@mack10
Meni deluje da bi ti slim legao jer neces VR niti ti je u planu 4k tv a i kezual si igrac.
Ali ako se ti toliko premisljas onda sacekaj jos koji mesec, odvoj si novce i pazari Pro.
Uglavnom imas sve na netu o Pro/Slim verziji konzole tako da sam mozes da doneses odluku sta ce da ti odgovara vise, kako sa tehnicke, tako i sa finansijske strane.
Ja sam se dvoumio, ali uzeci u obzir da ne igram cesto, ne igram MP (niti mi je u planu VR), uzimam konzolu da bih odigrao SP ekskluzive - Slim je bio logican izbor.
Uzeo sam povoljno sa dva dzojstika (230e), dodao 8 igara+PSN na 12 meseci i jos mogu 2 naslova da uzmem da bi me sve to izaslo kao jedan Pro (sa jednim dzojstikom bez icega). Takodje velike razlike u grafici na 1080p nema, i moje subjektivno misljenje da i ako je bude u SP naslovima, u narednih godinu-dve,moraces dobrano da stanes i zagledas(trazis) da bi nasao.
Po meni Pro je vise za entuzijaste, Slim za casual igrace. (isto to mi je receno i u razgovoru sa jednim Gamestop zaposlenim)
Ja cu igrati pro na 24"monitor kako stoje stvari. Crkava TV
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
Ja cu igrati pro na 24"monitor kako stoje stvari. Crkava TV
Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk
To je taj rad...Cim sam video da te svrbi za Pro pretpostavio sam da ce uskoro biti i upgrade TV-a na 4k, za potpuni uzitak... xDDD
-> "A nije, crkava mi TV stvarno..."![]()
![]()
Ne ozb sam. Posto ga upalim ujutru, ugasim uvece, nekad nece iz prve sliku. Samo zvuk, danas nije hteo 4 puta, posle je hteo off I on kad se ugrejao. Ja sam na bednom 43" foxu, jos ima defekte, mrtav piksel I neke jedva vidljive cik cak linije na samo beloj boji sto je retko. I ja sam prezadovoljan, probao sam I 4k samo mene nikad to nije vuklo. Ja sam do pre prvog i7 I tek nove 770ice igrao u 720p I 30fps lock igre. Samo mi je gameplay I prica bitna, igrao bih sada I u 720 no problemo. Samo eto tesko da mogu na manje od 43" I to na metar ispred da uzivam.To je taj rad...Cim sam video da te svrbi za Pro pretpostavio sam da ce uskoro biti i upgrade TV-a na 4k, za potpuni uzitak... xDDD
-> "A nije, crkava mi TV stvarno..." [emoji14]![]()
^ odlicni. Kec i dvojku sam svojevremeno presao bez dlc-eva. 3jku nisam hteo zbog negativnih komentara.
Mozes komontno da obrnes na kompu, verovatno su vrlo povoljne na sale-u.
Planiram inace ovog leta da obrnem celu trilogiju, pitanje je samo kada.. xD
Šta, blam te je da igraš na tv-u? Zbog čega?"Zeno nema da jedemo meso do kraja godine!"
I ja sam se tako zeznuo pa uzeo Samsung UE40JU6070UXZG, i onda mi nije to to bilo...
Mada iskreno mene igranje na TV-u ne lozi (da ne kazem blam me).![]()
Pa ljudi ja konzolu uzimam da bih pobegao od kompjuterskog stola i stolice. Mnogo mi je bolji osećaj leci komforno u krevet/fotelju i igrati na 40+ inča tv-u nego na stolici i monitoru sa upola manjom dijagonalom. Naravno svako ima svoj razlog ali uzeti konzolu i igrati za stolom i na monitoru, pa zar nije logičnije onda uzeti pc ako te vec ne zanima kauč gejming [emoji2]
Da ti cika Velja da jednu bonu?
Druga stvar je sto je i Ivan spomenuo, stvar navike jer nisam igrao na TV-u (konzolu) jos od pocetka 90tih. I nekako mi je normalnije bilo dok sam sada drljao PS nakacen na monitor nego na TV-u zavaljen u krevet...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari