Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se bogami neću ponovo upecati na taj Destiny hype. Sa prvom igrom sam se toliko "opekao" da nikad više od Bandžija ne uzimam ništa.

Destiny je odlican, pogotovo posle Taken King-a koji je DRASTICNO poboboljsao nivo naracije. Posle TTK-a Destiny je najzad postao ono sto je trebao biti i na launchu.

Jedva cekam dvojku.

^ Svaka ti dala, za link. To cu veceras da opletem kao dokumentarac jer koliko vidim u kecu za lore i pricu moralo je van igre da se cita, ne drzi mi paznju.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Meni je kec bio gotivan, napucavanje fino balansirano. Pržio mp baš dosta. Sada posle odigrane Bete D2, skroz ravnodušan. Dvojku preskačem.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Slazem se sa Da nielom za utisak posle bete..al sam svejedno uzeo season pass 😀 racunam da gore od keca ne moze da bude.. 🙂

Sent from my iPhone using Tapatalk

Presao Shadow of Mordor. Odlican gameplay, ali se sve vrti oko nemessis sistema, deluje u nekim trenucima kao neki demo za pravu stvar. Prica bas tanka i to mi jako smeta. Dao bih ocenu 7/10.

Posto sam zadnjih godina dosta propustio, mislim da cu sledece igrati Witcher 3. Davno sam presao keca i bio mi je super. Dvojku nikada nisam igrao, ali kazu da moze da se igra trojka i samostalno. Planirao sam Bloodborne, ali Vestac je trenutno na popustu na UK nalogu.

Kakva su iskustva ovde na forumu? Od modernih rpg-ova, koji vam je najvise legao? Neka preporuka?

W3 najbolja igra koju sam igrao u poslednjih 10 godina ako ne i više! Svaka preporuka.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ako hoces ozbiljniju RPG igru, Witcher 3.
Ako hoces malo zabavniju RPG igru, onda Horizon Zero Dawn.

Shadow of Mordor je mala beba za Witchera.. Bar po mom ukusu. Dzaba taj AI. Neces omanuti.

Uzmi Witchera 3 complete verziju i imas minimum 30-40h prekvalitetnog igranja

Dobra je i SoM igra, ali nikako nije da se stavlja u isti koš sa W3. Pre svega nisu isti žanr. To što su obe epske fantastike i iz trećeg lica ne menja činjenicu da su po prilično različite igre u pitanju...

Uzmi Witchera 3 complete verziju i imas minimum 30-40h prekvalitetnog igranja

Kod Witchera je mozda i najbolje ono kad malo zalutaš pa naletiš na potpuno sporednu stvar koja je često zanimljivija nego neke main misije u drugim RPG igrama. Tako da ni "prevrtanje svakog kamenčića" ne deluje kao neki posao za Trophy frikove, već je vrlo zabavno ako se upecaš na vajb igre u startu. *** znam neke koji se nisu primili na Witchera. Nije na meni da sudim, ali takvima definitino fali neka daska 😀.

Nije na meni da sudim, ali takvima definitino fali neka daska 😀.

+1 dabome haha 😀

Elem, ja sam dva puta obrnuo W3 + DLC-ovi i za oba prelaska (znači komplet sveee) mi je trebalo oko 150h po prelasku. Toliko 🙂

W3 definitivno must play igra. Toliko mi se igrala da sam je prešao na pc-u na 22-25 fps-s.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ljudi nestao mi "onaj" forum za ps4 share sa tapatalka...ima li ko slicnih problema?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ако мислиш на размену, онда да. И мени је нестао. Ал га на нету има, ради нормално.

Bice, upao virus na hosta. Radi sajt a tapatalk uskoro

I ja se zabrinuo što ga nema na TTu. Mada sa browsera radi normalno i to je bitno.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Jel moguce tvicovanje i strimovanje na youtube iz srbije? Sa PS4 konzole naravno... ja nesto pokusavam,ali ne uspevam bas.

To ti zavisi prvenstveno od internet provajdera i brzine interneta, tj. samog uploada.

W3 najbolja igra koju sam igrao u poslednjih 10 godina ako ne i više! Svaka preporuka.

Mislim da je The Witcher 3 najbolja igra svih vremena. Odlicni i zanimljivi kvestovi, fascinantna grafika ,duga igrica...obrnuo sam je na PC i kupio odavno za ps4 cekam da uhvatim vremena da je obrnem opet.

Jel moguce tvicovanje i strimovanje na youtube iz srbije? Sa PS4 konzole naravno... ja nesto pokusavam,ali ne uspevam bas.

Naravno da je moguće jedino ako imaš jako mali upload neće ići dobro. Ja imam 4MB i radi bez problema radilo je i 1MB ali sa manjim kvalitetom.Naravno moraš da povežeš PSN nalog sa Youtube ili Twich nalogom.

Zbog čega ponekad na bočnoj strani pakovanja štampaju originalni natpis ili logo igre, a nekad piše samo generičkim (dosadnim) fontom?

Govorim o istim igrama, postoje varijante kutija sa različitim natpisima. Ponegde piše npr. Infamous stilizovano, a nekad za istu igru piše najobičnijim fontom. Viđao sam ovo i za druge igre.
Ne znam zašto ne koriste uvek stilizovani natpis za svaku igru, tako izgleda mnogo lepše i bolje asocira na samu igru. Sa ovim običnim fontom omoti izgledaju isto na polici.

Uporedite na slikama npr. natpis za Uncharted 4. Jedna je moja, druga pozajmljena sa interneta.

Pogledajte prilog 235793

Pogledajte prilog 235794

A danas mi je stigao Uncharted The Lost Legacy i bezveze mi je što na njemu Uncharted ne piše istim fontom kao na prethodna dva diska (četvorka i remasterovana trilogija).
Ako ima ikakve veze, poslednji Uncharted mi je stigao iz UK, a prethodni iz US.

Poslednja izmena:
Koju ti muku mučiš 😀

Znao sam da sledi neki takav odgovor. 🙂
Tako su mi se i na stripovskim forumima čudili što sam prigovarao kad nisu isti natpisi na hrbatima sripova iz iste edicije (kolekcionarske i prilično skupe, uzgred budi rečeno) itd.

Pa, eto, zakeram. Sad radije kupujem diskove za PS4 umesto da skidam digitalne verzije istih igara jer mi diskovi lepo izgledaju i jer volim da konačno imam igru u fizičkom obliku. Nekako tako imam osećaj da zaista posedujem igru (a može i da se proda kasnije, mada to još ne praktikujem). Iako imam poduži staž sa kompjuterima, nikad nisam imao konzolu pre PS4, a na PC-ju skoro pa ništa na originalnom disku, tako da mi je merak da sada imam neku (makar skromnu) kolekciju na diskovima. A kad je već tako, onda gledam i ovakve sitnice.

Nije da mi ovo baš mnogo smeta, više me zanima zašto je tako.

Poslednja izmena:
Ja sam od CDova odustao od U3 na ps3 kada je igrica posle 20 dana prestala da radi, jer nije mogla da se učita. Digitalno oblik mi je najbolji

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Koji cobani ovi iz Dark Soulsa.. Tolko sam pokusavao mesecima da ne spoilam ni delic igre, kupim konplet, predjem ng++++ i pre da obrisem nalazim "purchase addons" u igri u meniju.. Ladno sam morao da idem u store i na Purchase po 11£ i tek onda poceo download..

Mislio sam da sam sve okusio haha. Kad ono DLCevi nisu ni dotaknuti..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno