zuke
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.08.2007
- Poena
- 395
Ajde vama kojiima radi, jel rade svi kanali van sbb neta ?![]()
Hbo radi na telenor,sk ne radi,pise ne radi na ovoj teritoriji
Da li je RAI deo nekog dodatnog paketa? Ja ga ne vidim na spisku kanala. Koristim bratov nalog pa ne znam
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Hbo radi na telenor,sk ne radi,pise ne radi na ovoj teritoriji.Moguce da ce ssmo sk kanali biti zabranjeni na drugim netovima..
Hbo radi na telenor,sk ne radi,pise ne radi na ovoj teritoriji.Moguce da ce ssmo sk kanali biti zabranjeni na drugim netovima..
Da,da na kompu radi i meni deluje bolje od d3go. Jos samo javite kad izadje app za android.
Ma jok, promenio lozinku i ne mogu ni sa novom da se ulogujem na eon a na Moj SBB sam se opet bez problema logovao.^ isto. Reset lozinke i radi bez problema.
Ima i podešavanja, lepo:
![]()
Jedan reset menja sve:d Ako se ovo nekome desi, izgleda da je zbog roota! Resetovao telefon, pokrenuo aplikaciju, iskočilo Superuser bla bla.., ok grant i sada radi.Eon isn`t responding:smash:
Xiaomi Redmi3s. Crnilo minut i onda izbaci to. Očekivano đubre.
Haha, bravo, fercera! Radi i live, ako te to interesovalo.Ima jedna zvrčka. Probajte vi van sbb mreže da pustite sk kanal . Ako se ništa ne dešava onda idite na timeline i vratite vreme samo malo unazad pa vidite šta se dešava
Za iOS nema. Kakva neozbiljnost.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Na drugom forumu sam pročitao da jeste. A koji si paket?Da li je izasla aplikacija za TV ? proveravao sam moj Samsnug MU6100 je kompatibilan sa EON platformom,samo cekam da vidim kako to izgleda na tv/u.
Da,da na kompu radi i meni deluje bolje od d3go. Jos samo javite kad izadje app za android.
iOS će biti u toku dana. Kod Applea se čeka malo duže na odobrenje aplikacije.
Na drugom forumu sam pročitao da jeste. A koji si paket?
OK,prebacicu se koliko danas 6 meseci placam cenu postojeceg paketa 3199 din,posle 6 meseci 3900 din,ali vredi kada vec ima televiyor koji podrzava platformu,samo sta da radim sa risiverom da ga prebacim na drugi tv ?TV može samo na Gold Extra i jačim.
Sent from my LG V20 using Tapatalk
Ne može ni Fejsbuk tempirati vreme izlaska na apple store krajnjim korisnicima.Nije ovo mala firmica (da ne pričam o grupaciji, kompanijama itd), a i projekat se radi dugo, da oni kada puste uslugu nemaju tempirano vreme za aplikacije.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari