Nemam root , probacu da obrisem app, cak sam i menjao launcher isto prikazujeNisi probao da deistaliras, restartujes tel, po mogucstvu obrises cache/dalvik wipe u twrp-u ako imas root?
Sent from my Tapatalk
Pa vratila se jer imas aktivan neki event/task, bolje pregledaj kalendar.
Stock app launcher ili nova?
Nisam nikada koristio taj, ali probaj u podešavanjima da isključiš notifikacije ako postoji ta opcija. Kod nove možeš da podešavaš koju aplikaciju teslaunread da prati.Stock, aosp based launcher3.
Ljudi treba mi jedna pomoc,komsija je vozac kamiona i treba mu navigacija za tablet ali koja ima to za kamione, kuda sta kako ne razumem se a pitao me da se malo raspitam oko toga? Znaci mora da bude specijalno za kamione zbog visine kamiona, kuda sme da ide i sl.. Moze neka free ili neka sa lekom?![]()
Besplatne su. Premijum mogucnosti kostaju (i treba da ih plati, tipa 20 EUR jednokratno) ali cifra je beznacajna u odnosu na sansu da ostetis kamion jer nisi shvatio da je most ispred tebe nizi nego sto tebi odgovara.
Cifra je 130e za lifetime licencu plus 3 godine apdejta.. Što je previše.. Gde ima za 20 da čovek odmah uzme?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljudi treba mi jedna pomoc,komsija je vozac kamiona i treba mu navigacija za tablet ali koja ima to za kamione, kuda sta kako ne razumem se a pitao me da se malo raspitam oko toga? Znaci mora da bude specijalno za kamione zbog visine kamiona, kuda sme da ide i sl.. Moze neka free ili neka sa lekom?![]()
Fora je što on vozi autobus, al vidim da ove aplikacije što su za kamione imaju opcije i za buseve.. Nznm, al previše je 130e stvarno.. Da je nešto 20-30-40 pa ajde.. Ali brate preteraše ga..
IGO mape za Evropu (sama aplikacija je besplatna) su tu negde oko 30-40 dolara, ne znam bas tacnu cenu. Sama aplikacija je nenadmasna, jedina konkurencija je Sygic. Imas i zasebne teme za navigaciju i za ove dve konkretne aplikacije.
Ozbiljne kamiondžije koji voze evropske ture ne žale pare za standalone navigacione uređaje, osnovno sredstvo za rad u današnje vreme. Veliki displej i tranzitne mape koje se redovno ažuriraju se podrazumevaju za tu vrstu posla.
OK, samo još jedno pitanje. Jel taj igo što apominješ ima taj dodatak za kamione šta već (truck se zove kod sygic)..? Daj mi link ako te ne mrzi za taj što misliš...
Naprotiv, svako će reći kako je programer tog programa nezajažljiv i kako mu ne treba platiti više od $1 za doživotnu licencu.Upravo tako i niko nece reci kako je 130 EUR na 3 godine previseAko zelis azurirane mape stalno i softver koji radi na tvom uredjaju - plati pa se klati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari