Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel isprobao neko? Vidim nema nikakav komentar na XDA otkad je izbacen.
Pretraga retardirana, kad trazis nesto određeno izbaci ga na 100 i nekom mestu. Mnogo sporo skida, inače, što bi se reklo - ima sve...

Sent from my m2 note using Tapatalk

Da li je neko probao nesto od aplikacija za trening kognitivnih skilova?

Lumosity, Peak, Elevate?

Možda neuronation? Ja je godinama trošim povremeno. Odlična.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Preporuka za app za dl video klipova sa yt i audio sa soundcloud-a ?
Koristim HiveLoader, ali ne nalazim nijedan update u zadnjih par meseci, pored toga ne izlistava neki veći izbor referenci.

Jel ima neko preporuku za neku aplikaciju koja ce live da prenosi ekran telefona na youtube?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

To je vrlo subjektivna stvar, cak se ni ono sto se mnogo dopada tebi mozda uopste ne dopadne tvojoj zeni. Imas puno toga na ovoj temi. Meni licno najvise odgovaraju bele ikone, jer se lako kombinuju sa bilo kojim wallpaper-om, i takodje ne volim da mi sve budu linearno cetvrtaste - zato su mi dobre npr. Flight Lite, Lines ili Min. Linkovao sam ti besplatne, nije nijedan iconpack skup, ali moze da bude 100% promasena investicija, jer se radi o estetici, gde svako ima sopstveni dozivljaj.

Hvala Jericho na odgovoru. Ove bele mi nisu baš to :) u svakom slučaju pročešljaću temu koji si postavio.

Da li je izvodljivo ikako da prebacim premium licencu za sygic navigaciju sa windows telefona? tj. da koristim sygic samo na androidu, ili da se bakćem sa gusarskim verzijama... koliko sam video može sa iosa na android i obrnuto....ali nigde ne nađoh info za win...

koja je po vama, besplatna, najkorisnija aplikacija kao za OCR software. ABBYY je prekup, za ono koliko ga koristim

Ja sam koristio Text Fairy kada mi je bio potreban, radio je dobro. Sada koristim CamScanner, kupio sam ga na nekom popustu za 1$, radi dobro ali zeza malo srpsku latinicu.

Hvala

Da li je izvodljivo ikako da prebacim premium licencu za sygic navigaciju sa windows telefona? tj. da koristim sygic samo na androidu, ili da se bakćem sa gusarskim verzijama... koliko sam video može sa iosa na android i obrnuto....ali nigde ne nađoh info za win...

Jos uvek ne mogu da se prebacuju licence sa jednog os-a na drugi (vazi i za android-iphone). Pratio sam na twitteru, dosta ljudi ih to pitalo, i odgovor je bio za sada ne moze. Ja isto imam premium za windows, kada instaliram android verziju i prijavim se, vazi mi samo licenca za head up display (hud)...

Da li može u google calendaru da se namesti da u mesečnom pregledu ponedeljak bude prvi dan?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ladno nisam video general u settingsu[emoji54]
Hvala

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
*** obojici su vam cene u autu, vojadžerov link košta 10$ a Danilov 60$ [emoji23]

Da sad opet 60, danas u toku dana bilo 10$...
Pre neki dan na popustu 6$ - baš se pisalo tamo u temi o popustima.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pazi kad se cena promenila od kako sam ono napisao :)

Btw, Evi da vidiš koliko često ide na popuste...

5a766059c275e3e70507c5b1a093e840.jpg

Poslednja izmena:
ABBYY-jeve TextGrabber ($10) i FineScanner Pro ($60) su dve različite aplikacije.

TextGrabber radi OCR na telefonu - "offline", i da ti tekst (*.txt).
FineScanner Pro upload-uje sliku na ABBYY-jev server, pa tamo radi OCR, i vrati ti po želji: doc/docx/pdf/xls/xlsx/txt/rtf/odt/pptx/epub/fb2.

Za tri koplja su ispred ostalih popularnih OCR aplikacija koje sam isprobao - po brzini, preciznosti, jednostavnosti, praktičnosti...

Poslednja izmena:
Koji koristite program za brisanje duplih slika ?

Nazad
Vrh Dno