oko ciscenja i nekih saveta kako to radite.

Inace sto se tice v5 nisam primetio nista posebno neke novine i poboljsanja. Samo sam primetio da u toku igranja ako je neka akcija zna da zastuca malo igra pa posle sve tece normalno, generalno Mafia 3. Mada moguce je da je mozda i do same igre.

Krpa za brisanje prašine je dovoljna, kakva crna zamena paste svake godine i to još po 35 evrića.

Ako nekoga ne mrzi da napiše onih par naj sajtova za poručivanje diskova. Zahvaljujem se [emoji106]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Hvala lafić [emoji4]

Sent from my SM-T813 using Tapatalk

20.9 narucen disk, 21. poslat , jos ga nema... Base.com
zato pitah pre dan dva koliko se vozi.... 🙂
I dalje ga nema nigde .....

Stići će, verovatno je na našoj carini. U glavnom im treba desetak dana do dve nedelje (što ne znači da nema slučajeva kada igra stigne pre ili kasnije).

20.9 narucen disk, 21. poslat , jos ga nema... Base.com
zato pitah pre dan dva koliko se vozi.... 🙂
I dalje ga nema nigde .....

Нема ту правила мени је једном путовао 45 дана,али то је било пре пар година. Али просек је био око 10 дана.

Znam, uzimao sa Zavvi-ja i odakle sve ne, obicno i za 7 dana stigne, a sad se bas zaglavio 🙂

Instalirao 5.0 fw sve radi ok (za sada nema problema ni na mom ni na pro od ortaka).

Takodje vezano za Titanfall, izgleda da je ipak moralo da se saceka da instalira celu igru pa pokrene novi sejv jer je stari iz nekog razloga "ostecen", doduse ponovo je zakucao ali posle restarta deluje sve da radi ok. Inace svaka vam cast ako ovo igrate u MP-u... Meni ovakve FPS igre sa visokim tempom definitivno "placu" za misem i tastaturom, ne mogu da izvucem max sa pecurkama na dzojstiku.

^
Mišljenje o igri?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Kako tebi pecurke tako i njima 🙂 Dobijem zelju, sednem na PC i okupaju me.. Posle shvatim da ipak imam vise sanse sa pecurkama [emoji23]

Meni ovaj Firmware 5.00 mozda kao povecao brzinu ventova u odredjenim situacijama. Jes bucniji. Procitao na jos par mesta da im ventovi rade i u sleep modu.

Ostalo definitivno okej. A tacno TF2 i jos par igre tipa Paragon, puste te ingame pa zakucaju ako se jos skida. I onaj The Dwarves me tako iscimao.

^
Mišljenje o igri?

Sent from my D6603 using Tapatalk

Odigrao sam sat vremena u kampanji, deluje interesantno sa dosta novih elemenata u gameplayu koje zahtevaju da se savladaju i teško se izvode sa dzojstikom - tipa wallruna +aim (doduše nisam ni igrao TF1 I nove CoD). Uglavnom u kampanji sam još uvek ub "uvodnom delu" kada nabaviš baterije za Titana, verujem da ozbiljna krljačina ide posle... Kratko isprobao MP I što reče Mazi rastavili me na proste elemente.
Izuzetno dinamična igra, misliš da možeš da znaš šta te očekuje igrajući SP,kad ono međutim... xD
Ali je iskreno zabavno iako sam noob i verovatno ću povremeno da opicim koju partiju vukendima...

A sto se tiče onih Titana (i ostalih) , jesu li svi iza paywalla ili mogu da se otključaju grajndom?

Mazi
Ne bi znao za ventove jer uvek nosim sluške dok igram

Poslednja izmena:
Momci, nisam palio PS4 Pro, jedno 2 meseca kontam... Elem, juče sam odradio update po paljenju konzole i posle update je prvih nekoliko minuta sve bilo ok. Međutim onda je prikaz homescreen-a počeo da nestaje na TV-u. Crn ekran na TV-u i TV kaže da proverim HDMI input. To potraje par sekundi, nekoliko desetina i na kratko se vrati slika, isto toliko vremenski i nestane i tako se sve ponovi po 6-7 puta i na kraju ostane crn ekran...

Ima li veze ovo sa updateom? Ili nešto nije u redu sa HDMI izlazom, kabelom? Konzola nema više od par desetina sati rada... 100 plafon.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno