Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Zahtevaju instalaciju fonta misliš, kroz aplikaciju ili rucno? Jer ni jedno cesto ne radi. Ovaj link ne radi, probao sam svašta, hvala ti

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ne znam kako ti link ne radi, otvara mi i preko iPhone-a i preko kompa, to je nesto do tebe. (mozda adaway)

Inace da promenis u settings-u font, treba ti instalacija fonta kroz apk fajl. To je kod Samsunga tako, mada sam ja na S3 menjao normalno preko toolbox-a, mozda su kasnije nesto menjali.

Zahtevaju instalaciju fonta misliš, kroz aplikaciju ili rucno? Jer ni jedno cesto ne radi. Ovaj link ne radi, probao sam svašta, hvala ti

Meni na S7E radi FontFix.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.font.installer

Kad nađeš font koji želiš, ne zaboravi i da odabereš da ti se instalira :)

Verujem da su svi Unicode, ali lično sam probao samo Robotto Condensed. To je jedini razlog zbog kog imam tu aplikaciju. Tj. imam prethodnu verziju, sad je malo zbloatovali sa poslednjim apdejtom.

E to je ta aplikacija. Može da se vidi, mislim da nema naš jezik, ali možeš umesto brown fox jumps over the lazy dog, napišeš nesto sa našim slovima gde ima kukica i videćeš kako izgleda.

Možeš i da ubacujes svoje fontove.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Preporuka za neki, što precizniji konverter valuta, uz mogućnost da osim standardnih valuta ima i kriptovalute (BTC, ETH)?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da li sada OGyoutube pauzira ton na sekund kada se mininizuje aplikacija?
Ja sam je zbog toga menjao, inače mi je bila odlična.
I da li ima reklama?

Pročešljaj temu, dosta njih se žalilo na to odavno. Nije do mene bilo. Kako je sada, ne znam, zato pitam.

Ne moram da cesljam imam licno godinu dana sljaka bez problema.
Zato ti i kazem.
Onda je kod tebe radio, nije kod svih. A ja sam ga imao mnogo duže od godinu dana,kao i ljudi ovde, tako da sigurno nije radilo ovo što ti pričamo. Ne bi ga menjali za džabe...
U svakom slučaju probaću opet da vidim kakvo je stanje sada.

Onda je kod tebe radio, nije kod svih. A ja sam ga imao mnogo duže od godinu dana,kao i ljudi ovde, tako da sigurno nije radilo ovo što ti pričamo. Ne bi ga menjali za džabe...
U svakom slučaju probaću opet da vidim kakvo je stanje sada.
Kako god kazes, sta da ti kazem druze.

Ja koristim https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.halmi.ccalcplussovaj, doduše samo informativno, ti vidi da li ti je precizno dovoljno. Ima i free verzija.

Meni ovaj radi posao godinama, pa nisam ni isprobavao druge. Ima i bitcoin i sve valute.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easy.currency.extra.androary&hl=en

Hvala! Probaću i jednu i drugu app, pa ću da odlučim!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Blizi se godisnji odmor. Zanima me da li postoji neki program koji kontrolise data saobracaj, recimo npr ako se slucajno ukljuci da mora da se ukuca sifra da bi se omogucilo njegovo funkcionisanje.

Data u romingu se posebno isključuje, pa je jako teško da se slučajno uključi. Jedino ako neko ima pristup telefonu i hoće da te sabotira :)

^^
b3cb363dd0391757c6e5bbd29481e538.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kad si već postavio ovaj SS, ako želim da prebacim da mrežu ne bira automatski, telefon izlista sve mreže koje hvata, tri MTS koje su meni bitne, koju god od te tri da odaberem izlazi mi greška "couldn't register on the network" i izgubim signal.
RR rom inače..
Nešto radim pogrešno?

postavi print scr tih dostupnih mreza koje ti telefon pronalazi. da li se te pronadjene mreze razlikuju po nazivu ili bas za tri mreze pise potpuno isto MTS?
nije mi se nikad desilo da mi telefon prikazuje jedan isti naziv za vise mreza, osim kad je u pitanju razlika u tehnologiji jedne iste mreze tj 2g, 3g ili 4g mreza jednog istog operatera...

Sent from mTalk

Verovatno jeste 2g, 3g i 4g ali svejedno koju izaberem, isto se dešava. Ne znam da li je neki bag do roma ili nešto drugo
29d2ae007865dc87d911aac7e55683c6.jpg

Ima li načina da se ubije prokleta reklama koja na Viberu iskače nakon završetka razgovora!? Probao ovaj host file, Lucky Patcher... Ikako? Hvala svima! Užasno me nervira.

Ima - starija verzija Viber-a.

Nazad
Vrh Dno