Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Da li je RAI deo nekog dodatnog paketa? Ja ga ne vidim na spisku kanala. Koristim bratov nalog pa ne znam

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Nemam pojma, ja sam svež korisnik Duo Net Gold paketa prebačen sa Ikoma u ovoj tranziciji ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hbo radi na telenor,sk ne radi,pise ne radi na ovoj teritoriji :) .Moguce da ce ssmo sk kanali biti zabranjeni na drugim netovima..

Ima jedna zvrčka. Probajte vi van sbb mreže da pustite sk kanal . Ako se ništa ne dešava onda idite na timeline i vratite vreme samo malo unazad pa vidite šta se dešava

E da kome ne radi na kompu, mora se logovati sa celim emailom kao user name.
Evo sad i meni radi.

Da,da na kompu radi i meni deluje bolje od d3go. Jos samo javite kad izadje app za android.

Preko compa van sbb mreže mi sk radi samo ako nije live , vratim sadržaj i radi normalno a live zakoči :)

Evo sada ide utakmica Turska-Srbija , vratim taj sadržaj na početak i radi normalno .

Poslednja izmena:
Da li je izasla aplikacija za TV ? proveravao sam moj Samsnug MU6100 je kompatibilan sa EON platformom,samo cekam da vidim kako to izgleda na tv/u.

^ isto. Reset lozinke i radi bez problema.
Ima i podešavanja, lepo:
5a50cd77da8e4852595aeafd832c2e52.jpg
Ma jok, promenio lozinku i ne mogu ni sa novom da se ulogujem na eon a na Moj SBB sam se opet bez problema logovao.

Naravno, sve vreme pokušavam da se logujem sa celim e-mailom.

D3Go btw radi bez problema sa tim istim e-mailom i passom...

Poslednja izmena:
Za iOS nema. Kakva neozbiljnost.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Eon isn`t responding:smash:
Xiaomi Redmi3s. Crnilo minut i onda izbaci to. Očekivano đubre.
Jedan reset menja sve:d Ako se ovo nekome desi, izgleda da je zbog roota! Resetovao telefon, pokrenuo aplikaciju, iskočilo Superuser bla bla.., ok grant i sada radi.

Ima jedna zvrčka. Probajte vi van sbb mreže da pustite sk kanal . Ako se ništa ne dešava onda idite na timeline i vratite vreme samo malo unazad pa vidite šta se dešava
Haha, bravo, fercera! Radi i live, ako te to interesovalo.

Poslednja izmena:
iOS će biti u toku dana. Kod Applea se čeka malo duže na odobrenje aplikacije.

Nije ovo mala firmica (da ne pričam o grupaciji, kompanijama itd), a i projekat se radi dugo, da oni kada puste uslugu nemaju tempirano vreme za aplikacije.

Kaani li signal na novoj platformi? Kod d3go je, na primer, RTS kasnio 30-tak sekundi u odnosu na RTS preko TV-a. Tako je bilo i sa ostalim kanalima.

Послато са Redmi Note 4X уз помоћ Тапатока

Radi na PC-u, Windows10, Firefox. Najjaci utisak na mene je ostavio 7 dana unazad na celokupnu ponudu (od HBO, Cinestar, FOX, Cinemania do Hepi i Palma plus). Inace, internet provajder za ovaj racunar je Telekom.

Poslednja izmena:
TV može samo na Gold Extra i jačim. I jedan info, posto su mi na poslu zatvoreni portovi i streaming svakako ne radi ali sam morao da probam interfejs :D "U toku mesec dana, dozvoljeno je obrisati dva EON MS uređaja.".

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Poslednja izmena:
TV može samo na Gold Extra i jačim.

Sent from my LG V20 using Tapatalk
OK,prebacicu se koliko danas 6 meseci placam cenu postojeceg paketa 3199 din,posle 6 meseci 3900 din,ali vredi kada vec ima televiyor koji podrzava platformu,samo sta da radim sa risiverom da ga prebacim na drugi tv ?

Nije ovo mala firmica (da ne pričam o grupaciji, kompanijama itd), a i projekat se radi dugo, da oni kada puste uslugu nemaju tempirano vreme za aplikacije.

Ne može ni Fejsbuk tempirati vreme izlaska na apple store krajnjim korisnicima.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

IMG_2314.JPG

Radi sk na mts mobilnom netu...

Jebaj ga radi na Androidu 4.4 i novijem, ja se ubi trazeci na tabletu i ništa kad videh da mi je na tabletu android 4.1 .... sad moram naci nekog da mi skine, pa komresuje da probam rucno da ubacim :trust:

Sad ne App nova dobila smisao, jer rade svi kanali na npr mts netu..

Radi lepo na Lg g5 se, vip mreza rade svi kanali.

Za razliku od d3go mnogo brze i lepse. Omogucen i screenshot sto na d3go nije moglo. Verovatno radi i na kompu snimanje.

Poslednja izmena:
Jel nekom se pojavljuje greška info: nema signala. Sad ne znam jel mi je to do neta neki problem ili je neki bug.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Na Beotel netu preko Android aplikacije radi svi FOX HD kanali, ali samo SK HD. Ostali SK ne rade.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Vrh Dno