Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

I ako se ulogujem sad preko kompa na poslu, to se vodi kao 1/5 registrovanih uređaja?

Hvala, preko pretrage je nisam nasao, ne znam zasto.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

tjah, nisu se base usrecili sa izborom imena, ima nekoliko desetina raznoraznih EON aplikacija :D koje uglavnom nemaju veze sa televizijom...

Poslednja izmena:
Skroz je ok. Sviđa mi se ovaj picture in picture, nisam znao da će toga biti. Malo mi samo na chromecastu je tromo, al biće bolje verujem.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Radi odlično na kompu Opera browser....

EON TV.jpg

Poslednja izmena:
Kucaš SBB na gp, i dobiješ sve app od united group. Lakše za pronaći.

Sent from my OnePlus 3T using Tapatalk

Hbo radi na androidu. Znaci da ce svuda, ko ga ima u paketu.

Koji su podaci za android app? Isto kao za Moj SBB?

Kako računaju ako ga probam na jednom compu u dva browsera ,kao jedan ili dva uređaja ?

Pu, neće, ulogovan na moj SBB, neće na eon.

Ps. Hvala.

Meni ladno ne radi... ulogujem se sve cool pustim kanal ali samo crno i nema zvuka.. a dole ide timeline kao da ide sadrzaj :(

Poslednja izmena:
Na d3go na mobilnom (koji još uvek radi) mogu normalno da gledam sportklub kanale u hd, na eonu ne mogu? U čemu je štos?

Pu, neće, ulogovan na moj SBB, neće na eon.

Ps. Hvala.
Meni na "keca" radi. Proveri sifru i mal da li si dobro. Vidim da izbacuje gresku kada odem na povezane uredjaje. Izgleda da su ih ocistili. Za mene je to veliki plus, imao sam 2 za brisanje.

Eon isn`t responding:smash:
Xiaomi Redmi3s. Crnilo minut i onda izbaci to. Očekivano đubre.

Zasto ne mozes? Ja sad probao,treba mu nekih 20sek da oseti net i da iz sd prebaci u hd.Tako je nekako bilo i na d3go kad su hd kanali u pitanju.

Ja ne mogu da se ulogujem ni na jednom uređaju (telefon, tablet, preko browsera), kaže pogrešna lozinka ili e-mail adresa a ja se sa tom lozinkom i e-mail adresom bez problema ulogujem na Moj SBB portal i to odmah nakon neuspelog pokušaja za eon!!!

^ isto. Reset lozinke i radi bez problema.
Ima i podešavanja, lepo:
5a50cd77da8e4852595aeafd832c2e52.jpg

Za divno čudo za razliku od d3go, za nas koji koristimo ovo na mreži van SBB-ove, RTS HD, Foxovi svi HD kanalil rade.

Ajde vama kojiima radi, jel rade svi kanali van sbb neta ?:)

Meni radi sve ok ! na Racunaru,Note 4,Tablet Samsung, cekam samo aplikaciju za moj tv Samsung MU6100 ..... aplikacija je brutalno dobra !!!

Dali je iko probao telefonsku aplikaciju na Android TV ?

Kod mene radi i na kompu i na telefonu.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno