Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Pozdrav svima, vidim da se pise ovde o isplati BTC-a u kes. Ja koristim Wirex, i mogu vam reci da sam zadovoljan, imaju nekih gresaka nekada ali je sve to oke. Koristim ga oko 6-7 meseci. Racunajte na provizije, to je normalno, kada dizete sa bankomata i ostalo. Aplikacija je dosta dobra, isto tako bude nekih bagova. Recimo pre koji mesec su zamenili mastercard sa visa, i sada service za karticu se zove MyChoice Card -> https://play.google.com/store/apps/details?id=wavecrest.mobile.cph&hl=en

Aplikacija nije nesto posebno ali preko nje sam aktivirao karticu kada je stigla na kucnu adresu, povezao sam sa sms-om, i kada mi se skine sa racuna, kada odem u IDEA da kupim nesto sa karticom skine se i lepo pise koliko je ostalo jos, koji je odliv, priliv. Sve u svemu zadovoljan, voleo bi da nema provizija ali naravno to nije moguce :D Sto se Bitcoina tice, pratim ovu temu, i sa se sve pise, verovao sam u BTC krajem prosle godine, i tu sam osetio da to moze biti nesto, sto je i dokazao svojim rastom sada. Treba biti strpljiv, sagledati situaciju, i nikako trositi. Kao sto je jedan clan ovde rekao, nemojte odma pretvarati BTC u kes, cuvajte i onda kada skoci mozete da uzmete vise. Moja predpostavka da ce BTC preci 5000$ do kraja godine. Moguce da ce biti neki pad, ali on opet ide gore, kripto svet nije veliki, ali svakim danom je sve veci i stabilniji.

Srdacan pozdrav,

Malo off-a ali jace je od mene
sedim u kaficu sa drugom...i pored nas za stolom dve devojke ide prica: "ne znam da li si cula za kopace, oni kopaju bitkoin...to stavis memorjiske kartice u racunar i one kopaju taj bitkoin, znas on je sad 2700 dolara"...samo je bilo racun molim...idem kuci da se sit ismejem :D

Poslednja izmena:
Pa cura nije znala kako da ti pridje pa da pocne spiku o bitkoinu u nadi da ces da je ispravis a ti tako, cccccccccccccc [emoji14]

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Mozda neki kez, ili transfer sramote, smejanje, tesko.

Zanimljivo je ipak da se proculo za kopace i u tim krugovima, i da izazivaju paznju.

Moj brat od tetke je pre vise godina cuo razgovor sponzorusa u kaficu, koje su videle nekog lika sa Porse Kajenom, bese. Jedna je valjda bila zainteresovana, ali iskusnija joj je odmah rekla da je golja, da nema para, jer je odmah uocila onaj poklopac za TNG na braniku, ili gde vec.

To je taj nivo vestine, samo sto je ovo u povoju.

Ne znam samo da li razvrstavaju kopace po tome ko kaci memorijske na usb2, a ko na usb3 citace. Oni sa usb2 su iste golje kao golja koji vozi Porse na gas.

Hehe, toliko je ovo izgleda postala popularna tema medju espreso drinkerima, da su cak i one pokupile, koliko su mogle, iz povremenog sedenja sa njima.

U skladu sa tematikom :D

20545496_817517461760251_7661331605850564554_o.jpg

btw kad ste vec kod toga,
https://app.wirexapp.com/join/APz0tapmtEaOwjDFn3hXZQ
invite za 25% na debitnu karticu za nove clanove

Pozz, u vezi Wirex.
Reci mi jel imas fee kad platis POS, evo primer udzes u prodavnicu i kupujes, evo cipele od 8000 dinara, jel imas fee, kao fee 3%. Ili samo fee za pretvora od eur vo u dinara. Ovo Foreign Currency Transaction jel zna netko dali je za POS? Hval.
a5497016cea1f0607e34c632485c45ec.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

HAHAHAHAHHAHA. A, koja druga tema kada su kriptovalute u pitanju ? Sve je ovo legalno sto se pise ovde, ne razumijem tajanstvenost ovoliku na forumu. Hvala, dobio sam odgovor na PP :wave:
Pa što onda ne podeliš sa ostalima info koji si dobio na PP...čemu tolika tajanstvenost...

