Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo na g2a I nasao, a nemaju 5, niko da prodaje vec nedeljama. Ostalo mi na sporednom us 6.99 ovo ce da pokrije neku igru 🙂

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Zar ta prica oko PS Now nije duze aktuelna (jos od prosle godine) ali nije bas najbolje izvedena?

Znam da sam gledao da isprobam pre nekoliko meseci zbog MGS i God of War fransize...

Napravio sam nov nalog na G2A i uspeo sam da kontaktiram njihovu podršku.Kažu da je problem do njihovog sistema sigurnosti i da će pokušati da isprave stvar. Novac je rezervisan na računu.Drugi nalog sam pravio preko Gmaila (prvi,problematičan je na SBB mailu) Nikad mi se ovako nešto nije desilo?
Hvala svima na predlozima.
:wave:

Duga prica, nesto komplikuju tako da ce ti resiti ali savet da se zaobidje ako se nema kes u walletu kod njih. Svaki prodavac mora sam da racuna takse I proviziju kupcu I da nalazi iz koje je zemlje. Od tuda I komplikovanje.

Zar ta prica oko PS Now nije duze aktuelna (jos od prosle godine) ali nije bas najbolje izvedena?

Znam da sam gledao da isprobam pre nekoliko meseci zbog MGS i God of War fransize...

jedan probo pa se usro. ja sam kupio kao ****** mesec dana, nikad goru izvedbu red dead redemptiona nisam video 🙁

Pogledajte prilog 232583

Natrag na Crash Bandicoot 3 🙂 Ne znam sta posle njega, verovatno DS3 ili opustanje uz Child of Light.

Konacno skinuo FF XV u pozadini. Pokusavam da ustanovim graficke promene izmedju Lite i Quality i ne ide mi na 1080p TV-u. Ga prelazio neko ? Kako ste ga igrali ? Citam da je High nesto tipa 1800p, tako da kapiram to je bespotrebno na mom TV-u, ili Lite sa unlocked ili Steady na 30. Meni je to sada isti djavo nakon toliko PS naslova, cisto zbog 'uzivanja' da ne omanem rekoh da proverim.

Poslednja izmena:
Ja taman uzeo da privedem Uncharted 2 kraju.

Definitivno imam utisak da je PS4 Pro ako ne manje topao, onda barem podjednako topao kao slim. Za ~2/3h igranja nije se upalio ventilator. A nisam ga gasio od juce od kada sam stavio da skida igre.

E sada sto se tice boost moda pitanje. Posto vidim da ima opcija u System (menu) opcijama. Da li ga drzati stalno upaljenim ili ne? I da li onda automatski odradi "poboljsanja" koja imaju podrsku za boost ili se ona npr pale preko opcija u samoj igri? (RTR-TR2 na primer) Mazi?

Uvek boost ukljucen, nista vise ne greje kad ne treba. Tako resavas dropove I stucanje u enhanced igrama bez opcija za grafiku, a u takvim igrama odradis I promene u samoj igri.

Problem je sto su serveri u UK [i danskoj valjda]. Da su recimo u madjarskoj, lag bi bio dosta manji. Inace sam servis je super resen sto se tice implementacije, PSNow igre se redovno dodaju u red ikonica sa igrama na PS4 mainpage-u.

Uvek boost ukljucen, nista vise ne greje kad ne treba. Tako resavas dropove I stucanje u enhanced igrama bez opcija za grafiku, a u takvim igrama odradis I promene u samoj igri.

Boost mode aktivira jaci CPU clock i samo polovinu GPU compute unit-a, tako da kod ne-patchovanih igara nema puno rizika da ce se PS4 Pro puno zagrejati.

Poslednja izmena:
Koji lik [emoji3]

Sent from my D6603 using Tapatalk

Problem je sto su serveri u UK [i danskoj valjda]. Da su recimo u madjarskoj, lag bi bio dosta manji. Inace sam servis je super resen sto se tice implementacije, PSNow igre se redovno dodaju u red ikonica sa igrama na PS4 mainpage-u.

Boost mode aktivira jaci CPU clock i samo polovinu GPU compute unit-a, tako da kod ne-patchovanih igara nema puno rizika da ce se PS4 Pro puno zagrejati.
Pa dobro nisam previse omasio. Da ne ulazim u detalje ali ako dobro pamtim gpu load dize temperaturu a ne klok. Tako da idle I ne enhanced igre rade standardno. Kako god nije bitno, da prodje jedan dan ovde kasvetno. Uglavnom nema rizika.

Meni sutra stize mini usb vakuum usisivac I jedan mini 800w, pa da mogu da odrzavam jednom u par dana ako nesto zaluta od prasine.

Crash 3 mi je trebao za nostalgiju, on mi je legao sada samo tako a setih se nekih trenutaka. Jos pamtim sve detalje 🙂

DieH@rd, Mazi

Thx, ukljucio i ostavio

Upravo sam zavrsio Uncharted 2, posle 2 nedelje pauze i ne znam... Finalni deo igre (koji sam ostavio za kraj) u rusevinama Sambale ostavlja malo gorak utisak na celokupan odlican paket. Sigurno da je i pauza ucinila svoje i da nije to-to kada se igra razvuce i kada se odigra u par dana. Odradili su opet ono sto ne volim (nisam ni kod keca) a to je ubacivanje "natprirodnih elemenata" (koji daju draz) ali vestacki podizu nivo tezine sa napucavanjem i razvlace igru (verujem da je izostavljanjem "supernatural" zbog toga 4rka ubola u centar). Takodje final boss fight je totalni promasaj po meni, trckaranje u krug i ono vristanje Lazarevica, skroz su ga ubili (no pun intended) kao upecatljivog negativca. Celokupna igra je zaista odlicna i prve 3/4 igre su apsolutno za pamcenje.

Prebacicu se odmah na 3jku, da se ne ubudja od stojanja... 🙂 Jedva cekam da na red dodje i U4 pa da sumiram celokupno utiske.

Cuje se fanovi na Pro ali ni priblizno onoliko glasno kao Mazijevi klipovi. Ali mogu reci da je sada definitivno toplija u gornjoj desnoj 1/4 i uopste nije prijatno drzati ruku.

Poslednja izmena:
Ima li nekih vesti mozda o nastavku Top Spin serijala ili generalno o nekoj teniskoj igri za PS4?
Steta zaista da ne izbace naslednika TS4 koji na trojci jos uvek izgleda odlicno, sa 2k Sports nema greske.

Sent from my iPhone using Tapatalk

DieH@rd, Mazi

Thx, ukljucio i ostavio

Upravo sam zavrsio Uncharted 2, posle 2 nedelje pauze i ne znam... Finalni deo igre (koji sam ostavio za kraj) u rusevinama Sambale ostavlja malo gorak utisak na celokupan odlican paket. Sigurno da je i pauza ucinila svoje i da nije to-to kada se igra razvuce i kada se odigra u par dana. Odradili su opet ono sto ne volim (nisam ni kod keca) a to je ubacivanje "natprirodnih elemenata" (koji daju draz) ali vestacki podizu nivo tezine sa napucavanjem i razvlace igru (verujem da je izostavljanjem "supernatural" zbog toga 4rka ubola u centar). Takodje final boss fight je totalni promasaj po meni, trckaranje u krug i ono vristanje Lazarevica, skroz su ga ubili (no pun intended) kao upecatljivog negativca. Celokupna igra je zaista odlicna i prve 3/4 igre su apsolutno za pamcenje.

Prebacicu se odmah na 3jku, da se ne ubudja od stojanja... 🙂 Jedva cekam da na red dodje i U4 pa da sumiram celokupno utiske.

Cuje se fanovi na Pro ali ni priblizno onoliko glasno kao Mazijevi klipovi. Ali mogu reci da je sada definitivno toplija u gornjoj desnoj 1/4 i uopste nije prijatno drzati ruku.
Ja moj PS ne cujem, na snimku je jako jer sam ugurao telefon u rebro gde je fan. Kako god nije vent nego je coil whine 🙂 Imao ga na svim grafama pa I ovde, vidim da je standard. Dok igras zuji u jednom fazonu, cim pauziras smanji se, kad zatvoris graficki zahtevnu aplikaciju u ovom slucaju igru nema ga I sl, to je lutrija sa hardverom I kapacitorima na njemu. Na kompu se to smanjivalo vsyncem I lockom fpsa ali ovde je to minimalno. Tako da to je gotova pricica. A eto moze lepo I o tome..

Danas gledao double discount, protrljao ruke uzecu ds2 I 3 na novom nalogu pa da ih prodam nakon platina.. Ubacim 50 funti I onda se setim da je to ponuda za ps+ naloge. Bra'o.

Jel multiplejer u GTA V i dalje popularan i aktivan u svako doba dana/noci? Ili je pak to izvetrelo vremenom?

Uzmi onaj trial od 2 dana i kupi.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Jel multiplejer u GTA V i dalje popularan i aktivan u svako doba dana/noci? Ili je pak to izvetrelo vremenom?

Kupio pre 2 dana i igrao sam sinoc od 2 do 6 ujutru i nije imalo problema. Ima uvek mase. Ako uzmes gta cimaj na pm da i picimo posto sam i ja tek poceo.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Take Two godisnje zaradi oko 500 miliona dolara od GTAOnline downloadable contenta.... tako da ne verujem da ce iko imati problema sa manjkom online igarca u toj igri.

Aktuelan je stalno ali ne znam hoces naci nasu ekipu koja igra, to ne vredi bas bez 4 igraca u partiju. Mislim smori brzo kad igras sam.

S obzirom da nisam previse igrao RE igre, samo 5-i deo na PC-u i na PS1 mozda kada sam iznajmljivao onaj sa policijskom stanicom ili onaj nakon one nesrece sa kamionom i bukvalno nista vise ne pamtim od toga 🙂 Tacno, i 6-icu sam presao za youtube guide brzopleto. A sklon sam nostalgiji i starijim igrama, koja je vasa preporuka ?

Resident Evil Deluxe Origins Bundle (remaster original i RE 0) za 9,99 ili RE Triple Pack 4,5,6 za 19,99 ? Vidim da je i gameplay razlicit, al ajde da uprostim da li je Deluxe Original Bundle dostojan originalu u nekom svom svetu za pocetnika RE igara ? To mi se uklapa sa DS2/3 u 50 funti. Ako ne moram DS2 out za triple.

Mazi7 RE 4,5,6 ,po meni je 4 najbolja ovi prvi djelovi su preteski .Jedino ako pravis kolekciu pa ih sve kupis.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Mazi7 RE 4,5,6 ,po meni je 4 najbolja ovi prvi djelovi su preteski .Jedino ako pravis kolekciu pa ih sve kupis.

U jednom trenutku cu verovatno sve RE da odigram, ali sam sada u fazonu gde uz Platine koje skupljam ide nostalgija malo, a posto sam sve po malo okusio nisam siguran odakle da pocnem. Hvala.

Kako misliš jel' dostojan originalu kada to jesu originali. Pitanje je da li su RE4,5,6 dostojni. Ja bih pre uzeo Deluxe Origins Bundle, to je pravi RE.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Platina za RE 1 nije bas lako za 6h moras preci igru , ja sam je batalio...

Kako misliš jel' dostojan originalu kada to jesu originali. Pitanje je da li su RE4,5,6 dostojni. Ja bih pre uzeo Deluxe Origins Bundle, to je pravi RE.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ne znam nekad zakenjaju neki remaster/remake (u oba slucaja) pa reko da ne omasim 😀 Ali idem ovim putem.

Ja sam zavrsio kupovinu do daljeg, verovatno jesen/zima 🙂

Big In Japan mi je doneo
Dark Souls 2 Scholar of the First Sin 8,99£
Dark Souls 3 Deluxe Edition 29,99£
Resident Evil Deluxe Origins Bundle 9,99£
Metal Slug Anthology 4,89£

Kad videh Metal Slug morao sam, pa to mi je bio prvi kontakt sa video igrama na onim automatima, ne pamtim ni godinu vise ali verujem da je pre PS-a bilo 😀

@kojicic15, huh ali dobro s obzirom da je dosta stara igra i da imam zelju da procesljam RE u detalje, vidim da ni guidovi nisu toliko ostri, s obzirom da treba da se igra lepo nauci, da moze na very easy da se speedrun-a, vise se zale na najvecu tezinu trofej 🙂 Kako god RE me ceka verovatno na jesen kada pocnu hladni dani, hocu potpunu nostalgiju 😀

Sada samo na US nalogu da iscackam nesto za 8.99 kolko imam i Store se ne otvara do ng/bozica.

Ma ovi moji napaceni drugari igraju GTA po ceo dan,ali na PC.
JA cu igrati na soniju,ne bi trebalo da bude problema jer sam na drugoj platformi ako se ne varam.
Naće se ekipa 🙂

Ima li nekih vesti mozda o nastavku Top Spin serijala ili generalno o nekoj teniskoj igri za PS4?
Steta zaista da ne izbace naslednika TS4 koji na trojci jos uvek izgleda odlicno, sa 2k Sports nema greske.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad se sjetim PS2 i izbora igara za njega, imao si bukvalno sve... Ja sam se razočarao što se tiče sportskih igara i vožnji kad sam uzeo Pro...

Sent from my P10 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno