donniedemonD
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.01.2017
- Poena
- 125
Sta bre 15h ? :zgran::zgran::zgran: :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje
Sta bre 15h ?
Jel ti upaljena funkcija HDMI link na konzoli? Ne znam zasto bi drugo prebacivao, osim ako tvoj TV ne podrzava odredjenu rezoluciju te igrice. Nadam se da si povezao sa HDMI kablom. Ako nista drugo idi na google pa vidi sta je ako si dobar sa engleskim. Znas kako kazu, ko nema u vugla mora da Googla [emoji12]Samo jedno pitanje.
Uzeh malopre da igram Uncharted 4 i opet mi se javlja isti problem kao kod Tomb Raidera.
Cim udjem u igru TV se sam prebaci iz RGB moda u onaj YUV 422 ili kako se vec zove.
Meni je na TV-u taj YUV poprilicno los i ne svidja mi se,prosvetli sliku previse.
U drugim igrama nisam imao problem,uvek je stajalo RGB,ali u ove dve jesam.
Ako neko zna kako da sredim to,neka napise,bio bih zahvalan mnogo.
Gremlini brate [emoji12] Onda nista, samo google...nemoj da smaras nikog nego procitaj sta kazu ljudi na raznim forumima napolju, mozda ces naci nekog sa istim problemom. Mozda ima resenje....mozda ne ali ces bar znati na cemu si. Da li je igrica za Eu trziste...nemam pojma...samo glasno razmisljam, znam kako je meni kad imam neki slican problem pa ne mogu da ga resim....***Ma nije to,ja sam taj YUV resio odmah i stavio u podesavanjima TV-a onaj enhanced format,i uvek je bilo RGB,sad automatski menja na YUV samo u ovoj igri,i recimo kad gasim konzolu,pri gasenju se vrati u normalu haha,msm haos
Jel se zna dokle traje akcija ?Na shopto.net ima akcija za PS Plus 12 Month 27 funti. Od danas krece neka Sony akcija tako da ce biti zanimljivih popusta kako digitalno (PS store) tako i fizickih izdanja na nekim britanskim sajtovima.
Nema nista od toga procitao negdeSta mislite,hoce li Rockstar uporedo sa Red dead redemption 2 izbaciti i remaster prve igre za ps4?Jedino za tu igru ne mogu da prezalim sto nema port za ps4 i xbox1...
Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Pa ja imam PRO konzolu,i onaj nadaleko u Srbiji poznat TV Sonyxd8005,imam i kabl onaj sto ide uz soni 2.0 ,dakle sve kako treba,samo pretpostavljam da je nesto do podesavanja ili tako nesto,pa ako neko zna javice vec.
Da ga ne sirimo dalje jer ni ja ni ti neznamo,samo pravimo gomilu
Edit: evo kako pise,koliko vidim nema pomoci,nego ovako treba ako dobro shvatam?
Pogledajte prilog 230797
Ma dajte ljudi pa konzola prebacuje u YUV cim je HDR aktivan to je normalno ponasanje lol
A i ti vlado testirao si taj TV a ne znas to xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari