Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Horizon je stvarno odlicna igra. Gemplej,grafika,prica,izvodjenje,sve odlicno.
Kolika god zbrka na ekranu,nema frejm dropova. Uradjena je maksimalno dobro(osim nekih sitnica koje neodoljivo podsecaju na Far Cry :D )

Meni na horizonu smeta gluma do bola. Sva je iseckana lose odradjena(montirana) i kvari mi skroz dozivljaj. Takodje mi smeta plasticnost likova. Ostalo je na najvisem nivou nama sta.

Sent from my MX4 using Tapatalk

Odličan je Horizon, nema šta.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Interesuje me, jel podrzava obicna verzija HDR? Planiram da uzmem obican PS4 za ekskluzive, za ostalo imam XBOne, e sad ne daju mi se pare za slim ako obican podrzava HDR, imam 49KS7000 pa da ga malo iskoristim dok dodje One X, a iskreno igra mi se Last of Us i Uncharted pa i Horizon bas je cool [emoji41] *** obican se moze naci za 150, 160eur, a slim nema ispod 200, pa ako moze obican da gura HDR to bi bilo sjajno!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Svi PS4 podržavaju HDR.

@eufrat to je odlicno! Znaci nije kao kod Xbox-a, One fat ne podrzava, One S podrzava, sto je meni super, taman stedim 40, 50 eur :)

Jednom kad se proba igra na HDR sve ostale igre sto ne podrzavaju HDR su :vomit:

Moze li info,moze i na PP,gde naci obican Soni ps4 za 150,160 evra?Gledam po ovim sajtovima samo slim verzije,ovi obicni kao da su iscezli.

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

A jeste za 100e ces naci ps4 :p
Pa za te pare nemas ni ps3

Jos jednom naj konferencija :) Nisu omanuli ni kednu igru ako se ja pitam. Shadow of Colosus me tek preseko.

Doduse nisam video nista o TLoU2 ili BB2, potajno se nadao.

A za HDR mene ne odusevljava.. Imao prilike da se igram sinoc u 4K malo kod druga, nisam ni po tom pitanju nes, zato se jos I ne kajem sto sam uzeo obican ps I ostavio se kompa. Hebes ga izgleda sam ostareo po tom pitanju :)

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni je ovo bila jedna od najgorih Sony konferencija ikada...

Bethesda je prikazala 2 igre koje me interesuju, ovo ostalo baš slabo.

Jos jednom naj konferencija :) Nisu omanuli ni kednu igru ako se ja pitam. Shadow of Colosus me tek preseko.

Doduse nisam video nista o TLoU2 ili BB2, potajno se nadao.

A za HDR mene ne odusevljava.. Imao prilike da se igram sinoc u 4K malo kod druga, nisam ni po tom pitanju nes, zato se jos I ne kajem sto sam uzeo obican ps I ostavio se kompa. Hebes ga izgleda sam ostareo po tom pitanju :)

Za naslove koji su do sada izasli nema zime sto se tice igranja na Fatboy/Slim verziji, jer su razlike bas minimalne. I sam cekam na Slim da mi stigne ovih dana... Pitanje je da li ce i koliko ce da sakate u naslovima koji dolaze. TLoU2, RDR2, Days Gone... Nemam nista protiv da ih odigram u 1080p 30fps ako su utegnute kao Uncharted 4 ili HZD.

Ali sto se tice kupovine Pro verzije to je ona: ako uzmes kajaces se, ako ne uzmes kajaces se... :)

Ma ekskluzive bice ok. A ne patim za grafikom, nikada me taj aspekt nije odusevljavao. Gameplay I prica su sta me zanima. Tako da sam samo rekao individualno misljenje, nije svako u igrama zbog grafike I rezolucije :)

Uzeo Pro na launch-u i nisam se kajao jedne sekunde.

Najjadniji event ikada, drze rekord na E3-u ove godine. Da nije Bog Rata i Covek Pauk, plakanje. Publika puna fanbojica, smorila se od muke. Zeleni odneli pobedu i to povecu. X krece sa dominacijom.

Haha dobar si.

Forum se napunio postovima tog kvaliteta u poslednje vreme, ne znam šta se dešava...

Haha dobar si.

Ja se sad premisljam vredi li da ulazem samo jer se cimam kako ce neke multiplatform igre da rade.

Kakav je Dishonored 2 iz necijeg iskustva ? Na stranu digital foundry. Igrivo kao I druge ? Isto I za Prey ?

Prešao D2 na Pro. Normalno sve radi.

Kada je sledeći Playstation Live From E3? 12PM PT kažu, a to je po našem?

Da uberem onu dinamičnu temu...

21h

Super! Fala puno. :)

Ja se izvinjavam ako sam ikoga uvredio ali ovo je forum i imam pravo na svoje misljenje, a kome smeta, use u svoje kljuse. I meni ponekad nesto zasmeta ali to je svacije pravo, da iskaze sta misli i eto, zato prestanite da kukate i fanbojisete. Ja sam Sony korisnik vec duzi niz godina i imam pravo i da ih hvalim i kritikujem u ovom slucaju, nzm cemu frka..

To tvoje iskazivanje mišljenja više zvuči kao klasično fanboy troll-ovanje, a druge koji se iole ne slažu sa tvojim stavom odma optužuješ da su fanboy-evi. Znači lol. Real mature.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno