U gold paketima po defaultu dobijas Ubee EWV 3270 HG a u silver paketima Cisco EPC 3928s HGJel to taj ruter koji se dobija uz trio gold? Koja je razlika izmedju njega i onog Cisco. Jel bolji šta taj?
Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока
Jel to taj ruter koji se dobija uz trio gold? Koja je razlika izmedju njega i onog Cisco. Jel bolji šta taj?
A šta to znači? Hvata li bolji wifi? Kod brata u stanu više od godinu dana imamo problem sa lošim wifi-jem a od skoro i kod nas.Ima 5 GHz, meni to mnogo znači na Novom Beogradu.
Razlika izmedju silver i gold paketa je oko 300 din, s tim što prvih 6 meseci plaćas staru cenu ( silver paket) a posle 18 meseci cenu novog paketa.E ja imam taj Cisco jer sam na silveru a treba da potpišem novi ugovor i razmišljam da to bude gold paket pa me interesuje vredi li šta da menjam za taj ubee
A šta to znači? Hvata li bolji wifi? Kod brata u stanu više od godinu dana imamo problem sa lošim wifi-jem a od skoro i kod nas.
Jel to taj ruter koji se dobija uz trio gold? Koja je razlika izmedju njega i onog Cisco. Jel bolji šta taj?
Ok. Hvala na odgovorima. Uzeću novi ruter i gold paket.
Oni treba da nas zovu sutra sa ponudom. Misliš da im tražim to, da će da daju? Zvanično nemaju nikakve pogodnosti za stare korisnike. Sve je za nove.Mislim da bi mogla, pošto si stari korisnik, da dobiješ veći paket po ceni manjeg.
Znači, gold extra po ceni gold-a.
Oni treba da nas zovu sutra sa ponudom. Misliš da im tražim to, da će da daju? Zvanično nemaju nikakve pogodnosti za stare korisnike. Sve je za nove.
Da li prelazis sa DUO silvera na TRIO gold?Oni treba da nas zovu sutra sa ponudom. Misliš da im tražim to, da će da daju? Zvanično nemaju nikakve pogodnosti za stare korisnike. Sve je za nove.
Ne, imam trio silver.Da li prelazis sa DUO silvera na TRIO gold?
Onda ostaje 6 meseci cena starog paketa i posle plaćas gold do kraja UO. Dobiješ cinestar premiere HD 24 meseca. Kod mene moguće i HBO dobiješNe, imam trio silver.
Ugovor se zaključuje na 24 meseca a prvih 6 meseci plaćas staru cenu. Realno ne možeš da dobiješ gold extra po ceni gold "običnog ". Što se tiče telefona imaš 200 minuta na srbiji i zoni 1. Ako ti je problem samo wifi mislim da bi promena uređaja (ubee hg) rešila situaciju ,da ne uzimas nov paket. Ako pak hoćeš novi paket slobodno me kontaktiraj.Ma nije mi bitan ni pickbox, ni hbo jer je glavni televizor kod matoraca koji gledaju pink, prvu i hepi. Bitan mi je novi ruter jer je počeo po malo da nas zeza wifi, kao da su smanjili protok. Ako bi dali ovaj gold extra po ceni golda odgovaralo bi nam zbog minuta na fixnom. Ali na 2 god, ne na 6 meseci. Nešto su nam za*ebali kad smo potpisali prošli ugovor pa su za glavni telefon stavili broj koji služi samo za primanje poziva a glavni broj nije imao minute pa smo se lepo naplaćali računa dok nismo ustanovili grešku. A matorom čoveku su uvalili i brži net koji je doplaćivao par meseci... Što je lako zeznuti penzionere, to je čudo jedno.
Realno ne možeš da dobiješ gold extra po ceni gold "običnog ".
Ako je pitanje za mene, gold extra paket nije nesto specijalno bolji, osim sto otkljucava hd kanale i daje brzi net.Šta je prednost?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari