Šta je novo?

Komercijalna banka

Jel moguće podneti online zahtev za izdavanje Visa One & Only kartice?

Nema sanse, za svaku karticu moras zahtev predati u poslovnici. Kad budes isao, pitaj da li ce ima vesti o uvodjenju dinarske & devizne online kartice, ta bi velikoj vecini "zavrsavala posao".

Ne moras za svaku, online mozes za kreditne i one na odlozeno u okviru seta paketa

Мени је онлајн доступна само дебитна на одложено(основни рачун 200 дин.)

Loše vesti, u ekspozituri na Karaburmi je uvek ogromna gužva, jednom sam čekao skoro sat vremena. Moraću izgleda ponovo :p

Мени је онлајн доступна само дебитна на одложено(основни рачун 200 дин.)

Ono sto je mene odusevilo jeste da ovi iz digitalne ekspoziture su fenomenalni .. kad sam aktivirao paket set racun i karticu za odlozeno placanje ( kreditnu tati ne daju zbog godina ) .. sve podneo upetak .. u utorak je kartica bila gotova i samo smo otisli u ekspozituru u dogovoreno vreme i potpisivali sto je trajalo 5 min ;_)..to mi je prvi put da je tako brzo napravljena kartica ... posle mi poslali kodove za Komepay karticu .. i placanje preko telefona odlicno radi .. koristim i intesin wave2pay tako da obe aplikacije rade ok na telefonu ...

More, kada prestanu da se prave ludi (sve banke) i pocnu na licu mesta da izdaju kartice to ce biti pravi napredak.

5 minuta mi je trebalo pre 7 godina da, kao stranac, dobijem debitnu u Koreju, ispis imena po zelji, PIN sam biram, nema cak ni opcija da oni randomizuju:) Poseban PIN za net (nesto kao 3D Secure). Jedino sto to ne moze digitalno, mora uzivo :D

E Alfi hehhee...to ce biti jednog lepog suncanog dana ...

RF izdaje Visa electron u roku od 3 minuta sa sve ispisom imena i broja racuna na kartici.

Od kada?

Trebao sam dodati "bez naplate kao da je kreditna kartica sa ko zna kakvom ponudom" :)

Pustili da moze za primarnu karticu da se veze i devizni racun, ja popunio zahtev juce u poslovnici trebalo bi da je vec aktivno :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vidim ja da ti otkacujes Telenor ^^

Sve sto nema buducnost i ne razvija se dalje je prirodno pustiti da izumre pa tako i TB.. Samo sto TB jos uvek po nekim stvarima prednjači nad RB pa je tesko odluciti se. (visevalutni racun, klik)

Poslednja izmena:
Pustili da moze za primarnu karticu da se veze i devizni racun, ja popunio zahtev juce u poslovnici trebalo bi da je vec aktivno :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
То је корак напријед,баш сам гледао на сајту,мада им је електрон неупотребљива за онлајн плаћања а то је за основну картицу данас неприхватљиво.:) Значи Мастер дебит или на одложено са девизним је мало боље од Визе.

Uzmeš visa my tag sa strane :)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Jos nema one najavljene dinarske/devizne internet kartice, pricao sam sa operaterkom pre par dana.

Сад сам примјетио једну разлику у плаћању код новог и старог ел. банкарства.Плаћао рачун за струју и код ове нове верзије веб банкарства нисам могао да платим јер ми је поље ‚‚адреса примаоца" било празно док је код старе верзије могао да се плати рачун без попуњавања тог поља.Ништа значајно али ето.:)

Сад име истог града пише на три различита мјеста,назив,адреса и град примаоца.:D

Zar nemas u imeniku vec adresu? Treba jos dosta da se pegla nova verzija, npr. uopste nema prilagodjavanje velicini ekrana, niti na mobilnom prikazu moze da se odradi "pinch to zoom in".

Користио сам стари шаблон који је био попуњен као и она уплатница на сајту ЕПС-а,а ни тамо нема адресе,тј. улице и броја.Тај именик нисам гледао пар пута.Ево сад нпр. има адреса у именику мада је други текући рачун примаоца.То на крају вјероватно заврши тамо гдје и треба ал нисам покушавао,било ми лакше овако а и није до сада тражило адресу.

Jel može neko da mi pouzdano kaže da li je moguće koristiti M-banking i E-banking uz Visa My Tag karticu? Na sajtu piše: "Uplate se mogu vršiti kako u našim ekspoziturama, tako i preko elektronske banke od 00 do 24h, 365 dana u godini!" Ako nije moguće, zanima me da li neko zna, pitao sam i na temi u mts banci (kažu da zavisi od banke do banke), da li je moguće otvoriti Start tekući račun sa 17 godina?

Najbolje ti je da pozoves kol centar 0700-800-900 i da za 2 minuta saznas pouzdano.

Otići ću sutra ujutro do ekspoziture i raspitati se. Valjda neće biti gužve.

OBAVEŠTENJE O NOVOJ USLUZI – MOGUĆNOST PODIZANJA SREDSTAVA U VALUTI EUR NA BANKOMATIMA
KOMERCIJALNE BANKE od 10.08

Intesa ce stvarno zadnja uvesti uplate/isplate EUR na ATMu :( Kao da ne znaju da bi time ustedeli na salterskim radnicima :)

Опаа,још један корак напријед!Добар курс+еврићи на банкомату.Мораћу онда да узмем неки пакет рачун.

Nazad
Vrh Dno