Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Popust za PS Plus na UK PS Store-u je trenutno 25% i cena je 30funti. Nesto jeftinije je na Shopto.net 27.85funti. Na US store-u nisu jos osvezili akcije.

Na US store-u u glavnom akcije počinju i završavaju se u 17č po našem vremenu.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Cisto da bude jasno, konzolne igre se NE PRAVE za RGB 4:4:4, a HDMI 2.0 ima svoje built-in ogranicenje da 10bit 4K HDR ne moze svakako u RGB 4:4:4.

Cena Slim konzole je dosta pala tokom ove E3 promocije, cak i do 188E u zapadnoevropskim zemljama. I Pro pada lagano, 350€+HorizonZeroDawn. Cena Pro-u nece padati puno jer Sony i dalje tvrdi da ne nekim teritorijama imaju nestasice.

Poslednja izmena:
Ma pre ce biti to sto TV ima (ispod)prosecno osvetljenje,tek kad sam brightness malo smanjio i te neke opcije oko slike sad je ok.

@Grunt
Na psn.se su me prebacili na cdon.se gde su im bile sve hw ponude.
Evo slike. Bilo je greota ne iskoristiti, mislio sam da je svuda isto, zato i napisah.

9fa83ce0a186f20e6acac58879e27c3c.jpg

Sent from my D6603 using Tapatalk

XD8005 ima ispod prosečno osvetljenje? Lol

Pa neka boljka mora da ima..igrao sam ja ove igre na nekim slupljim LG modelima...slika je neralna.
Ovaj soni mozes da igras samo sa centra,uglovi katastrofa.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Drustvo, trenutno je PS4 slim verzija od 500gb sa 2 kontrolera 219e na nemackom Amazonu.

Da li je ovo no-brainer ponuda i da skocim momentalno na bandwagon? Eventualno da li treba da se obrati paznja oko modela/revizija ps4 slim verzije?

Poslednja izmena:
Jel ima neko da prodaje neku dobru pucacinu tipa, COD, Sniper elite, Far cry,neki Tom Clancy dobar...itd

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

XD8005 ima ispod prosečno osvetljenje? Lol

Da, ima ispodprosecno osvetljenje itekako ako se gledaju HDR karakteristike. HDR10 metadata je masterovana za 1000 nits-a. TV moze manje od 400. Dolby Vision ide do 4000, al TV to ni ne podrzava.

Mada i dalje taj model je najbolji entry model za HDR. 400nitsa je dovoljno za mracnu sobu, bolje je dosta od SDR contenta koji je masterovan za 100nitsa, a panel moze da isporuci veoma visok spektar 10bit boja.

Meni je taj TV vise legao za gledanje filmova, nego za igranje :d . Iako mnogi misle da je prvenstveno namenjen za igranje.

Pre nego sto shebem stvari kratka provera. Ako je igra (The Division konkretno) kupljena na Kanadskom nalogu, da li mogu sa UK naloga da dokupim DLC ? Ili moram sa tog istog kanadskog ? Kupio sam nosioca medjutim nisam razmisljao o tome.

Moraju igra i DLC biti iz istog regiona

Moraš sa CA naloga.

Moze i sa US

Ok hvala svoj trojici 😀 Bolje onda da kupim na CA i dlc, nisam u toku sa valutama kapiram slicno ko dolar, vidim ponudu 17e za 20 CA PSN wallet pa mi deluje korektno.

Iako godinama igram igre da bi se zezao i malo relaksirao,odlucih ovaj Uncharted da odigram na onom nivou tezine "crushing".
Big mistake... Onaj nivo tezine je pravljen za ljude koji nemaju zivce nego im sve ravno 😀 (ok,ok,znam da sam ja delimicno los u igrama koje su imalo teze,ali ipak..)

Meni je iskreno crushing bio laganica na svim delovima,završio sve delove na tom nivou iz prve. Brutal je već mazohizam.

:sceptic: Iš sotono :d

Salu na stranu,ja sam upalio crushing zbog platine,ali sam sinoc gledao malo koji trofeji se traze i shvatio da mi treba i multiplejeer trofeji u cetvorci,a kako nemam ps+ spustio sam tezinu na hard i samim tim oudstao od platine,cisto da se ne zlopatim 😀

Poslednja izmena:
:sceptic: Iš sotono :d

Salu na stranu,ja sam upalio crushing zbog platine,ali sam sinoc gledao malo koji trofeji se traze i shvatio da mi treba i multiplejeer trofeji u cetvorci,a kako nemam ps+ spustio sam tezinu na hard i samim tim oudstao od platine,cisto da se ne zlopatim 😀
Ajde uzmi njesra od Division da se boostamo sve za platinu 🙂

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Division jedino ako ima neko na poklon da mi da mogu da igram :d
Uzeo sam onomad za PC misleci da sam kupio vrh igru,kad ono ... :wall:

A znam 🙂 Isto. Samo kada je bio free weekend skinuo da vidm kako radi I slucajno zalupim vrata na kola I dobijem achievement 🙂 doomed.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Kako na shopto da pazarim ovaj ps+ kad kliknem buy kaze da nije dostupno za ljude van UK. Ima li jos negde da se nadje po toj snizenoj ceni?

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Mozda da probas UK VPN?

Jel neko probao sa vpn? Nebih bas da bacim 30e.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Kad je Sonijeva konferencija na E3?

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Utorak ujutru u 03:00

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno