Jeste, prodajni, ali ne onaj iz aplikacije kada se radi kupoprodaja, već onaj "najcrnji" kurs![]()
o toj proviziji... nema je. Za uslugu u inostranstvu
Moze prevod na srpski?![]()
Као што Алфа рече,вежеш картицу или више њих за девизни и плаћаш картицом(или дигнеш на одређеним банкоматима Комерцијалне),у иностранству а ограничење је и што електрон не може на нет.
![]()
Da li se vama generalno dopada aplikacija otkako su je redizajnirali i unapredili? Koristim je vec neko vreme i skroz mi je neprakticna i ne mogu da se snadjem lepo, setam s jedne opcije na drugu, sa svih strana opcije tako da ne znas gde pre da gledas..
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Pretpostavljam da je trenutni oko 121/121.1?121.2000 i 121.5051
То је она стара дебитна што је и ја имам,писао сам раније(с бројевимаDanas, posle nekih 30tak minuta na salteru, mislim da sam uspeo da podnesem zahtev za master karticu, koja je normalna debitna kartica, bez odloženog plaćanja, limita i sličnih....... Ima čak i sve brojeve. Kažem mislim, jer ni oni nisu bili baš sigurni.
Doduše, nisu znali sa sigurnošću da mi kažu da li se plaća izrada ili kvartalno održavanje, ili oba ili ništa od toga. Mislim da niko u toj ekspozituri nije do sada radio na izdavanju ovih kartica, prvo su mi rekli da ne postoji(što sam i očekivao za početak).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari