Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мени је бисер што се наплаћује провизија на уплате за Телеком услуге у пословници банке,пошти.
Sto ti je to biser?
Pa tako i Vip naplacuje proviziju za svoje usluge u poslovnici, tako svi rade.
Posta je zasebna firma u odnosu na m:ts i ne vidim zasto ne bi naplacivali uslugu placanja.
To je kod svih tako jer radi "covek" pa to treba da se i plati, ali tamo gde ide elektronski tu je moguce da nema provizije, a moze da je ima.
A tamo gde ti odes na salter da uplatis neku uslugu, tu uvek ima provizije.
Ne kairam i dalje sto bi ti taj primer poslovnice i poste bio biser?
Neko obrazlozenje?

Jel ima ovaj racun sto smo otvorili neki limit sto se tice minusa i kamatu na to? Da li moze da se ode u minus ili samo trosis kolko imas

Za sad nemas minusa, sem ovog pocetnog za izradu kartice, ako nemas odmah na racunu tih 500 din, ici ces u minus za toliko.

Ima i dozvoljen minus, ako ti treba, oko 20% je kamata na godisnjem nivou.

Sto ti je to biser?
Posta je zasebna firma u odnosu na m:ts i ne vidim zasto ne bi naplacivali uslugu placanja.
To je kod svih tako jer radi "covek" pa to treba da se i plati, ali tamo gde ide elektronski tu je moguce da nema provizije, a moze da je ima.
Neko obrazlozenje?

Verovatno misli Telekom = Pošta = mts :D

Sto nije tacno.
Dao sam i primer gde Vip u SVOJIM poslovnicama kad se plati nalacuje proviziju, zasto ovi ne bi u tudjim filijalama naplacivali jer Posta nikako ne pripada m:ts-u.

I u posti kad uplacujes na mts racun, nema provizije

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je nesto drugo, on je spomenuo placanje usluga za ono sto imas prema mts-u.
To sto ti pricas je uplata na svoj racun, i ima procedura kako je free a kako se i na to placa provizija.

Opet mi nešto upalo u oko...
U kursnoj listi MB, nema funti.
I šta će da bude ako nešto meni košta 55 funti, kako će se naplatiti, po kom kursu?
U TB ima pa znam.

Verovatno misli Telekom = Pošta = mts :D
Наравно да не мислим да су Пошта и МТС исто али су могли склопити споразум да не наплаћују провизију као за уплате на рачун МТС банке.Нису,ОК.Али МТС и МТС банка су исто,могли су али нису,ОК.
Sto ti je to biser?
Neko obrazlozenje?
А Инфостан и ЕДБ,без провизије,то ти нормално,људи раде,а за Телеком не?

Ti si pricao za mts, a ja ti kazem da i Vip to radi naplacuje u svojoj poslovnici proviziju.
To su tako da kazem komunalije ima to i TB ne znam kako ti to ne znas a prilicno si aktivan u TB temi?
I to ti vazi samo ako placas preko aplikacije ili neta, ti si pricao za uplate u posti.

U kom roku treba da im se uplati 500 rsd za izradu kartice iako je kartica jos u izradi?

30 dana bi trebalo...meni je totalno nejasno da aplikacija na fonu i kad gledam preko browsera nista nije sinhronizovano...na aplikaciji na fonu nemam nikakve zahteve, nudi mi da otvorim racun, dok preko browsera imam aktivne zahteve

Ti si pricao za mts, a ja ti kazem da i Vip to radi naplacuje u svojoj poslovnici proviziju.
To su tako da kazem komunalije ima to i TB ne znam kako ti to ne znas a prilicno si aktivan u TB temi?
I to ti vazi samo ako placas preko aplikacije ili neta, ti si pricao za uplate u posti.
Навео сам прво МТС банку па Пошту,тим редослиједом,прочитај горе.ВИП није банка и нисам га ни споменуо а ТБ има интерес да кредитира(бескаматно своје тел.) а МТС банка нема за рачуне Телекома Србија,али може без провизије за Инфостан и ЕДБ.Толико од мене,мада мислим да ти опет нешто неће бити јасно.

Lose mislis, meni je jos u prvom postu bilo sve jasno.
Pozdrav.

То им је пилићарски потез да би мало ‚‚наградили" кориснике Телеком услуга.
I šta će da bude ako nešto meni košta 55 funti, kako će se naplatiti, po kom kursu?
U TB ima pa znam.
И не треба ти ништа сем евра и динара.

U TB ima pa znam.
Ne znas :) Nije taj kurs koji banke primenjuju za druge valute vec MC kurs. Koji je priblizan trenutnom kursu trzista. Ali sve dok ne prodje radni dan, ne znas koji ce biti kurs za taj dan.

Isto vazi i za MTSB, primenjuje se MC kurs, a trebalo bi kroz EUR da ide.

Sto se placanja u posti i ostalim salterima tice - ma sve treba da se naplacuje 100din i vise, sem stvari za koje mora potvrda iz banke, one besplatno! A ne da se pravi nepotrebna guzva, ili da banke zaradjuju jer zakon kaze da moraju zaradjivati na tome :)

Poslednja izmena:
E Alfi si citao 'Grčka Pireus banka namerava da proda podružnice u Srbiji, Bugarskoj, Rumuniji, Albaniji i Ukrajini, kao deo plana za smanjenje izloženosti prema inostranstvu.'

Ima li potrebe da se instalira aplikacija mts banke, jel nesto bolje nego preko browser-a? Meni sve funkcionise dobro preko chroma

App im je malo spora.

Sad proveravao upit stanja na bankomatima :

- postanska stedionica - prikazano na slipu i ekranu
- unikredit banka - htelo da naplati 15 din
- efg banka - ne radi
- vojvodjanska banka - ne radi
- komercijalna banka - ne radi

Kupovina u maxiju prosla ok .. beskontaktno placanje.. stigao SMS o autorizaciji ..
citam tarifnik za Racun Plus .. :

-SMS o autorizovanoj transakciji RSD Bez naknade

-Upit stanja na bankomatu druge banke RSD Bez naknade

-SMS notifikacija o odlivu sa Računa Plus RSD 5 + PDV - znaci naplate samo odliv - naplata ceka.. placanja sa racuna preko mbank ili ebank..da se iskljuciti ;-)

Bitno da je ta sms autorizacija platne kartice besplatna ..

Jos da probam kako radi web placanja ..;-)

E Alfi si citao 'Grčka Pireus banka namerava da proda podružnice u Srbiji, Bugarskoj, Rumuniji, Albaniji i Ukrajini, kao deo plana za smanjenje izloženosti prema inostranstvu.'
Nadam se da to nece menjati nista za posetojece klijente, inace 2 kartice manje od mene :)

Slazem se, svako je tu individualan i svako bira sta ce staviti na svoj fon.
Moj stav je da mi je sve lakse i bolje sa app.
Pa tako na fonu kod mene egzistiraju i app RF, TB, i MTS banke, i sa svim placam a ne znam dal sam jednom platio preko web-a.
Ti izaberi, a moju preporuku imas.

Meni je lakse da e bankingom plaćam račune, jer kopiram pozive na broj iz raznih pdf-ova. M banking mi je više da proverim stanje, kupim evre ili prebacim pare sa računa na račun. Stvar navike, a i zavisi kako sta nekom leži.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

I da li je tačno da je podizanje gotovine na svim bankomatima u zemlji besplatno? Obzirom da u tarifi stoji da su mogući troškovi koje nameće neka banka u lancu.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

I da li je tačno da je podizanje gotovine na svim bankomatima u zemlji besplatno? Obzirom da u tarifi stoji da su mogući troškovi koje nameće neka banka u lancu.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

0800 103 103

Imam 2% cashbacka, dodatne kartice. 2000 mesecno cashback, 24.000 godisnje.
Jedini uslov je da mi ostane VIP placanje vezano trajnim nalogom preko kartice, ali meni to ne smeta.
Nema vise toga za nove korisnike :(

U obicnim bankama moze i maloletno lice da otvori racun, samo ne moze kreditne proizvode i slicno dobiti, ali obicno sve banke imaju neke studentske racune.
MTS verovatno ima tehnicki (glup) razlog zasto ne da.

Znači da bih mogao bez problema, samostalno, otvoriti račun+karticu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno