Kad se sjetim PS2 i izbora igara za njega, imao si bukvalno sve... Ja sam se razočarao što se tiče sportskih igara i vožnji kad sam uzeo Pro...
Sent from my P10 using Tapatalk
Jel multiplejer u GTA V i dalje popularan i aktivan u svako doba dana/noci? Ili je pak to izvetrelo vremenom?
Imam ja GTAV odavno ali me ne zanima MP, ***.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Well... fuck. Juce sam kupio kodove, sve cool bilo, mada sam imao neka losa iskustva, izgleda da ih ipak kupuju sa kradenim karticama.
Meni je postalo sumnjivo kada sam sa zakasnjenjem od nekoliko dana redeemovao neke kodove, svi su bili ukinuti. Relativno brzo su mi dali nove, ispravne. Medjutim, nalozi sa igrama koje su kupljene uz pomoc tih kodova nikada nisu bili banovani, sto znaci da je to bila rupa u sistemu.
Moguce da samo privremeno nesto rade. Opet, nije mi jasno kako se i dalje prodaju Live nalozi i igre, nije neka razlika u cenama.
Skoro je Total Bisquit pokrenuo opet pitanje legitimnosti G2A.
Probao i jedno i drugo i vise mi se svideo Until dawn. Life is strange mi nekako postao repetativan i previse se traze neki predmeti, ma blago razočarenje. Until dawn mi je lepo legao samo me iritira kamera malo ali moze proci.Mnogo dobra Until Down (free se dobija ovaj mjesec uz PS+ pretplatu), fenomenalna igra! Na tu foru npr. Life is Strange mi nije nešto legla.
Sent from my P10 using Tapatalk
Je l moze neka listica indie igara ili onih koje su manje-vise ispod radara?
Npr. presao sam Unfinished Swan i igra je totalno ludilo - na stranu sto je veoma originalna.
Takodje sam poceo Inside - odlicna igra.
Inside bas i nije "under the radar" jer je odlican indie studio radio na njoj (necu da ti spojlujem koji, proguglaj jer imaju jos jednu odlicnu igru ciji je Inside duhovni naslednik).
Valiant hearts, Abzu, Hyper Light Drifter, Shadow Complex Remastered, Assault Suit Leynos, Earth Defence Force... (prve 3 su poprilicno poznati indie naslovi na PC-ju)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari