Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Pitanje je jesi li dobio :d i dalje blok 58... bice buy orderi na 2-3 dolara :D

ne postoji besplatan novac.

rizikujes 200 k da bi zaradio 10 %? ne deluje kao dobar racun.

Kako ne postoji? Pitaj gazde Bitstampa koji nece podeliti BCC svojim korisnicima. Njima je besplatan sigurno+sada ove oscilacije. Ima da ljube u pedu BCC ekipu :)

Poslednja izmena:
ma taj BCC se mozda nece ni desiti. :) treba iskopati blokove, a diff koliki je za btc? ima iskopa blok za 50 dana. :D

do tad ova operacija 2 za 1 ce biti zavrsena. samo je pitanje ko ce to platiti i kojim novcima? :D

Poslednja izmena:
Kako ne postoji? Pitaj gazde Bitstampa koji nece podeliti BCC svojim korisnicima. Njima je besplatan sigurno+sada ove oscilacije. Ima da ljube u pedu BCC ekipu :)
Nemoj tako ☺ Ipak su postavili javno obavjestenje da svi korisnici imaju pravo i mogucnost da sav svoj btc sa bitstampa prabace negdje drugdje gdje ce dobiti BCC [emoji4] iiii naglasili su da se nece ljutiti [emoji1]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
haha. ako su izdali takvo obavestenje rekao bi covek da nesto znaju sto obicni smrtnici ne znaju.

ali mislim da je ovima iskusnijima jasno da je to mega svetska prevara.

haha. ako su izdali takvo obavestenje rekao bi covek da nesto znaju sto obicni smrtnici ne znaju.

ali mislim da je ovima iskusnijima jasno da je to mega svetska prevara.

To je direktno stampanje novca, upad u primarnu emisiju :)

Ali, sa druge strane, ako BCC zazivi i prelezi decije bolesti, i ostane manjinski i jeftiniji, ali brzi i napredniji, mozda smo dobili odgovor ko je novi silver prema BTC zlatu. ETH ne smatram novcem, on je nesto sasvim drugo. Ostaju jos XMR i DASH da se bore za anonimnog kralja.

To je direktno stampanje novca, upad u primarnu emisiju :)

Ali, sa druge strane, ako BCC zazivi i prelezi decije bolesti, i ostane manjinski i jeftiniji, ali brzi i napredniji, mozda smo dobili odgovor ko je novi silver prema BTC zlatu. ETH ne smatram novcem, on je nesto sasvim drugo. Ostaju jos XMR i DASH da se bore za anonimnog kralja.

Slazem se skroz za studentom.
Evo na krakenu je krenulo

https://cryptowat.ch/kraken/bchusd/1m

Poslednja izmena:
Čisto da kažem da sam bio hrabar i da sam posalo sebi 0.001 BTC danas (sada) sve je prošlo super glatko.

Da btc radi normalno dok se na krakenu trguje sa bcashom ali cijena je svaki minut u padu vidicemo kad krenu transakcije kako ce ici mislim da ce se dugo cekat na potvrdu.

Zasto su ovako stabilne cene :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ne znam sto se ljudi plasili da salju btc danas bilo je idalno vreme za slanje btc skoro bez fee :D

Slazem se da ni jedna ozbiljna firma ne bi podrzala ovo stampanje para bitcoin casha. Mi na Primedice smo rekli igracima da iskesiraju btc jer bcc nece da dobiju a necemo ni mi da ga uzimamo sa nasih walleta. Ovo ne bi trebalo i ne bi smeo niko da podrzi niti koristi.
Jeste da je prilika da se zaradi fino ali time stetimo pravom Bitcoinu i to ne treba da se radi.

Ne znam sto se ljudi plasili da salju btc danas bilo je idalno vreme za slanje btc skoro bez fee :D

Slazem se da ni jedna ozbiljna firma ne bi podrzala ovo stampanje para bitcoin casha. Mi na Primedice smo rekli igracima da iskesiraju btc jer bcc nece da dobiju a necemo ni mi da ga uzimamo sa nasih walleta. Ovo ne bi trebalo i ne bi smeo niko da podrzi niti koristi.
Jeste da je prilika da se zaradi fino ali time stetimo pravom Bitcoinu i to ne treba da se radi.

Za pocetak steti postojecim altovima koji pretenduju da budu samo sredstvo placanja. Ovo je kineski backup ako nakon segwita core ne dozvoli/spreci povecanje bloka. Novi crypto poredak na delu. Vecina BTC vernika ce dampovati BCC i na taj nacin omoguciti kapitalistima da nabave BCC-a vise nego sto mogu BTC-a...A buducnost niko od nas ne moze predvideti. Ko ce odneti pobedu, da li ce obesmisliti more altova koji "glume" ozbiljnost, ne znamo na koga BCC cilja...za sada.

Finex mi ukrao ~1,5 BCC-a.

Tj umesto ~10, dobio 8,5. Jel su jos nekoga zakinuli?

Uglavnom zadovoljan kako sam prosao. Izdumpovao ih upravo na finexu, ~$440 komad, ~$3750 ukupno dobio kao gratis. :)

I jos ako mi domire ovih $650, mada ne verujem.

U svakom slucaju, napravio sam gresku. Sa 100 BTCC-a, koliko sam planirao uzeti na finexu, imao bih 44,000$ cistog plusa.

na cexu iako su rekli da ce podrzati bcc nema jos nista..., sa polo me mrzelo da prebacujem negde :)

Planiro sam i ja svasta nesta, u pocetku kad porastem da cu biti veliki j.b.č pa izgleda greska :d :d :d

Finex mi ukrao ~1,5 BCC-a.

Tj umesto ~10, dobio 8,5. Jel su jos nekoga zakinuli?

Uglavnom zadovoljan kako sam prosao. Izdumpovao ih upravo na finexu, ~$440 komad, ~$3750 ukupno dobio kao gratis. :)

I jos ako mi domire ovih $650, mada ne verujem.

U svakom slucaju, napravio sam gresku. Sa 100 BTCC-a, koliko sam planirao uzeti na finexu, imao bih 44,000$ cistog plusa.
Postavljen je link pre par strana, baš kada si pričao o svom planu. Tu je objašnjena podela i to je to koliko vidim. Nećeš ništa dodatno dobiti, i ne deluje mi da je prevara već jedina moguća opcija podele.

o bitfinexovom besplatnom novcu: http://hackingdistributed.com/2017/07/29/bitcoin-impending-accounting-disaster/

tekst od pre par dana doduše, videćemo šta će ispasti :)

Ne, ne pomesao si.

Objasnili su podelu za one sto su na margini tj onaj specifican koeficient za long i short pozicije.

Ovde su navodno imali problem upravo zbog tih pozicija, pa su svima neplanirano ukinuli 15%. Upravo citam i mnogi se zale.

Btw, cena nije merodavna jer su svima ukinuti depositi/povlacenja. Pa svaka menjacnica ima svoju neku cenu. Bittrex dostigao $960. :)

Poslednja izmena:
Ljudi, jedno noob pitanje - da li se zavrsilo sve ono sto je trebalo (segwit, ili sta vec) sa BTC-om?
Ako jeste, da li je brza mreza, veci blokovi, sta je vec bilo u pitanju?
Da li btc wallet moze sad da se koristi kao sto se ranije koristio, i da li je potrebno instalirati najnoviju verziju?

Manje vise sve se zavrsilo do novembra. Blokovi su ostali isti za sada, ali je kapacitet mreze veci (sto u teoriji daje manji fee, ali nemam potvrdu iz prakse). I stari walleti bi trebalo da rade, ali uvek je bolja neka novija verzija.

Pitanje za tradere: Jel ovaj bullrun zavrsen za sada? Ili samo meni tako deluje...

To ti je ohrabrenje za one sto bi da kupuju na $3000+. :)

Fazon, jao sa 30k$ uleta, na milion kroz par godina.

Mada meni ne smeta da pisu takve gluposti, dosta njih nasedne.

pre ce biti 20.000$ - 50.000$ do 2030

Kakva mudra prognoza.

Ne znaš da li ćeš biti živ 2030 a kamoli vrednost bitcoina.

Vrh Dno