Šta je novo?

Mehanicke Tastature

kao da je bitna cena kada je sold out :)

Zaboravih, bio sam u gužvi...

Danas je u Beogradu, u Sprat Baru u Cetinjskoj 15, okupljanje/meet ljubitelja mehaničkih (i drugih, why not) tastatura.
Sem okupljanja i upoznavanja, biće i showcase raznih tastatura kao i takmičenje u brzom kucanju.

Da ne budu pristuni samo entuzijasti i geekovi sa YugoMK Discord servera, može da svrati svako ko poželi da baci pogled na tastature, isproba ih, postavi neko pitanje u vezi hobija ili smatra da kuca brzo, lol.
Dobrodošli su svi, event počinje u 12h (11h za ljude koji izlažu) i traje do 17h.

Vidimo se!

Rado bih svratio, ali kasno Roy u Beograd stiže.

Znam da je dosta nas kupilo ovde k820 pro.
Cerka se igrala i sad mi ne radi tockic. Probao sam reset ali i dalje nista, ovako na ruku deluje sve normalno.

Da li ima neka fora koju ne znam? Tastatura radi ali svetlo itd. ne mogu da podesim 🥲

Možda je u menu mode, drži Fn i pritisni knob kao dugme, trebalo bi svjetlo da trepne triput i da promijeni mode nazad na volume. U menu mode mijenja setovanja preko mini displeja pa možda nisi primijetio.

To je to, hvala.

Ja sam izguglao kako da restartujem i tad je proradila kada kucam, ali ovde se nista nije desavalo na displeju kada okrecem/stiskam tockic. Sad radi sve.

Mozda nije baš mehanička tastatura, ali je zanimljivo...
Nisam puno očekivao i SW je realno loš, ali uz malo strpljenja može sve lepo da se namesti... Izrada je odlična, masivno plastično kućište, metalni knob...

IMG_0262.JPG

Vrh Dno