Zavisi, trenutno je 4 riga ~20 kartica max na ovim temperaturama uz dobru promaju a zimi može i duplo više grafika.....Koliko bi grafika trebala da moze da se stavi u 35-40 kvadrata provetrenog prostora (ono nesto 570-1070 tj neki osrednji potrosaci)? a da ono stabilno radi? Nesto ne videh da se o ovome pricalo...
120 kartica radi uz upotrebu industrijskog rashladnog uredjaja (kao klima oznake 60) i potisnog venta za izbacivanje vazduha iz prostorije. Ovih dana ume da bude problema, pa smanjujem klokove na najvisim pozicajama na policama.Koliko bi grafika trebala da moze da se stavi u 35-40 kvadrata provetrenog prostora (ono nesto 570-1070 tj neki osrednji potrosaci)? a da ono stabilno radi? Nesto ne videh da se o ovome pricalo...
Pozz drugari, imam problem sa 7om karticom, u pitanju je RX580 4gb. 6 komada radi full a kada stavim 7mu na m.2 pci adapter nece da bootuje ili ako uspe boot windows trokira do bola. Da li postoje neka posebna podesavanja? Kartice su modovane i sve je stabilno. Ploca je biostar tb250 btc, u biosu sam stavio above 6x vga, a pci su na AUTO? mozda gresim negde? Hvala unapred i izvinjavam se ako je bilo vec ovakvo pitanje, neko neko pusti link sa ovakvim problemom
Pozz drugari, imam problem sa 7om karticom, u pitanju je RX580 4gb. 6 komada radi full a kada stavim 7mu na m.2 pci adapter nece da bootuje ili ako uspe boot windows trokira do bola. Da li postoje neka posebna podesavanja? Kartice su modovane i sve je stabilno. Ploca je biostar tb250 btc, u biosu sam stavio above 6x vga, a pci su na AUTO? mozda gresim negde? Hvala unapred i izvinjavam se ako je bilo vec ovakvo pitanje, neko neko pusti link sa ovakvim problemom
2 pitanja. koliko moze graficki da radi na z97 mark2 ploci i koje su sad graficke najisplativije sto se tice odnosa potrosnje struje i kopanja? nema veze ako ih nema na trzistu trenutno.
Bitno je da imas izlaz iz riga i ulaz u laptop nebitno je koji su prikljucci,samo da mozes da povezes da dobijas sliku na laptop.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari