pliskafrik
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.12.2013
- Poena
- 151
Nema potrebe za nerviranje. Sve je vec napisano. Ko nece da cita treba ga ignorisati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikako....... jednostavno ne mozes slati pare tek tako (bez fakture), to mogu samo krimosi i bizmismeni iz ove tvorevine
Pa rekao sam ti kako je, zivis u crnoj rupi i ne u ovde nema SEPE i okolne zemlje nemaju nikakve veze sa nama, jednostavno ne moze!
I naravno da fakturu ne mozes dobiti jer ne kupujes nista vec saljes pare na menjacnici sto je po nasim ludackim zakonima zabranjeno
Jednostavno javis se ljudima koji kupuju BTC ovde oni rade i prodaju i prestanes da zamisljas da mozes zeznut sistem i slusat savet nekih koji nemaju pojma
Može preko neke banke koja je u SEPA. Dakle, okolne EU zemlje rade bez problema.
Meni radi bez problema ali manja suma.ljudi, kakvo je stanje sa poloniexom, jel treba bezati sa njega ili? jel bittrex bolja alternativa?
Ja imam negativno iskustvo sa njima, zarobljeno mi je tamo jos par eth-a. Jednostavno ne dopustaju mi nikakvo povlacenje, sam trejd radi za moj acc. Takodje cekam vise od mesec dana verifikaciju za level 2, a support im je ocigledno na godisnjem odmoru.ljudi, kakvo je stanje sa poloniexom, jel treba bezati sa njega ili? jel bittrex bolja alternativa?
Da li može neko da mi pomogne oko sledećeg, da ne bih nešto pogrešno uradio
pre neki dan sam iskopao svoj prvi ETH i malo pre ga konvertovao u BTC na Poloniex-u (za 0.1 BTC). Hteo bih da prebacim tih 0.1 BTC na paper wallet, koji sam otvorio na https://www.bitaddress.org/. Da bih to uradio, ako sam dobro shvatio, treba na Poloniex-u da uradim withdraw za tih 0.1 BTC i da u polje adrese unesem svoju share adresu (19hUJX8a1Dv1NhugA6BmZBUFK7MV3Uh7Qi) koju sam dobio na bitaddress paper wallet-u?
I mene to interesuje...Kakva su misljenja o trezoru
Planiram da ga kupim i da tamo cuvam ono sto iskopam
Ja ne bi generisao paper wallet NIKAD na online sajtu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dosta je da neko snifuje ili author sajta da poktade kljuceve jednog dana i cao!!!!!
1. kupi HW wallet
2. koristi neki offline wallt koji je opensource kao na primer electrum.......
Zaboravi na te online wallete..to je kao da das pare nekom prolazniku na ulici da ti cuva..ili offline wallet pa kopiraj pa kopija na par flash drivea ili gde god ili neka pouzdana menjacnica ali to samo ako ne planiras dugo da drzis tipa par godina...ako ces dugo offline wallet
Evo ti ovde lista sa pros and cons
https://99bitcoins.com/best-bitcoin-wallet-2015-bitcoin-wallets-comparison-review/
a sto ne coinbase ? Oni su pouzdan wallet.
Da li postoji način da se wallet vezan za prevaru copy/paste BTC adrese ikako oduzme/blokira/vrati coine/...?
http://bitcoinwhoswho.com/address/13JF5274VuNthhwKkLrYyZW73smjSYAEen
Meni je na ovu adresu pobeglo nešto BTC (danak neiskustvu i višku poverenja). Prijavio sam scam na bitcoinwhoswho, ali koliko vidim niko osim mene nije to uradio. Da li je moguće da na tu adresu i dalje leži Bitkoini? Kada sam se ja okliznuo bilo je 55, a sada 89 Bitkoina!!! Ako je prijavljena prevara zar ne postoji neko telo koje će blokirati sve depozite i povlačenja sa te adrese? Pošto su sve transakcije u arhivi ne vidim problem da se sa pomenutog računa vrate BTC dok postoje. Ajde, ako mnogo tražim, bar da se ne dozvoli da iko podigne te coine ili neka odu na neke svima korisne namene. Inače, wallet je aktiviran 3. marta, a još ništa nije povučeno sa njega!! Ej, 89 Bitkoina!!
Jel zna neko iz koje zemlje se šalje Trezor? (Sa official sajta kada se kupi)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari