Zar ta prica oko PS Now nije duze aktuelna (jos od prosle godine) ali nije bas najbolje izvedena?
Znam da sam gledao da isprobam pre nekoliko meseci zbog MGS i God of War fransize...
Zar ta prica oko PS Now nije duze aktuelna (jos od prosle godine) ali nije bas najbolje izvedena?
Znam da sam gledao da isprobam pre nekoliko meseci zbog MGS i God of War fransize...
Boost mode aktivira jaci CPU clock i samo polovinu GPU compute unit-a, tako da kod ne-patchovanih igara nema puno rizika da ce se PS4 Pro puno zagrejati.Uvek boost ukljucen, nista vise ne greje kad ne treba. Tako resavas dropove I stucanje u enhanced igrama bez opcija za grafiku, a u takvim igrama odradis I promene u samoj igri.
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Pa dobro nisam previse omasio. Da ne ulazim u detalje ali ako dobro pamtim gpu load dize temperaturu a ne klok. Tako da idle I ne enhanced igre rade standardno. Kako god nije bitno, da prodje jedan dan ovde kasvetno. Uglavnom nema rizika.Problem je sto su serveri u UK [i danskoj valjda]. Da su recimo u madjarskoj, lag bi bio dosta manji. Inace sam servis je super resen sto se tice implementacije, PSNow igre se redovno dodaju u red ikonica sa igrama na PS4 mainpage-u.
Boost mode aktivira jaci CPU clock i samo polovinu GPU compute unit-a, tako da kod ne-patchovanih igara nema puno rizika da ce se PS4 Pro puno zagrejati.
Ja moj PS ne cujem, na snimku je jako jer sam ugurao telefon u rebro gde je fan. Kako god nije vent nego je coil whine 🙂 Imao ga na svim grafama pa I ovde, vidim da je standard. Dok igras zuji u jednom fazonu, cim pauziras smanji se, kad zatvoris graficki zahtevnu aplikaciju u ovom slucaju igru nema ga I sl, to je lutrija sa hardverom I kapacitorima na njemu. Na kompu se to smanjivalo vsyncem I lockom fpsa ali ovde je to minimalno. Tako da to je gotova pricica. A eto moze lepo I o tome..DieH@rd, Mazi
Thx, ukljucio i ostavio
Upravo sam zavrsio Uncharted 2, posle 2 nedelje pauze i ne znam... Finalni deo igre (koji sam ostavio za kraj) u rusevinama Sambale ostavlja malo gorak utisak na celokupan odlican paket. Sigurno da je i pauza ucinila svoje i da nije to-to kada se igra razvuce i kada se odigra u par dana. Odradili su opet ono sto ne volim (nisam ni kod keca) a to je ubacivanje "natprirodnih elemenata" (koji daju draz) ali vestacki podizu nivo tezine sa napucavanjem i razvlace igru (verujem da je izostavljanjem "supernatural" zbog toga 4rka ubola u centar). Takodje final boss fight je totalni promasaj po meni, trckaranje u krug i ono vristanje Lazarevica, skroz su ga ubili (no pun intended) kao upecatljivog negativca. Celokupna igra je zaista odlicna i prve 3/4 igre su apsolutno za pamcenje.
Prebacicu se odmah na 3jku, da se ne ubudja od stojanja... 🙂 Jedva cekam da na red dodje i U4 pa da sumiram celokupno utiske.
Cuje se fanovi na Pro ali ni priblizno onoliko glasno kao Mazijevi klipovi. Ali mogu reci da je sada definitivno toplija u gornjoj desnoj 1/4 i uopste nije prijatno drzati ruku.
Jel multiplejer u GTA V i dalje popularan i aktivan u svako doba dana/noci? Ili je pak to izvetrelo vremenom?
Mazi7 RE 4,5,6 ,po meni je 4 najbolja ovi prvi djelovi su preteski .Jedino ako pravis kolekciu pa ih sve kupis.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Kako misliš jel' dostojan originalu kada to jesu originali. Pitanje je da li su RE4,5,6 dostojni. Ja bih pre uzeo Deluxe Origins Bundle, to je pravi RE.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Kad se sjetim PS2 i izbora igara za njega, imao si bukvalno sve... Ja sam se razočarao što se tiče sportskih igara i vožnji kad sam uzeo Pro...Ima li nekih vesti mozda o nastavku Top Spin serijala ili generalno o nekoj teniskoj igri za PS4?
Steta zaista da ne izbace naslednika TS4 koji na trojci jos uvek izgleda odlicno, sa 2k Sports nema greske.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari