Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
5GHz odlicno pokriva sobu...

Jel vi svi imate ovakav Ubee ruter?

Skontao sam da ima dve razlicite verzije, ja imam ovaj i nemam problema sa njim. Mozda ko ima problema ima onaj drugi?!

SBB_Ubee_EVW327_010.jpgSBB_Ubee_EVW327_021.jpg

Poslednja izmena:
Moj ubee je drugačiji,ima wps dugme dole i drugačija je mreža za hladjenje. Hoće da izgubi wifi s vremena na vreme, restart i sve OK.

Sent from my OnePlus 3T using Tapatalk

Jel obarate vodoravno ovaj ubee? Na njemu piše da mora da stoji uspravno!? Gde to sad montirati, još sa onim diodama sija ko jelka...

Jel to taj ruter koji se dobija uz trio gold? Koja je razlika izmedju njega i onog Cisco. Jel bolji šta taj?

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

E ja imam taj Cisco jer sam na silveru a treba da potpišem novi ugovor i razmišljam da to bude gold paket pa me interesuje vredi li šta da menjam za taj ubee

E ja imam taj Cisco jer sam na silveru a treba da potpišem novi ugovor i razmišljam da to bude gold paket pa me interesuje vredi li šta da menjam za taj ubee

Razlika izmedju silver i gold paketa je oko 300 din, s tim što prvih 6 meseci plaćas staru cenu ( silver paket) a posle 18 meseci cenu novog paketa.

A šta to znači? Hvata li bolji wifi? Kod brata u stanu više od godinu dana imamo problem sa lošim wifi-jem a od skoro i kod nas.

Kancelarija mi je 25m od stana. Tamo sa 2,4 GHz imam max 10/2, a na 5 GHz 57/4 (imam paket 60/4).

Poslednja izmena:
Jel to taj ruter koji se dobija uz trio gold? Koja je razlika izmedju njega i onog Cisco. Jel bolji šta taj?

na onom cisco 3928s konekcija preko utp kabla je ocajna.. zna da puca cesto.. dosta brljavi.. ovaj ubee tu nema problema
ima i razlika sto ovaj ube ima i 2.4ghz i 5ghz.. mada ne znam da li je tu dobar.. i ne koristim toliko wifi

Ok. Hvala na odgovorima. Uzeću novi ruter i gold paket.

Mislim da bi mogla, pošto si stari korisnik, da dobiješ veći paket po ceni manjeg.
Znači, gold extra po ceni gold-a.
Oni treba da nas zovu sutra sa ponudom. Misliš da im tražim to, da će da daju? Zvanično nemaju nikakve pogodnosti za stare korisnike. Sve je za nove.

Oni treba da nas zovu sutra sa ponudom. Misliš da im tražim to, da će da daju? Zvanično nemaju nikakve pogodnosti za stare korisnike. Sve je za nove.

Probaj, reci da znaš da su neki to dobili. Nemaš šta da izgubiš.

Ok, hvala.

Ma nije mi bitan ni pickbox, ni hbo jer je glavni televizor kod matoraca koji gledaju pink, prvu i hepi. Bitan mi je novi ruter jer je počeo po malo da nas zeza wifi, kao da su smanjili protok. Ako bi dali ovaj gold extra po ceni golda odgovaralo bi nam zbog minuta na fixnom. Ali na 2 god, ne na 6 meseci. Nešto su nam za*ebali kad smo potpisali prošli ugovor pa su za glavni telefon stavili broj koji služi samo za primanje poziva a glavni broj nije imao minute pa smo se lepo naplaćali računa dok nismo ustanovili grešku. A matorom čoveku su uvalili i brži net koji je doplaćivao par meseci... Što je lako zeznuti penzionere, to je čudo jedno.

Ima li neko sa foruma da radi u SBB-u? Potreban mi je jedna informacija u vezi sa prosirenjem mreze, jer na email niko ne odgovara, a radnik u poslovnici ne zna nista u vezi toga.

Ma nije mi bitan ni pickbox, ni hbo jer je glavni televizor kod matoraca koji gledaju pink, prvu i hepi. Bitan mi je novi ruter jer je počeo po malo da nas zeza wifi, kao da su smanjili protok. Ako bi dali ovaj gold extra po ceni golda odgovaralo bi nam zbog minuta na fixnom. Ali na 2 god, ne na 6 meseci. Nešto su nam za*ebali kad smo potpisali prošli ugovor pa su za glavni telefon stavili broj koji služi samo za primanje poziva a glavni broj nije imao minute pa smo se lepo naplaćali računa dok nismo ustanovili grešku. A matorom čoveku su uvalili i brži net koji je doplaćivao par meseci... Što je lako zeznuti penzionere, to je čudo jedno.

Ugovor se zaključuje na 24 meseca a prvih 6 meseci plaćas staru cenu. Realno ne možeš da dobiješ gold extra po ceni gold "običnog ". Što se tiče telefona imaš 200 minuta na srbiji i zoni 1. Ako ti je problem samo wifi mislim da bi promena uređaja (ubee hg) rešila situaciju ,da ne uzimas nov paket. Ako pak hoćeš novi paket slobodno me kontaktiraj.

Ili da kupiš sam neki kršten ruter i izbegneš ovo njihovo đ...e.

Bio na Duo gold, pisao im na fb, dobio gold extra po ceni golda svih 24m. Poslali kurirom, potpisao, moj potpisani primerak poslao mejlom i aktivirali u roku od sat vremena extra paket

Sent from mTalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno