Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam to uradio na svom US nalogu. Aktivirao 2 dana free trial i uzeo GTA i SWB.

^Jeр имаш ПС+ на неком другом налогу на конзоли? Ја имам ПС+ на налогу који је активиран као примаран и када одем на налоге који немају ПС+ не нуди ми се та могућност да активирам ПС+ на два дана.

^Jeр имаш ПС+ на неком другом налогу на конзоли? Ја имам ПС+ на налогу који је активиран као примаран и када одем на налоге који немају ПС+ не нуди ми се та могућност да активирам ПС+ на два дана.
Probaj settings/application saved data../saved data in online storage, to uradiš na accountu bez ps plusa i trebalo bi da izadje 2 dana ako nisi koristio ps plus nikad na tom acc.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

E imam 2 i po godine na primarnom 🙂 Ali budem probao @tablet_fan tvoj savet. Ne znam dal je ovo cela ponuda na US-u ili se jednostavno ne vidi cela ako nemas PS+ na istom ali trenutno nema niceg zanimljivog. Tako da budem sacekao pa se mozda i pojavi Uk na g2a.

E imam 2 i po godine na primarnom 🙂 Ali budem probao @tablet_fan tvoj savet. Ne znam dal je ovo cela ponuda na US-u ili se jednostavno ne vidi cela ako nemas PS+ na istom ali trenutno nema niceg zanimljivog. Tako da budem sacekao pa se mozda i pojavi Uk na g2a.
Imam ja ps plus na US , nema nista zanimljivo trenutno.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pozajmljivao sam GTA par puta svojim drugarima i ocigledno je neko iskoristio to da risvoji GTA za sebe.

Elem,bio je nosioc nalog,neko je odlucio da toj igri promeni sifru i aktivirao je kod sebe,tako da meni stoji katanac pored igre,a sifru vise ne znam naravno.

Iako mogu da se oprostim od naloga najverovatnije,jel ima kojim slucajem neka fora da otkrijem ko je to uradio ili tako nesto?

Ako su ti drugari idi licno kod njih kojima si pozajmljivao i proveri ko je aktiviran. Najjednostavnije.

Ko je pravio taj nalog, odnosno ceo share?

Poslednja izmena:
Neko sa razmene igara,ali uzeo sam taj GTA bas odavno,otprilike kad se pojavio za PS4,mogao bih da procesljam stare sveske i nadjem osnivaca shera jer sam tad bio zapisao negde,ali koja je svrha sad.

****ga,ovo mi je nauk za buducnost.

Pa moze organizator da povrati makar sifru, ali aktivaciju je pitanje. Sansa je 50:50 da i to cak moze. Makar ako promeni sifru taj lopov ne moze da igra, razumes... Samo bi ja voleo da ga ti nadjes ako ti je "drugar" cisto da znas da ti nije drugar :d

Posalji mi samo mejl tog naloga na PM, prepoznaje se po mejl adresi ko je pravio share ako si na razmeni uzeo.

Poslednja izmena:
Mail je bio : [email protected]

Ma cak i da nadjem organizatora da promeni sifru da ta stoka ne moze da igra ne bih bio zadovoljan jer cilj mi je da saznam ko je to uradio,a to je nemoguce nazalost.

Tako su I mene tamo za Division *****, ali nek se najedu 🙂

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Mail je bio : [email protected]

Ma cak i da nadjem organizatora da promeni sifru da ta stoka ne moze da igra ne bih bio zadovoljan jer cilj mi je da saznam ko je to uradio,a to je nemoguce nazalost.

Ovo nije niko od verifikovanih posrednika radio, najbolje tamo javno u temu "Pomoc" stavis taj mejl i neko ce se javiti. Sto da ne dobijes igru nazad ako mozes razumes. Vredi i to neki novac.

Ko god je uzeo preko proverenih posrednika nikad se nije zalio.....
E sad, posto ljudi hoce da prodju par stotina dinara jeftinije.....

Nije mi igralo ulogu da li placam 1500din ili 30e u tom trenutku nego sam gledao da se otarasim diska i trampim. Naravno svi su odglumili slozno nakon mesec dana i oduzeli nalog. Kako god, meni nije to sigurno. Ali bilo proslo, striktno Store, ako nemam para skupljacu.

A *****'o sam se sa Metal Slugom, nema sile tu za platinom, mozda ako uzmem godinu dana da je ucim napamet, preterali ga posle prva 2 dela u pm.

Poslednja izmena:
kakva razmena igara i gluposti, ovo je zemlja Srbija. Nema tu razmene, to je vec napravljeno tako da ti preprodavci kupe igre i preprodaju na istom sajtu ( sto je banalno ). Zamisli tema jedna do druge gde covek otkupljuje igre i prodaje, no comment.

Je li se ljudi nekome javljao problem u Battlefield multiplejeru da stalno javlja server delay i da pravi ogroman problem sto uspori toliko kad treba da pucam u nekoga da gotovo i nemam sanse sa pola protivnika?!

Slaba ti je internet konekcija tj protok tj upload.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Samo budi siguran u garanciju u roku od godinu dana 🙂 Koliko sam uspeo maksimalno da istrazim, uzimaju isto kao Istvan od madjara, madjari daju pisanu na godinu dana, tako da oni samo u tom periodu mogu da ti zamene konzolu, narednih godinu dana se rade u njihovom servisu, eventualna zamena hdd-a ili neko ciscenje ukoliko pregreva, ako rikne to je to nece dati o svom trosku novu konzolu (sumnjam, nikom do sad nije riknula), ali eto cisto da se ne uzdas u obe godine po tom pitanju. Da je Istvan bio dostupan i u zemlji kada sam prodao Slim preko njega bih momentalno zbog gratis igre.

Btw ovaj Metal Slug Anthology mi pojeo zivce. Ako ovo uspem za Platinu, bice mi najdraza.

Isto, jel neko probao na dijagonali od 37" ali u 1366x768 da se igra ? Iskreno nisam probao ni na 32" u toj rezoluciji, ali za 125e sam nasao neki LG tu iz grada prodaje lik, pa reko za spavacu da uzmem a da posluzi i ko monitor za komp. Ne nalazim nista u FHD ispod 30k novo ?

Meni je riknula nakon 15 dana i uredno zamenjena novom jer joj nije bilo leka.

Slaba ti je internet konekcija tj protok tj upload.

protok 10mbit / 0,7mbit ...verovatno je upload problem. ili mozda sto sam konzolu nakacio na wireless...

i jos jedno glupo pitanje moze li se bilo sta nabaviti danas da nije iz j.... Kine...koliko znam sony je japanac

Oce sony da radi lag spike-ove na wirelessu. Sekunda 40ms sledece 120ms I slicno. Meni se desavalo na prvom pa od tada iskljucivo kablom.

Oce sony da radi lag spike-ove na wirelessu. Sekunda 40ms sledece 120ms I slicno. Meni se desavalo na prvom pa od tada iskljucivo kablom.

kabal sam namerno izbegao da ga dodatno ne ugrozavam grmljavinom i preko tel parice...a opet mnogo je elegantnije resenje wireless...mislis da je ovo dovoljna brzina ? nije mali upload?

Upload ti je očaj + što si nakačen wireless-om.

I ako možeš obavezno se kači na UTP kabel. Preko wirelessa ima dosta gubitaka.

Ja imam 4Mb i iskreno nisam suguran da li je to dovoljno za smooth lagless MP. Dok sam imao PS+ (pre više od dve godine) MP mi je vrhunski radio, ali sam tada živeo kod kuće i imao 30/30 net, ***.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno