Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^ Upravo tako, slazem se. PS2 ne moze da se poredi ni sa jednom konzolom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kad se sjetim PS2 i izbora igara za njega, imao si bukvalno sve... Ja sam se razočarao što se tiče sportskih igara i vožnji kad sam uzeo Pro...

Sent from my P10 using Tapatalk

FIFA, PES, NBA, NFL, NHL, MLB, UFC, WWE, F1, Driveclub, Project CARS, Asseto Corsa, Dirt, WRC itd... Kažeš nema sportskih igara?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Sporta i ajde, ali gdje su eskluzive tu? Samo je Driver Club eskluziva kojeg ja lično nema šanse da mogu da igram zbog 30fps. 4 godine od kad je izašao PS4 i još nemamo GT, sinonim za playstation. Svaki Sony do sada sam kupio zbog GT-a i PRO čak, nadajući se pravom nastavku a ne poluproizvodu koji nas čeka krajem godine...

Poslednja izmena:
U svakom slučaju igra će izaći do kraja godine.

To jeste, strasno da jedan krsten GT nije mogao da izadje vec do sad :/

Jel multiplejer u GTA V i dalje popularan i aktivan u svako doba dana/noci? Ili je pak to izvetrelo vremenom?

Ako negde ima online igrača to je GTA izdavač mlati strašne pare na to kako je kolega već napisao. Kod nas to je popularno u glavnom kod mlađe populacije. Iskreno meni GTA online nikad nije privlačio.Za sve koji traže saigrače za bilo koju igru preporučujem da uđu u Srbija community na PS4 ima oko 600 članova i naći će nekog našeg.

Poslednja izmena:
Sta znam,izvodjenje u GTA je jako dobro u svakom aspektu. A unutar multija ima svasta nesto pa mi se svidelo.

Ma ako se pokajem samo cu da ga zamenim 🙂

A ps+ cu da ostavim jer uskoro izlazi FIFA pa ce da mi posluzi za to.

Nikako da uzmem gta. Imam ga na Rockstar nalogu na PC ali nemam Pc za njega, naigrao se davno, mada sad se setio trka pa mi se mozda I igra :/

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Drug mi uskoro kupuje PS4 i imam pitanje u vezi deljenja (share) igara, tj. zanima me da li sam dobro shvatio samu proceduru:

1)Ulogujem se na moj nalog i deaktiviram ga kao primary.
2)Napravim nov user i ulogujem se sa user name/password koje mi prijatelj prosledi.
3)Aktiviram njegovu konzolu kao primary, poskidam sto me zanima, izlogujem se i nastavim sa igranjem na mom nalogu?

Da li bi u ovom slucaju shareovali i PS+ pretplatu? Jedan mesec on plati PS+, drugi ja i tako u krug.

Izvinjavam se ako je ovo (verovatno jeste) negde vec odgovoreno. 🙂

Koliko ja znam, Advanced Warfare na konzolama podrzava splitscreen samo u online MP mecevima.

Vi sto planirate da uzmete GTA 5,javite ovde kad kupite ,mozda se nekad i pokupimo mi forumasi da opalimo koju partiju 🙂

Imam ja GTAV odavno ali me ne zanima MP, ***.

Imam ja GTAV odavno ali me ne zanima MP, ***.

Ogromna greska, ja sam licno odlepljivao na SP dok nisam probao MP - posle toga SP nisam upalio.

Samo upali onaj passive mode ako te smara da te gankuju dok ne uzmes Kurumu Armored i sve kul.

Imam i ja GTA5, ali ne verujem da ce da mi stigne na red ovog leta da odigram...

Ne postoje PSN dopune na g2a vise ? Vidim da im cela podsekcija obrisana. Eto zasto je neko imao problema, garant ih Sony pritisnuo nakon onog problema sa banovima i refundiranjem.

Well... fuck. Juce sam kupio kodove, sve cool bilo, mada sam imao neka losa iskustva, izgleda da ih ipak kupuju sa kradenim karticama.

Ostade nam samo Amazon za US kodove.

Well... fuck. Juce sam kupio kodove, sve cool bilo, mada sam imao neka losa iskustva, izgleda da ih ipak kupuju sa kradenim karticama.

Izmedju ostalog. Sada na g2a prodaju samo oni koji imaju dokumente i potvrdu iz poreske da placaju porez kao pravna lica. Sto znaci manjina, sada ce biti manje vise regularnih prodaja tamo, e sad kolko i da li ce preziveti sajt 🙂

Meni je postalo sumnjivo kada sam sa zakasnjenjem od nekoliko dana redeemovao neke kodove, svi su bili ukinuti. Relativno brzo su mi dali nove, ispravne. Medjutim, nalozi sa igrama koje su kupljene uz pomoc tih kodova nikada nisu bili banovani, sto znaci da je to bila rupa u sistemu.

Moguce da samo privremeno nesto rade. Opet, nije mi jasno kako se i dalje prodaju Live nalozi i igre, nije neka razlika u cenama.

Skoro je Total Bisquit pokrenuo opet pitanje legitimnosti G2A.

Poslednja izmena:
Meni je postalo sumnjivo kada sam sa zakasnjenjem od nekoliko dana redeemovao neke kodove, svi su bili ukinuti. Relativno brzo su mi dali nove, ispravne. Medjutim, nalozi sa igrama koje su kupljene uz pomoc tih kodova nikada nisu bili banovani, sto znaci da je to bila rupa u sistemu.

Moguce da samo privremeno nesto rade. Opet, nije mi jasno kako se i dalje prodaju Live nalozi i igre, nije neka razlika u cenama.

Skoro je Total Bisquit pokrenuo opet pitanje legitimnosti G2A.

Sajt nikada nije bio 100% legitiman. Uostalom ni jedan sajt ne trazi od "prodavaca" potvrdu za svaki key koji je na aukciji. Postoje rupe i u tom sistemu cak i kada ga traze. Total Bisq je uvek penio na g2a (kad kazem uvek, mislim barem jednom) a da ne spominje sve ostale sajtove koji su u istom rangu.

@Labello, ne moze direktno sa Store-a nista jer mora kartica da se ubaci a Srbija nije medju verifikovanim zemljama.

Lik u vise navrata na fino onako "piskara" po temi a da prodje bez sankcija. Zaista ne znam dokle moze da se provlaci...

Pitanje za Uncharted 3 - je li neki drugi studio radio na 3jci?

Nekako mi je ceo vajb totalno off - skroz nepovezano deluje prica (lokacije). Napucavanje (aim previse osetljiv) nije na nivou dvojke. Takodje ona sekcija sa puskaranjem na onom delu gde su brodovi/platforme na vodi, mislim da gori nivo nije bio (osim onog u kecu u katakombama sa piratima). Nivo sa brodom je odlican (ali cini mi se da je mogla malo vise ta sekcija, posebno sa onim velikim sandalijerom).

Jel igrao neko Yakuza zero?
Igrao sam nekada na PS3 neke delove i malopre vidim da postoji ovaj deo za PS4.

Ako je neko igrao,kakvo je izvodjenje ,kamera i to...

Je l moze neka listica indie igara ili onih koje su manje-vise ispod radara?

Npr. presao sam Unfinished Swan i igra je totalno ludilo - na stranu sto je veoma originalna.

Takodje sam poceo Inside - odlicna igra.

Pozajmio mi neki lik na RI forumu(ne mogu da verujem da postoje jos uvek takvi ljudi,svaka mu cast) Resident Evil Biohazard,jedva cekam da ga probam sutra.

Mnogo dobra Until Down (free se dobija ovaj mjesec uz PS+ pretplatu), fenomenalna igra! Na tu foru npr. Life is Strange mi nije nešto legla.

Mnogo dobra Until Down (free se dobija ovaj mjesec uz PS+ pretplatu), fenomenalna igra! Na tu foru npr. Life is Strange mi nije nešto legla.

Probao i jedno i drugo i vise mi se svideo Until dawn. Life is strange mi nekako postao repetativan i previse se traze neki predmeti, ma blago razočarenje. Until dawn mi je lepo legao samo me iritira kamera malo ali moze proci.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Koliko jedva cekam Spajdermena....(i Days gone)...

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Je l moze neka listica indie igara ili onih koje su manje-vise ispod radara?

Npr. presao sam Unfinished Swan i igra je totalno ludilo - na stranu sto je veoma originalna.

Takodje sam poceo Inside - odlicna igra.

Inside bas i nije "under the radar" jer je odlican indie studio radio na njoj (necu da ti spojlujem koji, proguglaj jer imaju jos jednu odlicnu igru ciji je Inside duhovni naslednik).

Valiant hearts, Abzu, Hyper Light Drifter, Shadow Complex Remastered, Assault Suit Leynos, Earth Defence Force... (prve 3 su poprilicno poznati indie naslovi na PC-ju)

Inside bas i nije "under the radar" jer je odlican indie studio radio na njoj (necu da ti spojlujem koji, proguglaj jer imaju jos jednu odlicnu igru ciji je Inside duhovni naslednik).

Valiant hearts, Abzu, Hyper Light Drifter, Shadow Complex Remastered, Assault Suit Leynos, Earth Defence Force... (prve 3 su poprilicno poznati indie naslovi na PC-ju)

Limbo? To sam presao jos na PS3.

Bacicu pogled na ove igre sto si preporucio, hvala 🙂

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno