Šta je novo?

Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)

A i vise struje prodje kroz 3.0. *** koji sam ja baksuz dobijem 6 neispravnih ekstendera

Napises ovde da ti treba kabl i javi se neko ko ima od crknutog extendera i to je to :)

pa napisao sam sinoc, nema veze reseno je, sutra cu dobiti nove kablove. Sta koristite za remote hard reset? Koristi li neko ovo?

Poslednja izmena:
Ja koristim ovo, palis i gasis na mobilnom, pratis potrosnju trenutnu, imas i ukupnu potrosnju za vremenski period koji postavis (sat/dan/nedelja/mesec, itd), tajmer, ... Itd, jos svasta nesto
b828447d1b46df654f77c9b16aaa9982.jpg

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Kako se zove ovaj uredjaj

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Da ovaj se kaci na produzni kabal, nema svoj kabal, samo uredjaj je 1800 a komplet sa produznim 3000, kaci se preko wireless-a, dobijes znaci on/off wireless prekidac i uredjaj za merenje potrosnje sa dzidzabidzama

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koliko opterecenje trpi?

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Gde ima da se kupi?

Poslano sa mog HUAWEI MT7-TL10 koristeći Tapatalk

evo ja pitao vec na mobilni jer znam da na forum nece doci skoro :D fora je da mora sa produznim da se uzme, bez produznog mora ju zice direkt u njega

Poslednja izmena:
Ljudi treba mi pomoć, imam rig sa 6 kartica AMD RX 570 4GB, sinoć mi sve zakucalo i morao sam da resetujem komp. i sva podesavanja vezana za kartice se resetovala na fabricka. Kartice su bacale svaka po 27.240 MH/s otprilike. Prvi put mi jedan lik podešavao ja uslikao samo ovo i ovo sam namestio kao i ventilatore, ali nisam za memoriju. Ima li ko kakvu ideju?

Pogledajte prilog 233972

Poslednja izmena:
soferska je muka pregolema, pukla guma a rezervne nema. Pa mozes da zoves tog lika koji ti je namestio ili da zoves nekog drugog posto sam ne umes..Kad ti pukne cev u kupatilu jel pitas na forumu kako se to popravlja?

Ne mogu da ga zovem, zvao bih ga nije u zemlji a ti ako nemaš šta pametnije da kažeš bolje nemoj ništa.

A ti pokusaj prvo sam da resis problem.
Sad da ti neko kaze kopiraj strapove na 2000 ti ces onda pitati a kako to. I KONSTANTNO se ista pitanja vrte u krug. Najveci problem je sto ljude ovo ne zanima a ulaze u isto. Razumem ja da je u pitamju profit, al majku mu ako vec uletis u ovu pricu zainteresuj se malo. Ili napisi dajem 100 evra da mi neko namesti, javice se neko sigurno i biti vrlo ljubazan.

Ne mogu da ga zovem, zvao bih ga nije u zemlji a ti ako nemaš šta pametnije da kažeš bolje nemoj ništa.

soferska je muka pregolema, pukla guma a rezervne nema. Pa mozes da zoves tog lika koji ti je namestio ili da zoves nekog drugog posto sam ne umes..Kad ti pukne cev u kupatilu jel pitas na forumu kako se to popravlja?

pa rekao sam ti drugo. Ne citas. Zovi nekog drugog, ne tog koji nije u zemlji

Ja se izvinjavam što sam uopšte išta pitao, nisam znao da je to ovde zabranjeno i neću više nikad ništa da pitam. Molio bih da se onaj moj post obriše da se uvaženi članovi ovog foruma ne bi dodatno nervirali i stresirali.

Hvala ti!

Kada bi nas administracija poslusala i zabranila pristup novim clanovima ovde bolje bi bilo.

Da li je bolje preci sa eth-a na zec sa gtx 1070? Hvala

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pozdrav iz Skoplja :)
Interesuje me dali ako prebacim rigove sa majnovanjem ETH na ETC vratio bi se hashrate na RX kartice kao pre, kad je bio DAG fajl manji a hashrate veci?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Dag fajl ti je veci na etc nego na eth koliko se secam kada sam gledao poslednji put

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Mali je dag na music, ubiq i exp tu bi grafike kopale kao ranije

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Dobro nije problem u velicini fajla nego interesuje dali hashrate je isti (smanjen) kao shto je momentalno kod ETH ili je kao shto je bio ranije pre 1-2meseci veci za 1.5-2mhs

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Isti je jer zavisi od dag fajla, tako da dok amd ne izbaci driver nece biti promena hashrate ce ici na dole

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Veci je hash vec rekoh, na ovim gore novcicima sto sam naveo..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

8 x 1050ti (6pin)
Asus prime h270 plus
Pentium g4400
4gb ram
Hdd sata
CM G750M
Claymore single eth, AB - mem +700, PL 100
Iz zida 635w

Javicu jos za dual kasnije

Nazad
Vrh Dno