Ovo sto ti kaze alfa je 101% tacno.Znam da je moglo, tada, 2014.
A zbog čega su mi u Intesi i mts banci rekli da ne moze?
Hteo sam da povežem moj devizni račun, tj. karticu RačunPlus /mts banke sa PayPal account-om, da mi novac stiže iz inostranstva.
Oba operatera, za Intesa Electron i mts za RačunPlus su rekli, ne moze.
Odosmo u off, ovo bi trebalo u PayPal temu.
Ako je nešto veće, skuplje ili ti je hitno da brže stigne bolje je da doplatiš broj za prećenje, ako nije onda ti je svejedno.Kreirah order-e za 3 artikla sa AE. Još su u fazi procesiranja.
Za jednu porudžbinu Tracking information je dostupan, a za druge dve je China Post Ordinary Small Packet Plus / informacije za praćenje nisu dostupne.
Možda sam pogrešio što nisam platio da dobijem tracking number?
Šta će se desiti kada prispeju te dve porudžbine (sve 3 su iz različitih prodavnica), kako ću znati da su te dve, bez tracking number-a, prispele ? Koliko vidim u thread-u 'Carina na pošiljke' da se paketi vraćaju za Kinu, zahvaljujući poštaru, ili ako Kinez pošalje na pogrešnu adresu. Postoji li način da se zna kada su ove dve , što nemaju tracking number, pošiljke prispele na carinu ili u poštu?
Da ne veruje čovek svojim očima. [emoji1]Iz nekog razloga imam osecaj da ce se u bliskoj buducnosti drasticno povecati broj prodavaca koji ne salju za Srbiju...
Neka se uče od mudrijeg [emoji6] Prošli put si se obruk'o grdno, ali ti se oprašta jer si javno priznao. [emoji39]Ja mudro cutim zato![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari