Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar ovaj Biohazard.
Napeto je,zanimljivo, jos radi u 60 fps...

Pocetak me malo podseca na Outlast,videcu na dalje kakav je. Za sad sve pet

Uh naigrao se Crasha, sve tri platine. Sada cekamo DLC i neko iznenadjenje ako se pojavi CTR 🙁

Razlog zasto se igram zbog trofeja i skroz mi je okej jeste to sto sam za ovu cenu pored zelje i nostalgije odigrao sigurno 120 sati sva 3 dela, pomucio se i zbog relicsa i zbog gemova. Ovako bih utrosio 10-15h verovatno i proslo bi me.

Pogledajte prilog 232697

Od sutra vreme je za MP igre. Ako neko igra Friday 13th ili Destiny ili Alienation nek me add 😀

Limbo? To sam presao jos na PS3.

Bacicu pogled na ove igre sto si preporucio, hvala 🙂
Preporuka za Ether One. Jedan od najboljih Indie naslova koji sam obrnuo na ps4. Ko zna još koliko ovakvih bisera ima koji su mi prošli ispod radara.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
helldivers - ispod radara a vrhunska

Imam je odavno a nije bas ispod radara no nebitno, odlicna igra! 🙂

Preporuka za Ether One. Jedan od najboljih Indie naslova koji sam obrnuo na ps4. Ko zna još koliko ovakvih bisera ima koji su mi prošli ispod radara.

Dodata na wishlist, deluje veoma zanimljivo. Hvala 🙂

Indi naslovi koji sam odigrao i koji su mi se svideli.Guacamelee! Super Turbo Championship Edition,Stories: The Path of Destinies,CounterSpy,Never Alone,Valiant Hearts: The Great War,Dust: An Elysian Tail

Od ovoga mi Never Alone deluje kao zanimljiva, takodje otislo na wishlist 🙂

Pitanje za Uncharted 3 - je li neki drugi studio radio na 3jci?

Nekako mi je ceo vajb totalno off - skroz nepovezano deluje prica (lokacije). Napucavanje (aim previse osetljiv) nije na nivou dvojke. Takodje ona sekcija sa puskaranjem na onom delu gde su brodovi/platforme na vodi, mislim da gori nivo nije bio (osim onog u kecu u katakombama sa piratima). Nivo sa brodom je odlican (ali cini mi se da je mogla malo vise ta sekcija, posebno sa onim velikim sandalijerom).

B tim je valjda radio na U3. Razlika u odnosu na ostale igre je sto su prvo smisljali okrsaje, pa tek onda pricu.
Meni je to verovatno najgora igra u serijalu. Jedva sam odigrao do kraja.

Meni je lično U3 ostao u veoma pozitivnom sećanju jer sam ga odigrao sa 3D naočarima...bio je to super doživljaj...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eh da, to sam zaboravio. Igrao sam i ja u 3d. Fino odradjeno skroz.

Jao kad ste vec pomenuli 3D,moram dap itam nesto.

Jel za igranje u 3D-e dovoljne samo naocare ili i TV mora da bude 3D?
Mozda je glupo pitanje,jer nekako mi je logicno da i TV mora da bude 3D,alli opet...

Vidim da na youtube dele te 3d naocare na givavej stalno,a nikad ne pomenu kako je potreban 3d TV ... A i na netu sam nesto gledao za filmove,skine se par programceta i moze da se gleda samo uz pomoc naocara.

Thanks unapred 🙂

Meni se ekstra svidja Until dawn, ali kako imate zivaca za platine xD

Propustio sam par predmeta za jednu od misterija, bez nekog vodica nema leba da skontam gde je to, a kada koristim guide samo da bi dobio trofej to mi nije to.

B tim je valjda radio na U3. Razlika u odnosu na ostale igre je sto su prvo smisljali okrsaje, pa tek onda pricu.
Meni je to verovatno najgora igra u serijalu. Jedva sam odigrao do kraja.

Presao sam sinoc i Uncharted 3.
Dobra je trojka, stavio bih je ispred keca, ali je generalni utisak da je nekako sklepana random, pa su se tek onda pobrinuli za pricu. Ima dosta "vec vidjeno" momenta iz U1 i U2, ali ima i par za pamcenje. I velika zamerka je na puskranju, nisanjenje je losije od U2, previse osetljivo.

Krenuo sam malo i sa U4 (do dela kada se pokupi prvi "piece" iz onog zatvora) juce i ispade mi vilica koliki je skok u grafici napravljen...

Meni se ekstra svidja Until dawn, ali kako imate zivaca za platine xD

Propustio sam par predmeta za jednu od misterija, bez nekog vodica nema leba da skontam gde je to, a kada koristim guide samo da bi dobio trofej to mi nije to.

Dva prelaska i to je to. Sasvim smislena i laka platina 🙂 Ni ja ne jurim platine grind tipa... sakupi 630 cvetova dok skakućeš na jednoj nozi.

Poslednja izmena:
Jao kad ste vec pomenuli 3D,moram dap itam nesto.

Jel za igranje u 3D-e dovoljne samo naocare ili i TV mora da bude 3D?
Mozda je glupo pitanje,jer nekako mi je logicno da i TV mora da bude 3D,alli opet...

Vidim da na youtube dele te 3d naocare na givavej stalno,a nikad ne pomenu kako je potreban 3d TV ... A i na netu sam nesto gledao za filmove,skine se par programceta i moze da se gleda samo uz pomoc naocara.

Thanks unapred 🙂

Мора и телевизор наравно да буде 3Д. Ух у ПС3 ери скоро све ексклузиве су биле 3Д. Сада једва има пар 3Д игара. Када сам играо пуцачине из првог лица у 3Д било ми је мука.

E hvala ti..
Pretpostavio sam da je tako,al sam gajio nadu da su naocare dovoljne samo :d

Mada meni vise za filmove trebalo,nikad nisam gledao 3d film,a imam zelju (al nemam bioskop u gradu :d )

^ ne moze, prod'o pro... 🙂

Verujem da bi se sa PSVR-om na "obicnoj" fat/slim konzoli korisnici usrecili kako to radi...

Ma kakav PSVR,od pocetka mi se taj projekat nije svideo i krajnji proizvod mi je onako... mehhh...

Kad je izaslo bio sam u fazonu "jesam rekao da ce da bude bezveze" :d

Cena isto mnogo velika.

Sećam se KZ3 i U3 u 3D-u wow utisak ali zamarali su mi oči samo tako. Posle odigranih 30 min MP-a jedva sam video nišan.. Sada odgledam neki 3D film jednom godišnje.
Mislim da sam i Trine 2 i 3 na ps4 probao malo 3D ali mi je bilo meh.
Vezano za PSVR žena je htela da me počasti za rodjendan ali me ne vuče uopšte taj fazon.
Računam da će ps5 biti pravi 4K fazon, ( nadam se i 4K drajvu ) do tada ce i cena oled tv-a biti prihvatljivija.

Poslednja izmena:
Meni je Trine jedna od retkih igara koje mogu da se igraju u 3D. I mislim da lg sa svojim pasivnim resenjem ima najmanje glavobolje kod igranja.

cena oled tv-a biti prihvatljivija.

U radnji su mi izlozeni jedan do drugog Samsung Q8 65inch i LG B7 55inch, i ne znam zasto ali na Samsung je slika toliko napucana bojama i samo osvetljenje panela i saturacija boja stvaraju Vauu efekat, a LG i ne bas a vrte svoje ugradjene video klipove... mozda OLED jeste odlican, ali Samsung nudi dosta po meni za manje para (neka dodje neko do WW preko puta arene da pogleda oba na delu i videce na sta mislim)...

Zanimljivo je da Samsung i dalje ne želi da udje u oled posao pa guraju qled sto ne deluje loše na oko.
Video sam i Sonyjev oled model kao i lg-ev w7 wallpaper uživo . Sta ja znam. Sve je to super ali da li ce ta tehnologija ostati ili je kao i 3D,prolazna i za koju godinu izaći ce nešto levo sto ce biti wow.

Meni je Trine jedna od retkih igara koje mogu da se igraju u 3D. I mislim da lg sa svojim pasivnim resenjem ima najmanje glavobolje kod igranja.

Sva tri dela Trine, Pinball FX2 i Sniper elite III, vrhunski izgledaju u 3D na PS4.

Topla preporuka za one koje imaju mogucnost .

Нисам знао за Sniper elite III може 3Д,мораћу да набавим ту игру.Oд Resistance 3 ми се вртело у глави после пет минута. Што се тиче филмова углавном дечији су у 3Д.Један од бољих у 3Д је Аватар прави празник за очи.

Ja te animirane najvise i gledam haha...

Skoro svaki je sad 3D na Yify kad skidam,al nijedan do sad nisam gledao,nisam nigde ni probao... fuck!

Meni sniper elite 3 nije legao u 3d. Previse je tu akcije i pomeranja cak i za mene

U radnji su mi izlozeni jedan do drugog Samsung Q8 65inch i LG B7 55inch, i ne znam zasto ali na Samsung je slika toliko napucana bojama i samo osvetljenje panela i saturacija boja stvaraju Vauu efekat, a LG i ne bas a vrte svoje ugradjene video klipove... mozda OLED jeste odlican, ali Samsung nudi dosta po meni za manje para (neka dodje neko do WW preko puta arene da pogleda oba na delu i videce na sta mislim)...

Zavisi tu malo od ličnih preferencija, ali OLED je OLED, da se ne zezamo.

Inače, skroz sam zabatalio praćanje tržišta za PS4 i juče vidim da ima da se uzme na kupujemprodajem za 170e. Da li je moguće da je toliko pala cena? Mislim, super ako je tako, taman posle PC-a da se uzme i PS4, ali stvarno mi izgleda nerealno ili je vreme proletelo baš brzo.

Nov teško, polovan da.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno