Prenosim reči sa klipa gde je rađen intervju sa ženom iz banke intesa, a svakako da mora da se uključi više banka da bi pokrili kritičan procenat tržištaDa, ali Intesa ne drzi sve POS terminale, to mora biti na nivou 3-4 najvece banke da bi doslo do izrazaja.
Pa 4 banke samo imaju POS terminale uopste, kod nas. Intesa, KomBank, Alpha (AIK sada) i UniCredit. RF valjda ima, ali nikada nisam video njihov POS terminal, mislim da cak ni na OMW nije njihov?Da, ali Intesa ne drzi sve POS terminale, to mora biti na nivou 3-4 najvece banke da bi doslo do izrazaja.
Da, Wave2Pay je Intesin Android App za Visa PayWave funkcionalnost.
Ja NIGDE bukvalno nigde nisam video da radi. Mozda u MAxi-u i to je to. U Univeru su tek skora poceli MC PayPass!
Raspitaj se za Raiffeisen klub:Hvala obojici,
Tek sada vidim da Intesa ima Student Hit, ali piše da je račun bez troškova održavanja samo u prvoj godini? Najviše bi mi odgovarala Intesa, jer sam i ja tamo, mogu instant da prebacujem pare.
Prva 3 online plaćanja su gratis
Unicredit - sajt uopšte ne pominje bilo koju varijantu za studente
Kombank - ovo izgleda dobro, imaju samo starosni uslov, ne moraš biti student. Ali ne piše da su transakcije džabe, znači primenjuje se tarifnim.
sva plaćanja su za dž kod kom banke...Hvala obojici,
Tek sada vidim da Intesa ima Student Hit, ali piše da je račun bez troškova održavanja samo u prvoj godini? Najviše bi mi odgovarala Intesa, jer sam i ja tamo, mogu instant da prebacujem pare.
Prva 3 online plaćanja su gratis
Unicredit - sajt uopšte ne pominje bilo koju varijantu za studente
Kombank - ovo izgleda dobro, imaju samo starosni uslov, ne moraš biti student. Ali ne piše da su transakcije džabe, znači primenjuje se tarifnim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari