Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Moraš da skineš njihov app store (Amazon appstore), meni je stiglo danas i sve aplikacije sa amazona mi rade normalno.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nema potrebe. Video sam da su izbacili novu aplikaciju ali nikako nije htela da se instalira. Brisao sam cache i data, ništa. Na kraju sam je obrisao, instalirao ponovo (underground app) i sad radi.

Za muziku mi je trenutno najbolji Black Player EX,mada su i Stelio,Rocker player i Shuttle odlični.

Pomozite uzasno me nervira, hocu da skinem ovu jedinicu sa kalendara, sve zivo sam probao...pojavila se pre mesec dana i tako stoji.

-brisao kes
-pregledao sve u kalendaru za septembar i avgust
-ugasao google i hotmail kalendare

nista, i dalje je tu prokletinja...

80c33fd94bafee8a715e75554ee7fbaf.jpg

Nisi probao da deistaliras, restartujes tel, po mogucstvu obrises cache/dalvik wipe u twrp-u ako imas root?

Sent from my Tapatalk

Nisi probao da deistaliras, restartujes tel, po mogucstvu obrises cache/dalvik wipe u twrp-u ako imas root?

Sent from my Tapatalk
Nemam root , probacu da obrisem app, cak sam i menjao launcher isto prikazuje :(

edit- ne vredi force stop pa disable, pa opet enable pa update i vratila se jedinica...

Poslednja izmena:
Pa vratila se jer imas aktivan neki event/task, bolje pregledaj kalendar.

Ljudi treba mi jedna pomoc,komsija je vozac kamiona i treba mu navigacija za tablet ali koja ima to za kamione, kuda sta kako ne razumem se a pitao me da se malo raspitam oko toga? Znaci mora da bude specijalno za kamione zbog visine kamiona, kuda sme da ide i sl.. Moze neka free ili neka sa lekom? :D

Besplatne su. Premijum mogucnosti kostaju (i treba da ih plati, tipa 20 EUR jednokratno) ali cifra je beznacajna u odnosu na sansu da ostetis kamion jer nisi shvatio da je most ispred tebe nizi nego sto tebi odgovara.

Besplatne su. Premijum mogucnosti kostaju (i treba da ih plati, tipa 20 EUR jednokratno) ali cifra je beznacajna u odnosu na sansu da ostetis kamion jer nisi shvatio da je most ispred tebe nizi nego sto tebi odgovara.

Cifra je 130e za lifetime licencu plus 3 godine apdejta.. Što je previše.. Gde ima za 20 da čovek odmah uzme?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cifra je 130e za lifetime licencu plus 3 godine apdejta.. Što je previše.. Gde ima za 20 da čovek odmah uzme?

Kako je to previse na 3 godine? To je 40 EUR godisnje, 3.3 EUR mesecno. I to za alat za rad kako ne bi napravio vecu stetu sebi...

Ozbiljne kamiondžije koji voze evropske ture ne žale pare za standalone navigacione uređaje, osnovno sredstvo za rad u današnje vreme. Veliki displej i tranzitne mape koje se redovno ažuriraju se podrazumevaju za tu vrstu posla.

Čovek vas je lepo pitao za aplikaciju a ne da mu delite savete o šoferskom poslu

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Čovek je dobio odgovor na pitanje. To što on traži, ne postoji.
Mogao si i ti pametnije da utrošiš slova...

Ljudi treba mi jedna pomoc,komsija je vozac kamiona i treba mu navigacija za tablet ali koja ima to za kamione, kuda sta kako ne razumem se a pitao me da se malo raspitam oko toga? Znaci mora da bude specijalno za kamione zbog visine kamiona, kuda sme da ide i sl.. Moze neka free ili neka sa lekom? :D

Igo, ubaci profil za kamione. Neka proba i Sygic i Igo, pa koja mu se vise dopadne, neka je kupi.

Fora je što on vozi autobus, al vidim da ove aplikacije što su za kamione imaju opcije i za buseve.. Nznm, al previše je 130e stvarno.. Da je nešto 20-30-40 pa ajde.. Ali brate preteraše ga..

Fora je što on vozi autobus, al vidim da ove aplikacije što su za kamione imaju opcije i za buseve.. Nznm, al previše je 130e stvarno.. Da je nešto 20-30-40 pa ajde.. Ali brate preteraše ga..

IGO mape za Evropu (sama aplikacija je besplatna) su tu negde oko 30-40 dolara, ne znam bas tacnu cenu. Sama aplikacija je nenadmasna, jedina konkurencija je Sygic. Imas i zasebne teme za navigaciju i za ove dve konkretne aplikacije.

IGO mape za Evropu (sama aplikacija je besplatna) su tu negde oko 30-40 dolara, ne znam bas tacnu cenu. Sama aplikacija je nenadmasna, jedina konkurencija je Sygic. Imas i zasebne teme za navigaciju i za ove dve konkretne aplikacije.

OK, samo još jedno pitanje. Jel taj igo što apominješ ima taj dodatak za kamione šta već (truck se zove kod sygic)..? Daj mi link ako te ne mrzi za taj što misliš...

Ozbiljne kamiondžije koji voze evropske ture ne žale pare za standalone navigacione uređaje, osnovno sredstvo za rad u današnje vreme. Veliki displej i tranzitne mape koje se redovno ažuriraju se podrazumevaju za tu vrstu posla.

Upravo tako i niko nece reci kako je 130 EUR na 3 godine previse :) Ako zelis azurirane mape stalno i softver koji radi na tvom uredjaju - plati pa se klati.

OK, samo još jedno pitanje. Jel taj igo što apominješ ima taj dodatak za kamione šta već (truck se zove kod sygic)..? Daj mi link ako te ne mrzi za taj što misliš...

Postoje profili za razlicita vozila, pa i za kamion i autobus. Uostalom, besplatna je aplikacija, sve se moze isprobati i pre kupovine mapa (free trial za mape je 15 dana, ako se ne varam). Link

Upravo tako i niko nece reci kako je 130 EUR na 3 godine previse :) Ako zelis azurirane mape stalno i softver koji radi na tvom uredjaju - plati pa se klati.
Naprotiv, svako će reći kako je programer tog programa nezajažljiv i kako mu ne treba platiti više od $1 za doživotnu licencu.

Kriterijum za pravljenje cena aplikacija mora biti vreme uloženo u njih a ne nikako puštanje mašti na volju. Takvo maštarenje će SVAKO nazvati kradjom ...a ako ćemo o krađi onda će svako od nas radije krasti nego biti pokraden.

Zato, za kamiondžije: iGO Israel + full TomTom mape i par dodadtnih podešavanja ...skinute DŽABE završavaju posao ...a kad se programeri spuste gde im je mesto onda mogu i da dobiju onaj $1 po vozaču za doživotnu licencu.

Послато са Paris уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno