Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam siguran u ovo, mislim da većina prelazi iz altova u BTC u nadi da će 1.8. doneti skok kao i da ce cepanjem i na novom coin-i imati neku vrednost.
Ja radim suprotno, sve u BTC iz altova ali malo kasnim ...

Alt je OK uzeti za keš 31.07. - 02.08. kada će verovatno pasti još dodatno / nakon toga očekujem tek mali recovery alt a pre svega eth.

Svi prelaze u altove i u USD i cekaju da vide sta ce doneti prvi... Po meni nista znacajno BCC se mozda prihvati mozda i ne isto kao i drugi alt coin, a btc po meni ce samo da ojaca..:) ko je preziveo sad pad i btc-e sve ce biti ok i bolje..

Poslednja izmena:
@wangerija

Sta znam, možda sam pogrešio, još sam zelen imam pravo na to:D
Nego svuda na netu kažu da ce dumpovati bcc čim ga dobiju, znači da može da padne u vrijednosti u roku prvih sat vremena postojanja.
Tako da sam procijenio da mi nije vrijedno truda i zezanja sa tim.

Svako ima svoju logiku, vreme pokaze ko je bio delimicno ili potpuno u pravu.
Sam si rekao da ce dosta ljudi dump odraditi BCC, 99% i ja, alt u BTC, dođe split BCC u alt, ako jos dodatno padne alt 1-2.8. za kes jos altova.

Mora pasti orfa nije 20 spinova :D

Cloudcoin na ovom sajtu se prodavao za 2.75$ za 250 komada pre 5-6 dana. https://cloudcoinconsortium.com/buy.php
Sada je 7.5$ za 250 komada.
On je totalno nepoznat i nema ga nigde na sajtovima, samo je kod nas pustena reklama u novine :)
A negde u oktobru treba da bude gotov neki API koji ce moci da koriste sajtovi koji hoce da omoguce placanje preko cloudcoin-a.

Do sada nisam imao nikakve coine i hteo sam pre par dana da uzmem bezveze 1000 komada toga za 10ak eura ali nisam. Jeste kocka al cini mi se sigurnije nego da uplatim tiket na kladionici za 10e :D :D

Dilema je; da li sačekati u BTC da se dobije još toliko BCC-a? Trenutno se formirala cena BCC-a oko 400$, Ako sačekamo da dobijemo tih BCC-a, ne verujem da cemo moći po toj ceni prodati, jer ce svi istresati to odmah. Ako se uspije prodati, recimo po 200$ mislim da ce za toliko pasti cena BTC-a, ako ne i više. Najbolje je sačekati rasplet u fiatu.

Cena za BCC je sa 600$, pala na $200 nocas. Onda je opet odskocila do $400, i sad je oko $350.

Verujem da cemo biti tu oko $200 do 1. Avgusta ali gde ga prodati? Mislim da ce ga prvo ovi sa povlasticama izdumpati, pa tek onda mi, kad bude jos niza.

Ja opet kazem, mozda ga i uzmem kad naglo padne, tamo 3-4. Avgusta.

Dilema je; da li sačekati u BTC da se dobije još toliko BCC-a? Trenutno se formirala cena BCC-a oko 400$, Ako sačekamo da dobijemo tih BCC-a, ne verujem da cemo moći po toj ceni prodati, jer ce svi istresati to odmah. Ako se uspije prodati, recimo po 200$ mislim da ce za toliko pasti cena BTC-a, ako ne i više. Najbolje je sačekati rasplet u fiatu.

Razmisli...Ako bude 10% od BTC-a cena BCC-a, da li bi neki alt mogao skociti 10%. Ja cu kupiti altove 31.07. za sve pare, ne treba mi BCC. Kad mi skoce altovi jer mislim da ce ih uzimati nazad cim dampaju BCC, prodacu altove i uzeti BCC ako ga unakaze cenom. Radicu suprotno od vecine.

"Šta ako bude trenutno 10% od BTC-a" Može, a šta ako promtno BTC padne za 20% he he, a sto se altova tiče slažem se ali koje altove he he, ???

Na Polu 4% kamate na lendingu... Možda nekom bude od koristi :)
Situacija baš i nije najpovoljnija za Long na margini :) Pripazite kad zajmite...

Cloudcoin na ovom sajtu se prodavao za 2.75$ za 250 komada pre 5-6 dana. https://cloudcoinconsortium.com/buy.php
Sada je 7.5$ za 250 komada.
On je totalno nepoznat i nema ga nigde na sajtovima, samo je kod nas pustena reklama u novine :)
A negde u oktobru treba da bude gotov neki API koji ce moci da koriste sajtovi koji hoce da omoguce placanje preko cloudcoin-a.

Do sada nisam imao nikakve coine i hteo sam pre par dana da uzmem bezveze 1000 komada toga za 10ak eura ali nisam. Jeste kocka al cini mi se sigurnije nego da uplatim tiket na kladionici za 10e :D :D

mozda odmah da ih pitas gde da im uplatis i das im kao poklon i zaboravis na to , posto nema veze za coinima o kojima mi ovde pricamo , a usput je i ponzi shema, tj prevara tipa onecoin, dascoin i slicno

Ok ok kazem da nisam u toku :D moracu vise da citam :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Razmisli...Ako bude 10% od BTC-a cena BCC-a, da li bi neki alt mogao skociti 10%. Ja cu kupiti altove 31.07. za sve pare, ne treba mi BCC. Kad mi skoce altovi jer mislim da ce ih uzimati nazad cim dampaju BCC, prodacu altove i uzeti BCC ako ga unakaze cenom. Radicu suprotno od vecine.

Upravo tako kolega student i ja radim uvek suprotno od vecine i nikad se jos nisam zeznuo, pa cu tako i sad...;)

I ja sam ušao malo u ovo proteklih par nedelja... Krivo mi je što nisam pristajao da ljudi kupuju bitcoinom igre sa mog sajta kada je on vredeo po $10-$20 :D ali šta sad... Izgleda da nikada nije kasno...

Ja se bacio na alt coine, nekako mi je bolja investicija trenutno nego se otvarati za bitcoin a realno niko ne zna šta da se očekuje posle prvog avgusta. Čuo sam sa Safex (Safe Exchange Coin) od par ljudi, a i stkontao da čovek koji radi sa tim je trenutno ovde u Srbiji. Tek su u februaru počeli da ga guraju a vrednost je narastao sa 3mil na 17 sredinom jula, trenutno se drži na 13, ali se čekaju kao neke novine, novi sajt, novi wallet, novi marketplace. Plus sve što sam video je da je taj lik već radio na većini kriptovaluta, računajući i bitcoin.

Inače, svi koji su uložili još februara su na stalnom dobitku, čak i taj spike kada se zanemari, poonvo je trenutna vrednost veća nego što je bila pre toga. Ima dosta infoa o tome po youtube-u sa nekim dev intervjuima i još svašta nešto...

Ima li još neki alt coin koji je trenutno jeftin a u neku ruku perspektivan ko safex?

Altovi uopste nisu pali koliko sam ocekivao (mislio sam da ce ljudi povlaciti pare u fiat) pa ne znam sta mi je ciniti. Mozda najbolje sacekati da se sve slegne do septembra ali mozda sutra svi altovi krenu da rastu......

Poslednja izmena:
Ja takodje ocekujem da ce ETH sutra da krene ka gore.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

I ja mislim da ce altovi da krenu na gore jer su mnogi vezani za BTC . . .

Kolo sreće se okreće, očekujem crash veliki i potop bitcoina i bitcoincasha koji ce za sobom povuci i ostale coine, kada cena bcha spadne skroz uzecu ga :) izvlacite coine sada dok jos mozete :)

Moze do moona ili da potopi, meni je more likely da potopi zbog forkovanja coina i sellouta bcha

Ne znam ja sam trenutno optimistican u pogledu kripto valuta.

Btc je vec na $2900

Na bitfinexu sam, postavio sam nisko ordere pa pecam.

Mada mi se cini da ce bolji dropovi biti na bitstamp-u, ali sada mi je kasno prebacivati se.

Da li se neko ovome nadao? BCH preko 600$ ;(

Verovatno niko. :)

Totalna kontra od mog predvidjanja.

Doduse kazem opet, nije merodavno jer nisu pusteni depositi/povlacenja.

Uleteo na 0.16 na finexu tj pazario ono sto sma prodao, pa cu sacekati malo.

ja sam predvideo. doduse jos ga nisam dobio na cexu da bih ga dumpovao :d kontao sam da ce biti pocetnog pumpa za mase, neko moje predvidjanje je bilo oko 1000$ ili oko 0,5btc-a pa posle dump u zaborav. Ako je zec mogao da vredi 3000btc-a ovo se dalo lako napumpati na 1000+

edit: haha evo na bittrexu vec 1200$ :D bice 0,5 lagano

Poslednja izmena:
Tačno je da sve treba raditi kontra od logike :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno