Dobra cena u odnosu na prodavnice svakako.
Redragon Usas K553 i Kumara K552 su 6.000(da te ispravim jer si rekao d 2k vise od Redragona, sto se kvaliteta i suda koj je bolja tice, nisam strucan da komentarisem)
crni i plavi bi trebalo da su isto "tvrdi". crveni i braon su isto tvrdi. razlika između crnih i crvenih je samo u mekoći, dok se plavi i braon razlikuju u mekoći i kliku. šta znam, braon su kompromis, pa kao i svaki kompromis nit smrde nit mirišu. ja ih imam na dve tastature i svakako da bih više voleo plave, ali bučni su za okolinu, pa je braon tu izbor "daj šta daš"
Neko je radio review ne mogu da se setim, vrati malo samo 2-3 stranice max.Znam da su crni linearni, probao bi ih jer jedino njih nisam iz “standardne“ Cherry postave, a i tvrđi su od plavih iako nemaju klik. Na plavim me nervira jedino zvuk koji plavi klik...
Mogu da osetim “grbu“ na brown ali je jedva primetna, plus nisu tvrdi. Ne sviđa mi se ni jedno od toga.
@LaxGTR
Gde si našao tu sa zelenim switchevima?
Sta ima na nasem trzistu od skracenih bez numpad, a da je povoljno i da ima blue/brown (cherry/kopija/w/e)?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari