ljubomir993
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2015
- Poena
- 54
Pozdrav svima, vidim da se pise ovde o isplati BTC-a u kes. Ja koristim Wirex, i mogu vam reci da sam zadovoljan, imaju nekih gresaka nekada ali je sve to oke. Koristim ga oko 6-7 meseci. Racunajte na provizije, to je normalno, kada dizete sa bankomata i ostalo. Aplikacija je dosta dobra, isto tako bude nekih bagova. Recimo pre koji mesec su zamenili mastercard sa visa, i sada service za karticu se zove MyChoice Card -> https://play.google.com/store/apps/details?id=wavecrest.mobile.cph&hl=en
Aplikacija nije nesto posebno ali preko nje sam aktivirao karticu kada je stigla na kucnu adresu, povezao sam sa sms-om, i kada mi se skine sa racuna, kada odem u IDEA da kupim nesto sa karticom skine se i lepo pise koliko je ostalo jos, koji je odliv, priliv. Sve u svemu zadovoljan, voleo bi da nema provizija ali naravno to nije moguce
Sto se Bitcoina tice, pratim ovu temu, i sa se sve pise, verovao sam u BTC krajem prosle godine, i tu sam osetio da to moze biti nesto, sto je i dokazao svojim rastom sada. Treba biti strpljiv, sagledati situaciju, i nikako trositi. Kao sto je jedan clan ovde rekao, nemojte odma pretvarati BTC u kes, cuvajte i onda kada skoci mozete da uzmete vise. Moja predpostavka da ce BTC preci 5000$ do kraja godine. Moguce da ce biti neki pad, ali on opet ide gore, kripto svet nije veliki, ali svakim danom je sve veci i stabilniji.
Srdacan pozdrav,
Aplikacija nije nesto posebno ali preko nje sam aktivirao karticu kada je stigla na kucnu adresu, povezao sam sa sms-om, i kada mi se skine sa racuna, kada odem u IDEA da kupim nesto sa karticom skine se i lepo pise koliko je ostalo jos, koji je odliv, priliv. Sve u svemu zadovoljan, voleo bi da nema provizija ali naravno to nije moguce
Srdacan pozdrav,