Kod druga ne pronalazi sam update na Google Play, mora manualno da se update.
My Apps uvek pise no updates, iako ima stvari koje treba da se update.
Google+ je poslednja verzija, play services poslednja verzija, play store poslednja verzija..
Telefon je nov, Honor 8 lite.
Do cega ovo moze biti?
Znaci ne pronalazi update sam, to je problem. Auto update je ukljucen.
OGyoutubeИма ли нека замена за youtube која ради и када је угашен екран?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ne znam dal to može tako na Meizu mx5.Nadji na xda supersu zip i flesuj iz recoverija....
Sent from my Vivax Point X551 using Tapatalk
Ja sam rutovao direktno iz flyme sistema, samo što kada dam apdejtovao sistem na ovaj poslednji stable 6.10.0G neće da bi radi titanium iako prikazuje normalno sve kao da ima root.Kod mene na Meizu ima fabricka opcija za root i sve radi sa njom. Ne vidim potrebu da se bilo sta flesuje. Doduse u pitanju je M2 Note.
EDIT ~ Sad gledam i nigdje ne mogu pronaci tu opciju u Settings, bila je u Meizu Account, a root i dalje radi.
Ne radi titanium na flyme os. Nije do ruta. Moraces da nadjes neku alternativu.Ja sam rutovao direktno iz flyme sistema, samo što kada dam apdejtovao sistem na ovaj poslednji stable 6.10.0G neće da bi radi titanium iako prikazuje normalno sve kao da ima root.
Sent from my MX5 using Tapatalk
Terrarium je dobar ali sa titlovima je užas. Nije mi se desilo da izgura epizodu s titlom. Uvek nestane posle nekog vremena. A neke linkove neće ni da pusti, uglavnom rade samo google linkovi. Ja sve živo guram preko web video caster. Probao sam sve živo a ovo se pokazalo kao najbolje. Podrška za titlove je tu, moze cak i da se nasteluje tokom strimingaTreba mi neka aplikacija za stream filmova na chromecast, a da je normalna, popcorn za android je ocajan.
Radio mi je na poslednjoj beti i na 5.1.12.0.G.Ne radi titanium na flyme os. Nije do ruta. Moraces da nadjes neku alternativu.
Meni nije radio na 4.5/5/6 na tri razlicita telefona. Pretpostavio sam da ne radi. Negde sam procitao da radi sa odredjenom verzijom supersu i da ne treba apdejtovati binary.Radio mi je na poslednjoj beti i na 5.1.12.0.G.
Sent from my MX5 using Tapatalk
Ako se slučajno setiš koja verzija supersu, javi pa da probam...Meni nije radio na 4.5/5/6 na tri razlicita telefona. Pretpostavio sam da ne radi. Negde sam procitao da radi sa odredjenom verzijom supersu i da ne treba apdejtovati binary.
tunein radio. imas da izaberes kvalitet strima, zavisno od radio stanice..Preporuka za online FM app, koji najmanje troši MB?
Preporuka za online FM app, koji najmanje troši MB?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari