Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad ste vec pomenuli E3,nadam se da ce pustiti neki neki gemplej iz TLoU 2 ili bar neki "normalan" trejler.

Sumnjam, pošto će im fokus biti na novi standalone Uncharted DLC.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

A jel moguce uzeti iz store-a ps plus na godinu dana ako imam dovoljno novca u walletu?

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Mozes tako, mozes I preko sajta u store. Isto kao I igre.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Pa meni nesto nece. Imam dovoljno para u walletu ali mi kad ocu da uzmem ps+ kaze da moram dodati karticu....
Da nije problem jer vec imam ps+ aktiviran?
Probao sam i preko sajta imam samo opciju subscribe i tu trazi karticu

Poslednja izmena:
Citajuci raznorazne recenzije ocekivao sam dosta lepsi Uncharted 4.
Grafika me nije bas osvojila. Ono more koje se ne pomera vec stoji kao slika u nekom od pocetnih chaptera kad idete sa Semom da trazite kovceg je :crash: : Draw distance takodje loš,narocito na Madagaskaru.
Kad uporedim recimo sa jednim Horizonom,mnogo slabije.

Sto se gempleja tice :Klanjanje

Sad se posvetiti platini maksimalno jer uopste nije laka(nije ni teska preterano ,samo treba dosta vremena)

Poslednja izmena:
Šta sve neću ovde pročitati.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Pa sto bre tako?
Mislim da nikad nisam video igru gde se voda nimalo ne pomera,a i ne kazem da je grafika losa,vec da me nije toliko odusevila koliko se pricalo da je neverovatna.
Face likova,objekti,to je stvarno prelepo,samo sam napisao sta mi se ne svidja.

Poslednja izmena:
Grafika u uncharted 4 je koplje iznad horizona. Bar kod mene. Celokupni dozivljaj i prezentacija sta moze ps4 trenutno da pokaze. A mozda i sire.

Sent from my MX4 using Tapatalk

Mislio sam na vodu na chapter 8 odmah na pocetku misije gde se ne pomera nimalo,cak nije ni ziva,vec stoji u pozadini kao neka slika.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Meni su na matorom IPS LG-u oči ispale na U4, ali sam je tek na tom HDR Sony-u video u punom svetlu. Horizon radi u većoj rezoluciji ali ipak nije na U4 nivou grafike zbog otvorenijeg sveta. A baš to poglavlje na brodiću, ili ono u savani najviše dolaze do izražaja ...

O hebo li vas mis :d

Situacija na koju sam mislio je na 1:27. Palo mi na pamet posle prelaska pa sam samo pomenuo,ai draw distance je nista posebno za moj neki ukus . https://www.youtube.com/watch?v=Cmw7_SRe-Eg&t=105s

Moguce da su godine igranja na PC-u ostavile traga pa me nista na konzoli ne moze odusevi,ali to ne mogu da kazem za Horizon recimo koji mi izgleda bolje nego Witcher na Ultra ili ROTTR koji na konzoli izgleda prelepo.

Ajde bre.. kad je meni sada 30fps full I cepam division, bloodborne I ne smeta mi fps, stucanje I teksture nema sta da se lupa 🙂 Meni je Uncharted bio super, vodu nisam primetio, ostalo je sve vrh.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Pa meni nesto nece. Imam dovoljno para u walletu ali mi kad ocu da uzmem ps+ kaze da moram dodati karticu....
Da nije problem jer vec imam ps+ aktiviran?
Probao sam i preko sajta imam samo opciju subscribe i tu trazi karticu
Neko zna?

Problem je sto bilo koju igru mogu da dodam u korpu ali ps+ ne mogu... Samo imam subscribe, ali trazi karticu.

Ja sam kupovao ps+ deal na mygiftcardsupply. Pogledaj da li je na popustu kojim slučajem.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Samo us... I to po visoj ceni... Meni treba UK

Moras staviti info o kartici jer je sistem tako napravljen da automatski obnavlja pretplatu i tu wallet ništa ne znači.

Zato lepo na cdkeys uzmeš ps+ a sve ostalo preko walleta.

Jel zna neko kako moze da se gleda E3 nocas? Jel ima neki odredjeni sajt da se gleda live,ili ce jednostavno biti strimova po onim popularnim sajtovima za strimovanje 🙂

Iako sam na kraju resio da sve predjem na crushing u Unchartedu,onaj chapter 13 sam presao na hard samo da bih zavrsio igru,a ovaj chapter 13 ostavio za kraj.
Vec 10 sati ne mogu da predjen onaj malo duzi deo u sumi. Ovo mi se nikad nije desilo ...

Moras staviti info o kartici jer je sistem tako napravljen da automatski obnavlja pretplatu i tu wallet ništa ne znači.

Zato lepo na cdkeys uzmeš ps+ a sve ostalo preko walleta.
A sto znaci da moram imati karticu iz EU jer ove nase ne prolaze.

Uzeo sam preko cdkeys neka ide zivot.
Nego jel vredi ovaj horizon na akciji ovih para?

Ja sam bas uzeo taj naslov pre par dana. Iako samo bio skeptičan po pitanju kvaliteta i životinja robota u budućnosti deluje kao kvalitetna priča i fino uvlači u taj svet. Vidi na RI forumu da prodjes jeftinije ako te zanima dok je na popustu.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno