Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Nije umesno porediti kablovsku TV i Kodi. Jasno je da preko Kodija se može mnogo toga pogledati, kao i ostalim piratskim platformama.

meni ni sportski kanali ni filmovi ni hbo vec internet... tako odgledam i filmove i slusam radio i gledam serije...

Da li rade ovi RTS kanali na digitalnoj bez risivera i koje su frekvencije?

Koji su to sve kanali?
Kada su se pojavili znam da neke nisam imao, a ni ja nemam risiver. Da vidim da li je do TV-a ili risivera...

Život, Drama, Kolo, Trezor i Muzika, na pozicijama od 151 do 155, ali ne znam frekvencije.

394000 KHz

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Njih ima. Nešto mi se čini da je neko ranije pomenuo i filmski RTS ali njega nema. Ovi kanali meni lično nisu uopšte privlačni.
Poenta ovih kanala je da se ponovo otkriju neke vrednosti koje smo zaboravili da smo imali.Svet bez kiča,rialitija,nepismenih voditelja,starleta,faca iz kriminogenih sredina je pravo otkriće.Da dodam da je program bez reklama.

Poslednja izmena:
Ja te emisije i vesti ne gledam ni na jednom kanalu niti čitam novine. Uglavnom serije, filmove i dokumentarne emisije (ono što je ostalo od njih od silnih aukcija sa skladišta i sličnih gluposti).

Nema vise svi PayTV paketi besplatni prvi mesec,pa ti posle toga otkazes koji ti ne treba?

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

....ali samo za one koji prvi put potpisuju ugovor sa PayTv paketom. Ja sam to vec jednom isfurao.

EDIT: Zovu me posle 5 min i kazu da kolega iz podrske nije znao,ima mogucnost da se svi paketi gledaju prvog meseca za 1 din.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Ne zaboravi da je modulacija 256qam, u slucaju da imas i to podesavanje kod pretrage.

Posto posta koliko shvatih ima sad i arenu i sk- jel ima svih 6 kanala sk ili samo prva tri? Posto bih sa ikoma isao na postu mozda zbog sportskih kanala :) razmisljam se o tome

Svih 6, prva 3 su hd + golf hd.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Posta rules :) nek im je ziv i zdrav krkobabic bar jos 50 godina :) sportski kanali i nekakav internet samo da radi stalno i stabilno... Ako im internet nema prekide, sbb i ikom po meni ne mogu da se mere sa postom :)

Da mi je neko rekao ranije da ce posta imati dobar paket za mene rekao bih da je lud :)

Nedavno sam uveo Poštin internet 10/1 i kablovsku. Od početka internet ne radi kako treba, download je ok 5x brži nego što sam tražio ali čudno radi, nekad brzo nekad dugo vrti ali zato upload je priča za sebe, nema ga, NULA! Zvao sam ih 3 puta da to reše i još ih nema.

Upload.jpg

Kažu da ima neka smetnja, jedan parametar nije u redu. TV kanali rade ok i signal je ok.

Da li neko zna da mi pojasni ove parametre i kakvi su kod vas? Sumnjam na ovaj CISKO 3825 ruter jer ne mogu da ga prebacim u Bridge mod, nema tu opciju.

CISKO_3825.jpg

Poslednja izmena:
Kod mene izgleda OK (valjda) na osnovu sajta napisanog u prethodnom postu... a i radi OK.

Downstream Heading Channel Value
Channel ID 4
Frequency 762000000
Signal to Noise Ratio (SNR) 37
QAM - Downstream Modulation 256qam
Power Level (dBmV) 2

Upstream Heading Channel Value
Channel ID 5
Frequency 63230000
Ranging Service ID 7838
Symbol Rate 2.560
Power Level (dBmV) 42
Ranging Status success
Upstream Modulation 32qam

Ubrzan kablovski Net? Moj 10/1 paket već par dana izgleda otprilike ovako:

6572688369.png

Tako je već mesec dana[emoji6]

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

nazalost mi na ADSL nenamo ubrzanje, sramno

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

sta je tu sramno, adsl ne moze preko 20ak. a vdsl samo telekom ima.

pa ok.. znam.. lakse mi kad nesto kazem opako [emoji23]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vrh Dno