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk

Pozz, u vezi Wirex.
Reci mi jel imas fee kad platis POS, evo primer udzes u prodavnicu i kupujes, evo cipele od 8000 dinara, jel imas fee, kao fee 3%. Ili samo fee za pretvora od eur vo u dinara. Ovo Foreign Currency Transaction jel zna netko dali je za POS? Hval.
a5497016cea1f0607e34c632485c45ec.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za POS ( post terminal ) nema privizije, kupujes sta pozelis, jedino 3% ima na bankomatu kada vadis pare. Iskren da budem ja to ni ne gledam al osetim da uzimaju nesto. Danas sam bas kupvoao u IDEA marketu i sve super. Nisu uzeli ni dolara. Uzimaju kada pretavras u evre i kada podizes na bankomatu.. Inace su super, ali provizija, ima je svugde ... :)

To vise nije korekcija nego pucanje balona. :)

Bice ga naravno i to relativno skoro.

Leveli gde ga mozemo cekati su:

$3700 - svezi support
$3300 - solidno jak support
$3000 - jak support
$2300 - rekao bih floor sto se izduvavanja tice.

Ovi leveli se takodje poklapaju i sa % pada proslog balona, tj sa $1150 na $700 pa povratak na $950 i onda jos jedan na $550.

E sad, pitanje je burst-a. :) Ja sam jos uvek long sa malom kolicinom i cim sam video da "strucnjaci" daju otvorene prognoze do $4800, sve vise sam ubedjen da od te cifre nema nista. Barem u ovom krugu.

A opet ne otvara mi se jos uvek short, jer moze lako zakucati na $5000. Sta sam onda uradio.

U svakom slucaju oprez i za zelene i za crvene.

Postavio sam nisko buy ordere, u slucaju panicne prodaje i dubokih crvenih linija. Tu se moze fino ugrabiti pa istresanje na bounce-u.

Hoce sigurno. Taman ovako nekako kako je covek rekao, s tim da ja licno ne verujem u ovih 4800 da moze da se popne dotle u ovom pump-u, a da moze da padne ispod 3000, to je nekako izvesnije u ovom trenutku po mom misljenju.

Koliko ispod 3000, to cemo da vidimo.

Ovo je samo razmisljanje na osnovu iskustava sa cenom poslednjih par godina, nije nesto sto treba da poslusa bilo ko ovde. ;)

Svaka cast na ovakvoj deteljnoj analizi.

Mislis da je samo balon u pitanju da nije u pitanju otvaranje trzista Japan, Australija i ostale kriptno valute koje se sve na kraju slivaju u BTC kao i nedostatak BTC na trzistu koji si izgubio zatvaranjem BTC-e?

To vise nije korekcija nego pucanje balona. :)

Bice ga naravno i to relativno skoro.

Leveli gde ga mozemo cekati su:

$3700 - svezi support
$3300 - solidno jak support
$3000 - jak support
$2300 - rekao bih floor sto se izduvavanja tice.

Ovi leveli se takodje poklapaju i sa % pada proslog balona, tj sa $1150 na $700 pa povratak na $950 i onda jos jedan na $550.

E sad, pitanje je burst-a. :) Ja sam jos uvek long sa malom kolicinom i cim sam video da "strucnjaci" daju otvorene prognoze do $4800, sve vise sam ubedjen da od te cifre nema nista. Barem u ovom krugu.

A opet ne otvara mi se jos uvek short, jer moze lako zakucati na $5000. Sta sam onda uradio.

U svakom slucaju oprez i za zelene i za crvene.

Postavio sam nisko buy ordere, u slucaju panicne prodaje i dubokih crvenih linija. Tu se moze fino ugrabiti pa istresanje na bounce-u.

Haha :D

U isto vreme sam pisao odgovor, kada i ti ovu analizu.

Jedino sto ja nisam navodio tacne cifre i primere cena iz prethodnih godina, ali nam se misljenja poklapaju. S obzirom na tvoje iskustvo sa tradingom i moje neiskustvo (iako pratim kripto vise od 4 godine, ali nisam trgovao ranije), moglo bi se reci da sam nesto i naucio. :D

Jos samo da ispadne da smo pogodili...

Poslednja izmena:
I da svi pricaju o poslednjih par godina..
Pa da li se nesto promenilo od tad da li se vise trguje, da li vise kompanija ucestvuje jeste to sve 1% za sad ali je opet mnoogoo vise nego prosli put a da ne pricam i pretprosli kad je mtgox povukao na dole.. Mozda je malo i sigurnija trgovina, korisnici imaju i HW wallete, ne ostavljaju bas tako na berzama..
Sve mi se cini da ljudi ovde ne veruju da ce ovo opstati BTC ida ce prerasti u nesto mnogo vise... :/ ili je samo trgovina u pitanju pa ko sta izvuce..mada do sada je ispalo najisplativije HODL :D

https://decentralize.today/bitcoin-the-black-swan-of-finance-d4f03c081fa7
Evo i malo statistike..
https://bitcoinmagazine.com/articles/bitcoin-price-analysis-still-more-room-top-now/

Poslednja izmena:
naravno da nije isto ko proslih godina, jer previse strucnjaka slusa druge strucnjake (ne racunajuci one sto zaradjuju 20 btc-a dnevno), a pogodi onaj ko i ne zna sta je btc :) dokle ce sada, to samo oni znaju... istina je negde tamo. Kao sto posle kise dodje duga tako i posle pumpa sledi dump. Vise je para u igri nego predhodnih godina, vise investitora, vise korisnika... niko ne moze da predvidi kretanje cene pa tako niko nije ni mogao da predvidi ovoliki rast. Bitno je samo biti pametan i odigrati kako treba.

naravno da nije isto ko proslih godina, jer previse strucnjaka slusa druge strucnjake (ne racunajuci one sto zaradjuju 20 btc-a dnevno), a pogodi onaj ko i ne zna sta je btc :) dokle ce sada, to samo oni znaju... istina je negde tamo. Kao sto posle kise dodje duga tako i posle pumpa sledi dump. Vise je para u igri nego predhodnih godina, vise investitora, vise korisnika... niko ne moze da predvidi kretanje cene pa tako niko nije ni mogao da predvidi ovoliki rast. Bitno je samo biti pametan i odigrati kako treba.

Samo to...? :d

I da svi pricaju o poslednjih par godina..
Pa da li se nesto promenilo od tad da li se vise trguje, da li vise kompanija ucestvuje jeste to sve 1% za sad ali je opet mnoogoo vise nego prosli put a da ne pricam i pretprosli kad je mtgox povukao na dole.. Mozda je malo i sigurnija trgovina, korisnici imaju i HW wallete, ne ostavljaju bas tako na berzama..
Sve mi se cini da ljudi ovde ne veruju da ce ovo opstati BTC ida ce prerasti u nesto mnogo vise... :/ ili je samo trgovina u pitanju pa ko sta izvuce..mada do sada je ispalo najisplativije HODL :D

https://decentralize.today/bitcoin-the-black-swan-of-finance-d4f03c081fa7
Evo i malo statistike..
https://bitcoinmagazine.com/articles/bitcoin-price-analysis-still-more-room-top-now/

Interesantan zakljucak clanka..

And remember, the next time you hear Bitcoin is dead, take a step back and think twice, because it will likely be a great time to buy.

Ja mislim da do nekog veceg pullbacka btc nece doci, sitne korekcije i konstantan rast btc do novembra.

Pre ili kasnije "ošinuće" i biće češanja.. e kada i koliko... ali biće.
Lično, mislio sam još davno da je kraj ovog kruga.

Ja sam isto mislio na 2700-2800 da je kraj..ali stigao je dovde...
A sta je sad panic sell, korekcija ili vreme za kupovinu ? :)

Čovek ti je lepo rekao ''kraj ovog kruga''...

A kraj rasta se ne nazire, što se mene tiče, i tek će da raste. Mislim da do kraja godine može lagano da preleti 7000-8000 $.

Čovek ti je lepo rekao ''kraj ovog kruga''...

A kraj rasta se ne nazire, što se mene tiče, i tek će da raste. Mislim da do kraja godine može lagano da preleti 7000-8000 $.

Isto tako i ja mislim. Vidim da se prica o korekciji ali budite realni, mnogo vise investiitora je sada nego pre. BTC se vrti velikom brzinom, do korekcije dolazi evo sada 400-500$, pa opet ide gore, pa kada uleti veca investicija opet gore i tako. Moje misljenje da ce sigurno ici ove godine preko 5000$. Za 7-8K dolara moguce i ove godine. Za balon se ne slazem, to mnogi pricaju jer veze nemaju, doduse ni ja nemam veze, ali balon koji je dosao do ovde ne moze tek tako da pukne s obzirom sta se sve desava oko Bitkoina. Isto tako pricalo se da ce da padne a on ide samo gore, ode gore, padne, pa ode jos vise gore padne i tako :) Uzivajte, digitalna valuta ce osvojiti svet uskoro, dok ce banke da klecaju pred njima. PayPal se isto plasi Bitkoina.

Moze on itekako da pukne nemojte se zanosit. Kako odluce veliki tako ce biti ne treba se puno zamarati sta ce biti to nije u nasim rukama da odlucujemo/ mozemo samo navijacki da se nadamo da ce sto vise rasti.

Ma goldi vidis da je bench postao pun strucnjaka dzaba tupis zube.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Loženje na max :) što samo 7, može i na 15k, ionako su to samo neke brojke na ekranu

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno