wwwz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.10.2011
- Poena
- 200
Nisam primetioTako je već mesec dana
Nisam primetioTako je već mesec dana
Svima.Pozdrav svima posle dužeg vremena!
Pošto je nama u zgradi očito suđena Poština kablovska (sa svim dobrim i lošim stranama), ponovo razmatram mogućnost da im se vratim. Interesuje me ona priča oko ubrzavanja kablovskog neta: pošto vidim da na sajtu još ne stoje novi paketi, interesuje me da li su u test fazi pušteni svim korisnicima, ili samo u pojedinim delovima grada?
Svakako Pošta.net kablovski internet ne uzimaj nipošto... očajno im radi, a pehnička podrška im je 0. Uzmi bilo šta drugo...
Nije baš tako.Svakako Pošta.net kablovski internet ne uzimaj nipošto... očajno im radi, a pehnička podrška im je 0. Uzmi bilo šta drugo...
Da si mi to rekao pre godinu-dve svašta bih ti rekao [emoji14]kablovski net koliko znam je jako dobar. neistine su sve drugo
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Jel ima neko njihov kablovski u blokovima iza Starog Merkatora? Zanima me kako radi. Jer ako daju ove brzine po starim cenama to ce biti super ponuda(pogotovo 50Mb+ktv za 1899, tj. sa 3 meseca besplatno izadje 1661)- jos kad bi i fiksni ubacili za nekih 300 dinara moguce je da bih se potpuno otkacio od Telekoma(iako na kvalitet njihovog interneta stvarno nemam nikakvu zamerku). Mislim da je ovo prvi put da ozbiljno razmisljam da uzmem ptt-ov net. Jer koliko vidim od Telekoma nema nista, bar kada su u pitanju nize cene.
Vidim poceli su i po ulazima da lepe reklame za nove brzine, ali nisu stavili nikakve konkretne informacije, osim sajta, a na njemu nema nista o novim paketima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari