Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo prelistajte istoriju, to sto neko nesto kopa uopste ne odredjuje cenu!
Jedino sto se desava kad je hype da se takvi coini pumpaju kao sto de desilo u zadnja 3 meseca..... cilj je jasan da se navuku osobe koje nisu upoznate i grese u svojim zakljuccima.....
Samo realna upotreba moze "sigurno" obezbediti vrednost necemu, sve ostalo je cist pump&dump ili jos gore ponzy

upravo tako, a jedini koji ima realnu upotrebu je BTC kroz ATM, online placanja , itd.. a sve ostalo je magla za pump i dump i da bi neko zaradio. Samo imajte na umu uvek da u celoj ovoj prici da bi neko zaradio neko mora da izgubi, tako da nemojte biti sa pogresne strane ;p
Price oko smart ugovora i razne bajke o investitorima su samo za malu decu i naivne.

Pa nije baš da je jedini. Sve više ima debitnih kartica koje mogu da se pune drugim kriptovalutama, Ethereum-om, LTC-om, Dash-em. Onda te kartice možeš da koristiš za kupovinu ili za podizanje keša na ATM-ovima.

mislim da gresis, to mozda ima jedan ili dva "menjacnica/servis" koji primaju depozit i u eth/dash i ltc ja mislim koje mozes da prodas kod njih i napunis karticu, , ali to kao opcija moze preko noci da nestane. kad kazem upotrebna vrednost mislim na upliv u pore sadasnjeg drustva, jedini BTC ima infrastrukturu i mrezu bankomata za podizanje direktno iz BTC, a i za online kupovinu nisam jos naisao da se negde prima ista drugo osim BTCa.

Tacno tako, LTC se tek nedavno pojavio na jednom ATM pre neki dan, ETH takodje iako ETH nije ni zamisljen da se koriti radi transakcije, ali otom potom svi znamo da je ejdini razlog P/D pomenutog

Takodje debitne kartice ne sluze svrsi koriscenja crypto-a vec za direktno izkesiranja istih

nije, ripple ce zameniti btc i bice ga na svima bankomatima

Mnogo mocan osecaj kad cekas ponedeljak u $, sa otvorenim short-ovima kod LTC-a i BTC-a.

Unrealized P/L ne moz' zeleniji biti. :)

nije, ripple ce zameniti btc i bice ga na svima bankomatima

Koliko sam uspeo da nadjem, ripple je zamisljen kao kriptovaluta za medjubankarske transakcije..Cisto sumnjam da ce biti na bankomatima

Malo prelistajte istoriju, to sto neko nesto kopa uopste ne odredjuje cenu!
Jedino sto se desava kad je hype da se takvi coini pumpaju kao sto de desilo u zadnja 3 meseca..... cilj je jasan da se navuku osobe koje nisu upoznate i grese u svojim zakljuccima.....
Samo realna upotreba moze "sigurno" obezbediti vrednost necemu, sve ostalo je cist pump&dump ili jos gore ponzy

Kao neko ko je tek poceo da se zanima ovim, tesko je naci prave podatke, a pogotovu mesta gde to traziti.
Kada kazes "istoriju", mislis na ovu temu pa da se prelista unazad, ili posebno neki sajt.. Svaki savet bi dobrodosao.. Trenutno trazim zbog cega su porasle cene eth i bitcoina, zcasha i najvredniijih kriptovaluta.. Sto bi rekli istorija je uciteljica.. Svaki savet, kao i gde potraziti informacije, je dobrodosao... :)

Napisi na koliko su ti sortovi, bas me zanima prognoza? ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Napisao sam neki dan, i na koliko sam usao i na koliko planiram izaci.

0.12 -> 0.1 -> ~0.11 -> ~0.06-0.07.

S'tim da je mi je short otvoren na 0.14, pa pojacan na 0.136 pa na 0.13 i pre par sati na 0.125 (kad sam video razliku na Poloniji i Finexu).

Post iz prosle nedelje.

S'tim da imam i medju trgovine koje dosta pomazu. Eto, tako sam recio dokupio 40-ak komada na 1050, on malo zario ispod i bounce-ovao eto vec sad preko 1100. Jos malo pricekam, pa opet sell.

Nadam se da neće skoro ovo predviđanje od ~0.06-0.07... [emoji23]

Napisao sam neki dan, i na koliko sam usao i na koliko planiram izaci.

Post iz prosle nedelje.

S'tim da imam i medju trgovine koje dosta pomazu. Eto, tako sam recio dokupio 40-ak komada na 1050, on malo zario ispod i bounce-ovao eto vec sad preko 1100. Jos malo pricekam, pa opet sell.

Je li ovo za ETH ili LTC?

Meni je zanimljiv odnos ETH/LTC (na BTC-e direktan par za trgovinu) koji se fino se srozava već danima, sad je na nekih 6.5xx, razmatram mogućnost da delom LTC-a uđem u ETH.

50 : 50 su sanse po mom misljenju. Po meni ko ima mu.... sad kupije eth.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

pa nebitno je to predviđanje dal će da padne još 30-40%, već je pao preko 40%, tako da sad ETH treba samo čuvati, na neki, možda, duži period

Bitcoin prosao ciklusa i ciklusa da bi dosao dovde, a ljudi ocekuju da ce sa ethom biti drugacije, svaki market isto funkcionise samo se u kriptu sve brze odvija. Po meni je eth djubre, kao i sve ostalo sem btc.

zdravo jas sum nov na forumov veke edna godina aktivno trejduvam i sum golem podrzuvac na tehnologijata i celosno sum posveten(nad 10 saaati citanje informacii i trejding na dan)Ova i mojot momentalen profil ETH-40%,BTC-35%,1st-5%,BAT-5%,IOTA-5%,ANS(NEO)-5%,GNO-1%,ANT-1%,SIA-1%,GNT-1%,ICN-1% pozdrav iskoristetego momentalniov pad da kupite sto e mozno poveke:D

Dobrodošao na forum.

Nisam baš siguran da je pravi momenat za ulaganje.

Ići će to još dole.

da nije ko od vas, mozda, nasao neki forum, clanak ili youtube kanal, gde je moguce naci osnove o tehnickoj analizi i kako gledati ove grafikone ozbiljnije.. tipa fibonacijev niz itd..
ja nadjoh neki trading 212 kanal

Mozes to sve naci i mozes to sve nauciti. Ali to ti nece mnogo pomoci u trade-ovanju.

Samo se vezbas, praksas. Gledas malo grafike i van crypta. Za ovaj posao moras biti hladan kao zmija tj bez i malo panicarskog osecaja.

Ako cena krece da pada, ostajes pribran i idalje radis i analiziras normalno.

Ako si danas izgubio primer $300. Primis to, kazes los dan, sutra ce biti bolji, mozda mi se zaredja 10 dobrih dana po $100 i eto iz minusa u plus, itd.

da nije ko od vas, mozda, nasao neki forum, clanak ili youtube kanal, gde je moguce naci osnove o tehnickoj analizi i kako gledati ove grafikone ozbiljnije.. tipa fibonacijev niz itd..
ja nadjoh neki trading 212 kanal

A mogu biti pribran pa i da izgubim sve :D.... Jer nebi dao ono sto nisam spreman da izgubim..
Davno sam igrao igricu Guild Wars gde sam voleo power trading.. Znaco sam po ceo dan da cekam kupca ili da trazim. kupim jeftino, a prodam po nekoliko puta vecoj ceni..
Jeste da je ovo drugacije po pitanju para.

Ako imas neki uput gde naci ti kazi :)...
A na koje grafike mislis :) ?

50 : 50 su sanse po mom misljenju. Po meni ko ima mu.... sad kupije eth.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Uzeo nesto malo ETH na odnosu ETH/LTC ~6.49. Ako se odnos ponovo vrati na 7.xx, onda cu buy-back LTC i uvecati kolicinu istog.

da pitam i ovo.. je li moguce na krakenu ili cex.io kupiti par akcija i tu da stoji.. koliko je to bezbedno...?
Ili je bolje, ako je moguce, odatle povuci u novcanik (bez prodaje)... ?

Prodajem negde oko 0.33 BTC, imam to na 2 walleta na Copayu. (mogu i da prosledim sam pristup walletima posto ih ne koristim ni za sta, ako hocete da izbegnete transaction fee..)
Cena prosecna sa https://bitcoinwisdom.com/ * srednji kurs dolara za dinar sa http://www.kursna-lista.com/kursna-lista-nbs

Iz Sapca sam, pa ako ima neko odavde mozemo da se nadjemo u gradu (koliko sam video na temama ovde ima dosta ljudi iz Sapca), za BG i NS ne verujem da cu imati vremena da idem u narednih 10-15 dana.

Kontakt u inbox

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno