Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ako je poslednja verzija sistema na Honor 8 Lite-u, onda mi je sve jasno. Ko je azurirao, dobio je hrpu kineskih aplikacija i mnogo problema. Ja sam kod mene jedva povratio Google aplikacije, sve ih je obrisao.

Kod druga ne pronalazi sam update na Google Play, mora manualno da se update.

My Apps uvek pise no updates, iako ima stvari koje treba da se update.

Google+ je poslednja verzija, play services poslednja verzija, play store poslednja verzija..
Telefon je nov, Honor 8 lite.

Do cega ovo moze biti?

Znaci ne pronalazi update sam, to je problem. Auto update je ukljucen.

Obriši sve aplikacije, pa ih ponovo instaliraj. Onda će raditi update. To sam vidjao kod nekih telefona. Uglavnom Play services i Google play kad nisu iste verzije odnosno poslednje hoće da pravi problem. Odradi to što sam ti rekao i neće biti problema.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Meizu mx5 je u pitanju... Prikazuje mi da prepoznaje root, problem sa super su, kao i titanium da je sve ok ali neće titanium da radi, ništa da obriše, zamrzne...?
da1f63c681173c833de5152ce02c3b83.jpg
652109268959ac1b97b2b2659073524d.jpg
bde63e2865f75aab0e600997d7161732.jpg

Sent from my MX5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nadji na xda supersu zip i flesuj iz recoverija....

Sent from my Vivax Point X551 using Tapatalk

Imam telefon Sony Aqua M4 i na njemu mi je android 6 , kada bi vracao telefon na fabricka podesavanja bi li mi ponovo vratio na android 5?Jer je na njemu bio kada sam ga uzeo.

Има ли нека замена за youtube која ради и када је угашен екран?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

OG је то што ми је требало, хвала обојици! ;)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kod mene na Meizu ima fabricka opcija za root i sve radi sa njom. Ne vidim potrebu da se bilo sta flesuje. Doduse u pitanju je M2 Note.

EDIT ~ Sad gledam i nigdje ne mogu pronaci tu opciju u Settings, bila je u Meizu Account, a root i dalje radi.

Poslednja izmena:
Zasto sa NewPipe ne mogu da skinem u FullHD sa zvukom? Skinem ali nema zvuka.

Kod mene na Meizu ima fabricka opcija za root i sve radi sa njom. Ne vidim potrebu da se bilo sta flesuje. Doduse u pitanju je M2 Note.

EDIT ~ Sad gledam i nigdje ne mogu pronaci tu opciju u Settings, bila je u Meizu Account, a root i dalje radi.
Ja sam rutovao direktno iz flyme sistema, samo što kada dam apdejtovao sistem na ovaj poslednji stable 6.10.0G neće da bi radi titanium iako prikazuje normalno sve kao da ima root.

Treba mi neka aplikacija za stream filmova na chromecast, a da je normalna, popcorn za android je ocajan.

Ja sam rutovao direktno iz flyme sistema, samo što kada dam apdejtovao sistem na ovaj poslednji stable 6.10.0G neće da bi radi titanium iako prikazuje normalno sve kao da ima root.

Ne radi titanium na flyme os. Nije do ruta. Moraces da nadjes neku alternativu.

Treba mi neka aplikacija za stream filmova na chromecast, a da je normalna, popcorn za android je ocajan.
Terrarium je dobar ali sa titlovima je užas. Nije mi se desilo da izgura epizodu s titlom. Uvek nestane posle nekog vremena. A neke linkove neće ni da pusti, uglavnom rade samo google linkovi. Ja sve živo guram preko web video caster. Probao sam sve živo a ovo se pokazalo kao najbolje. Podrška za titlove je tu, moze cak i da se nasteluje tokom striminga

Sent from my D6503 using Tapatalk

kad u titlu ima <i> i sl, terrarium prekida titl ali sve sa terrariuma ugodno možeš gledati preko localcast-a

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Meni nije radio na 4.5/5/6 na tri razlicita telefona. Pretpostavio sam da ne radi. Negde sam procitao da radi sa odredjenom verzijom supersu i da ne treba apdejtovati binary.
Ako se slučajno setiš koja verzija supersu, javi pa da probam...

Edit: verzija 2.79, sada radi titanium. [emoji16]

Poslednja izmena:
Neki program da mogu da koristim 2 instagram naloga istovremeno?

Hvala.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno