ne postoji besplatan novac.
rizikujes 200 k da bi zaradio 10 %? ne deluje kao dobar racun.
Nemoj tako ☺ Ipak su postavili javno obavjestenje da svi korisnici imaju pravo i mogucnost da sav svoj btc sa bitstampa prabace negdje drugdje gdje ce dobiti BCC [emoji4] iiii naglasili su da se nece ljutiti [emoji1]Kako ne postoji? Pitaj gazde Bitstampa koji nece podeliti BCC svojim korisnicima. Njima je besplatan sigurno+sada ove oscilacije. Ima da ljube u pedu BCC ekipu![]()
haha. ako su izdali takvo obavestenje rekao bi covek da nesto znaju sto obicni smrtnici ne znaju.
ali mislim da je ovima iskusnijima jasno da je to mega svetska prevara.
To je direktno stampanje novca, upad u primarnu emisiju
Ali, sa druge strane, ako BCC zazivi i prelezi decije bolesti, i ostane manjinski i jeftiniji, ali brzi i napredniji, mozda smo dobili odgovor ko je novi silver prema BTC zlatu. ETH ne smatram novcem, on je nesto sasvim drugo. Ostaju jos XMR i DASH da se bore za anonimnog kralja.
Zasto su ovako stabilne cene
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ne znam sto se ljudi plasili da salju btc danas bilo je idalno vreme za slanje btc skoro bez fee![]()
Slazem se da ni jedna ozbiljna firma ne bi podrzala ovo stampanje para bitcoin casha. Mi na Primedice smo rekli igracima da iskesiraju btc jer bcc nece da dobiju a necemo ni mi da ga uzimamo sa nasih walleta. Ovo ne bi trebalo i ne bi smeo niko da podrzi niti koristi.
Jeste da je prilika da se zaradi fino ali time stetimo pravom Bitcoinu i to ne treba da se radi.
Postavljen je link pre par strana, baš kada si pričao o svom planu. Tu je objašnjena podela i to je to koliko vidim. Nećeš ništa dodatno dobiti, i ne deluje mi da je prevara već jedina moguća opcija podele.Finex mi ukrao ~1,5 BCC-a.
Tj umesto ~10, dobio 8,5. Jel su jos nekoga zakinuli?
Uglavnom zadovoljan kako sam prosao. Izdumpovao ih upravo na finexu, ~$440 komad, ~$3750 ukupno dobio kao gratis.
I jos ako mi domire ovih $650, mada ne verujem.
U svakom slucaju, napravio sam gresku. Sa 100 BTCC-a, koliko sam planirao uzeti na finexu, imao bih 44,000$ cistog plusa.
o bitfinexovom besplatnom novcu: http://hackingdistributed.com/2017/07/29/bitcoin-impending-accounting-disaster/
tekst od pre par dana doduše, videćemo šta će ispasti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari