Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imam root, ali ne uspevam da nađem gotove aplikacije koje rade to, osim Taskera koji bih ostavio kao poslednju opciju [emoji37] našao sam jednu, ali zahteva xposed, a ja sam na Nougatu...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Sta koristis na tom rn3? Ako koristis neki lineage os beside rom mozes to da uradis preko profila.

Settings/system profiles onda radi baš to što ti treba :)

E, to je ono što mi je trebalo, hvala!

Edit: Developeri su izgleda zbrljali taj deo, nemam opciju da se prebaci na 2g prilikom uključivanja na wifi, već samo na LTE, global, 1x i 3G, s tim da se poslednja tri odnose na razne varijacije 3G mreže [emoji53] hvala u svakom slučaju.

bd7115be90285c0b0e4e92bdaaf303a9.jpg

Poslednja izmena:
E, to je ono što mi je trebalo, hvala!

Edit: Developeri su izgleda zbrljali taj deo, nemam opciju da se prebaci na 2g prilikom uključivanja na wifi, već samo na LTE, global, 1x i 3G, s tim da se poslednja tri odnose na razne varijacije 3G mreže [emoji53] hvala u svakom slučaju.

bd7115be90285c0b0e4e92bdaaf303a9.jpg

Kod mene ima na istom romu ali drugi telefon.

Otvoris link i tamo imas sve.

Poslednja izmena:
@Djillkosh_Ns

Apsolutno odlicna stvar.
Radi i kad se zakljuca telefon!!
Ima opciju kao chat head za messenger da se smanji i radi.
Pitanje kad ce je skloniti sa Play Store, sumnjam da se google slaze sa ovim.

Jedina mana, ima reklama dosta, ne vidim opciju za kupovinu pro verzije ili sklanjanje adova.

Poslednja izmena:
Jeste reklame su uzas...mada ovaj newpipe je isto odlican...

U verziji androida 8.0 radi picture-in-picture za aplikacije (među njima i YouTube) :)

5953597d6a9be0c8a28d3dee31f5bc4e.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Meni je bolji Og you tube. Isto ima pop up plejer a mogu i da skidam muziku

Takodje i meni i to black version, eksta parce SW, kakva crna oficijelna YT app.
OGYT odlicna app bar godinu dana je koristim.

Ovaj newpipe mi se cini stabilniji od ogyt...na ogyt skinem pesmu iz 30og pokusaja

To je so tebe, meni uvek skine i mp3 i video iz prve.
Nesto lose radis ili neko podesavanje u telefonu.
Da nije stabilan isto bih imao bar jednom problem za ovih godinu dana, a kazem isti nisam imao.

Hmm ja sam mislio da je tako do svih...i na telefonu i na tabletu mi je tako. Kada ocu da skinem pesmu samo loaduje i izbaci neki server error bilo da je na 3g 4g ili wifi.

Hmm ja sam mislio da je tako do svih...i na telefonu i na tabletu mi je tako. Kada ocu da skinem pesmu samo loaduje i izbaci neki server error bilo da je na 3g 4g ili wifi.
Nije druze nesto je do tebe
https://ufile.io/vmdwj
Evo video da vidis da sve radi kako treba.
Postavio bih direkno ali ne moze video je tezak 16MB.
Edit:
Evo jedan SS
c88f4fd6e86f35bd895b7767844c4b60.jpg

U pozadini se vidi ogyoutube i vidi se kako DL-uje pesmu.
Eto jos jedan dodatak ako te mrzi da skidas video.

Poslednja izmena:
Ma verujem ja tebi meni je pre isto radilo dobro, zadnjih 4 5 meseci jok...

Ne nego apropo toga sto kazes da je nestabilna app, ja ti samo kazem da nije do app vec nesto do tvojih telefona/tableta.
To je to.
Ne kazem druze da ti meni ne verujes.
Pozdrav.

Ja instalirao ogyt i skinuo nekih 10-15 pesama(mp3) i više neće nijednu da skine. Reinstalirao sam App, restart ovaj fon, neće da skida.

Sent from my MX5 using Tapatalk

Ne nego apropo toga sto kazes da je nestabilna app, ja ti samo kazem da nije do app vec nesto do tvojih telefona/tableta.
To je to.
Ne kazem druze da ti meni ne verujes.
Pozdrav.

Ako ne radi na različitim uređajima nije do tih uređaja već do aplikacije. Treba joj gatati arhitekturu na kojoj radi.

Ja instalirao ogyt i skinuo nekih 10-15 pesama(mp3) i više neće nijednu da skine. Reinstalirao sam App, restart ovaj fon, neće da skida.

Probaj aplikaciju Peggo.

PS. Kako se zove ona app za skidanje muzike sa youtube sto se koristi sa konverterom i medju prvima je bila za tu svrhu? :)

Sent from my E6653 using Tapatalk

Jel moguće logovanje na Ogyt?

Kako? Ništa se ne dešava kada kliknem na Add account...
d6f0b0bdf6678cc25415d062fe68360a.jpg

Edit: Uspeo sam, reinstalirao sam onaj micro for ogyt...

Poslednja izmena:
Ljudi, ako može neki savet/pomoc, koristim S6 rutovan sa stock 7.0 ROM, ima li nacina da stavim custom font, koji ce da podrži naša slova kako valja, iFont i FontFix kroz ROM toolbox Pro ne funkcioniše. Šta god radio custom font se na listi kroz UI setovanja ne pojavljuje. Imam par super frontova ali su naša slova veliki problem... Ako I nadjem font koji valja ne uspeva mi da ga instaliram iako znam kako.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno