Ja imam sa 3gb identicnu.Ja imam tu karticu sa 6 GB. GPU držim na +140 a memoriju na +800. Ipak, slažem se sa postepenim podizanjem. Ovo su neke vrednosti na kojima ja dobijam oko 23.1 Mh.
Najbolja izvedba 1070 karte. E sada za potrosnju ne znam. Sa odredjenim biosom koji imam za 1060 kartici bi moglo da se radi sta hoces i sto se tice napona za gpu i za mem, ali nisam siguran da li postoji takav bios za HOF 1070.
Sent from my S6 Edge
Imam za HOF 1060, znaci samo za tu kartu imam tool i bios.pa rece kolega fudbaler da ima neki bios za 1060 zato pitam.. ja nisam skroz u detaljima jer mi nije jos hardver prosao kroz sake, ali to cu sve da pohvatam za nedelju dana
Imam za HOF 1060, znaci samo za tu kartu imam tool i bios.
Pa ne znam bas da li ta Gainward ima otkljucavanje power limita kao sto ima HOF karta. To nema nijedna karta osim HOF karte![]()
Sent from my S6 Edge
Sta sve :d
koji ce ti PL iznad 100 pa svi teraju 70-90% niko pametan nejde preko toga + OC (da sa PL limitom mozes da forsiras veci offset OC)
@Ljanmi
Jedino palit i phoenix imaju odvaljenje napono ne memorijitako da svaka ide +800-950 bez izuzetka bila samsung ili micron to je jso jedan velik plus ako se kopa ETH
za ove ostale ne znam, do sad nism video ni jednu da im parira po memoriji pogotovo sto ove hlade istu
Pa ok su sve sa dobrim coolerom sve je to isto, samo kazem palit/gainward izvalci uvek vise iz memorije sto je sa ETH jedino bitno
Kazem sve su iste ako imaju dobar cooler samo nikad ni jedna nece klokovat memoriju ko palit/gainward, u zcash i ostalim GPU coinima su sve identicne
Ne, i da nadjes nekog da ga ima malo ljudi zna objektivno da uporedi OC memorije, jedino se vidi da je dizajn coolera takav da glavni cooler ne haldi ni VRM ni memoriju
vec se isti halde preko svojih limova/coolera
Pa ne znaci nista da ima da biram uzeo bi palit/gainward ovako sve ostalo je slicno manje vise
Undervolt koliko zelis? Dobro znamo da je nvidia osakacena sto se tice promene napona.Sta sve :d
koji ce ti PL iznad 100 pa svi teraju 70-90% niko pametan nejde preko toga + OC (da sa PL limitom mozes da forsiras veci offset OC)
@Ljanmi
Jedino palit i phoenix imaju odvaljenje napono ne memorijitako da svaka ide +800-950 bez izuzetka bila samsung ili micron to je jso jedan velik plus ako se kopa ETH
za ove ostale ne znam, do sad nism video ni jednu da im parira po memoriji pogotovo sto ove hlade istu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari