Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Manje-više dođe ti na isto. Cena je slična, popusti su slični, jedino se kad-kad razlikuje besplatna PS Plus igra (kao na primer ovog meseca).

Ja sam na US i sasvim sam zadovoljan, a pretplatu možeš da kupiš preko Amazona ili recimo sa RI foruma.

Ko ti je zadavao muke konkretno? Prilično sam bio početnik kada sam krenuo bborne, ne sećam se tolikih frustracija da sam imao 🙂

Za sada sve ide podmazano. Sve detaljno ocetkao prvi deo i kill Cleric Beast na onom mostu, sve iz prve. Verovatno sam propustio neke skrivene delove, tipa u onoj provaliji sa gredama bio sam samo na donjem spratu nisam isao nize. Ali za prvih sat vremena sve je kao ocekivano 🙂

Za sada sve ide podmazano. Sve detaljno ocetkao prvi deo i kill Cleric Beast na onom mostu, sve iz prve. Verovatno sam propustio neke skrivene delove, tipa u onoj provaliji sa gredama bio sam samo na donjem spratu nisam isao nize. Ali za prvih sat vremena sve je kao ocekivano 🙂

samo kidaj

Ko ti je zadavao muke konkretno? Prilično sam bio početnik kada sam krenuo bborne, ne sećam se tolikih frustracija da sam imao 🙂

Zovi ako treba pomoć kod nekog bosa, 150. level sam, ng+🙂 Kad dođeš do dlc računam 😉

Ako je neko igrao Horizon i zna gde se nalazi side quest "sunstone rock" neka mi kaze,bio bih mu zahvalan. Fali mi jos samo taj quest za platinu,ali ne mogu da ga nadjem nigde,sve sam sa mape rascistio,imam 93% progress,ali ovo mi je nekako promaklo...

Edit: snasao sam se,posle 51:31h ,platina je ugledala svetlost dana 😀

Poslednja izmena:
Kasno videh da je Overwatch bio na free weekendu 🙁 Ima li neko neki gost nalog za trampu ? :d

Manje-više dođe ti na isto. Cena je slična, popusti su slični, jedino se kad-kad razlikuje besplatna PS Plus igra (kao na primer ovog meseca).

Ja sam na US i sasvim sam zadovoljan, a pretplatu možeš da kupiš preko Amazona ili recimo sa RI foruma.

znaci kupim direktno ps plus pretplatu 1 year ili da punim wallet na konzoli pa tako da kupim?

Praktično ti je svejedno. Inače sad sam video da imaš akciju za EU i UK, da ukoliko kupiš pretplatu od 12 meseci, dobijaš kod za Star Wars: Battlefront Ultimate Edition. Danas se završava, pa eto prilike da ugrabiš ovu promociju (ova akcija je za one koji nemaju pretplatu). Ako te ne zanima ova igra, ostani na US, jer su cenovno nešto jeftiniji.

Poslednja izmena:
Ipak sam izdrzao samo nekih sat-dva sa Bloodborneom i stavio ga na prodaju,definitivno nije igra za mene. Moguce da meni pretezno tesko pada jer celog zivota igram sportske igre,i tek ponekad neku open world,dok ovako nesto nikad nisam igrao.
Poprilicno frustrirajuce i potpuno nepotrebno,bar meni.

I ja nesto tesko sednem da vezem 5-6-7 sati kao sto sam znao sa Phantom Painom i Ratchet & Clankom. Sta znam, igra je skroz okej, nemam problema ni sa ojadjenim performansama koje strecnu u sred fajta, ali nakon toliko DS igara mislim da mi treba jos malo odmora. Budem probao opet 🙂

Ja sam Horizon odradio za 7 dana,i u tih 7 dana nakupio 50h gempleja. Kad uporedim sa Bloodbornom smesno mi je donekle. Cak i ovo malo sto sam presao mi nije nista specijalno,jos kad se na to doda ovaj nivo tezine...cao zdravo 😀
Nista sto WD2 nece da mi resi. Odigrao sam par sati,i za sad je super. Mnogo,ali mnogo bolje od prvog dela.

Poslednja izmena:
Meni obrnuto. Kec mi je mnogo bolje legao od ovog politički korektnog high contrast drugog dela.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa ne znam. Prvi sam presao na silu,a iscekivao sam ga bas dugo.
Ovaj drugi deo sam docekivao ravnodusno,a iznenadio sam se kakav je. Mnogo mi je vise legao. Doduse,danas ga prvi put igra,imam par sati gempleja,ali za sad nemam zamerki,osim voznja automobila,ali to je sporedna stvar u ovoj igri,nije toliko strasno.

Kako ti ide Horizon? 🙂 Ja kad sam sve zavrsio sam imao 94% progress,a cela mapa mi je bila prazna,hteo sam da se pojedem gde su jos tih 6% 😀 ,cak sam uz malu pomoc youtuba i sakupio sve one zezancije (datapoints itd...) ali 94% je bio sam kraj za mene...

Za ekipu sa BF:BC i BF3..... Sinoc sam na BF1 sreo Boru Drljacu...... Nedostajao nam je Era :d

Praktično ti je svejedno. Inače sad sam video da imaš akciju za EU i UK, da ukoliko kupiš pretplatu od 12 meseci, dobijaš kod za Star Wars: Battlefront Ultimate Edition. Danas se završava, pa eto prilike da ugrabiš ovu promociju (ova akcija je za one koji nemaju pretplatu). Ako te ne zanima ova igra, ostani na US, jer su cenovno nešto jeftiniji.

Kupih juce PS plus na UK nalogu ali nisam dobio nikakav kod za Star Wars ili jesam a ne mogu da ga nadjem 🙁

KF2, ala ce da bude rokanja. 🙂 Jeste da igra ima izuzetno naporan grind sistem progresije ali je zato napetost i rokacina veoma dobra.

Nadam se da su doterali igru kako valja, kf2. Igrao sam je davno ppre pc izlaska dok je bila u alfi, ono je bilo no no.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Igrao sam je i ja od alfe do pre nekih 7-8 meseci i imam oko 200 sati igranja i sto se tice same core mehanike igre nije tu nista posebno menjano, menjane su neke kozmeticke stvar i nesto balans oruzja/protivnika vise puta. Igra moze biti repetitivna za mnoge ali meni je sam feedback pucanja i rasturanja onih zedova sjajan i ono osnovno zasto mi se igra svidela i zbog cega sam izignorisao onaj nenormalni grinding. Pogotovo je veoma napeto kad krenes da igras Hell on Earth meceve koji traze dobru i iskusnu ekipu.

Verujem da nisu omasili.

P.S Salu na stranu, ako ima nekog ko je dobre volje da helpa sa par funti zbog popusta na Overwatch, vratim skoro pa duplo vise 🙂 Neka me na pm cimne da se dog. Ima tu puno ljudi sa foruma kojima sam help ili oni meni pa nisam ostao duzan 🙂 ***a, kriticna vremena :d

Kupih juce PS plus na UK nalogu ali nisam dobio nikakav kod za Star Wars ili jesam a ne mogu da ga nadjem 🙁
Stići će ti kod na e-mail za nekoliko dana:

Eligible customers who have purchased a 12-month PlayStation Plus subscription will receive an email within 5 to 10 days containing a one-time use voucher code for STAR WARS Battlefront Ultimate Edition on PS4.

Sve mi se svidja u ovom Bloodborne-u, danas vezao 7 sati bez pauze ali me glava kida, mape su takve da nikad ne skontam gde sam skrenuo, sve isto u pm 😀

Sve mi se svidja u ovom Bloodborne-u, danas vezao 7 sati bez pauze ali me glava kida, mape su takve da nikad ne skontam gde sam skrenuo, sve isto u pm 😀

Mnogo je 7 sati... Bloodborne zahteva izuzetnu koncentraciju i zato te glava boli 🙂 Meni je SAMO Forbiden Woods bio konfuzan, ostalo sve ok.

Ma umem ja to po 20h kad mi dozvoljavaju obaveze 🙂 Mislim da sam u toj sumi sada, ubio par bossova. Javljam se po prelasku 🙂

Blago tebi MAzi, ja ne mogu duze od 2-3 sata prosecno da igram nista,a voleo bih vise od icega 😀 . Horizon me jedino opcinio,pa sam picio po 7-8h dnevno,od ostalih igara,rekord mi je TLoU,4h u jednom danu 😀

Ne znam gde dalje 🙂 Strah me da idem na nekom guide-u jer cu da naletim na spoiler.. Evo ko zeli da helpa bez spoilera 🙂

Prve 3 ploce u dream-u su u igri, na drugoj ima samo 2 lampe koje sam nasao (tj bonfire 😀), na trecem samo jedna. Oba boss-a, nevidljive vestice kako se zovu vec, i onog sa arcanom ogromnog sam dobio.. U crkvi je gore zakljucana vrata (ona skroz gore, gde na svakom spratu ima soba u obliku kruga i nalaze se oni u invalidskim kolicima sa vatrom i mitraljezom 😀), sve drugo je overeno, setam kroz celu mapu gore dole, farmam levele medjutim niceg novog ne nalazim 😀 Neki tip ? Prodjoh kroz onu sumu gde su sve range AI medjutim ima samo jedan prolaz, na onom groblju ispred vestica gde su ona dva velika i one vestice sam sve overio, nista nisam nasao. Poslednjeg boss-a sam dobio u onoj kapeli velikoj po stepenicama, levo se islo za vestice ako pamtim, desno je slepa ulica 😀 Izgubih sat vremena i reko ajd za sutra.

Btw cemu sluze oni laverinti ? U Hunter Dream-u na desnoj strani unlock sam prvi kamen, presao sva 4 layera i dobio item, jel to uvek random ili su fiksni nivoi ?

I desio mi se freeze u dreamu kada sam otisao do weapon tool-a, zamrznuta slika, zvuk ide, a mogao sam PS dugme da izadjem iz igre. Samo je konzola bila bucna ko nikada nekih 2-3min nakon toga.. Neko imao ovo ?

Poslednja izmena:
Ne znam gde dalje 🙂 Strah me da idem na nekom guide-u jer cu da naletim na spoiler.. Evo ko zeli da helpa bez spoilera 🙂

Prve 3 ploce u dream-u su u igri, na drugoj ima samo 2 lampe koje sam nasao (tj bonfire 😀), na trecem samo jedna. Oba boss-a, nevidljive vestice kako se zovu vec, i onog sa arcanom ogromnog sam dobio.. U crkvi je gore zakljucana vrata (ona skroz gore, gde na svakom spratu ima soba u obliku kruga i nalaze se oni u invalidskim kolicima sa vatrom i mitraljezom 😀), sve drugo je overeno, setam kroz celu mapu gore dole, farmam levele medjutim niceg novog ne nalazim 😀 Neki tip ? Prodjoh kroz onu sumu gde su sve range AI medjutim ima samo jedan prolaz, na onom groblju ispred vestica gde su ona dva velika i one vestice sam sve overio, nista nisam nasao. Poslednjeg boss-a sam dobio u onoj kapeli velikoj po stepenicama, levo se islo za vestice ako pamtim, desno je slepa ulica 😀 Izgubih sat vremena i reko ajd za sutra.

Btw cemu sluze oni laverinti ? U Hunter Dream-u na desnoj strani unlock sam prvi kamen, presao sva 4 layera i dobio item, jel to uvek random ili su fiksni nivoi ?

I desio mi se freeze u dreamu kada sam otisao do weapon tool-a, zamrznuta slika, zvuk ide, a mogao sam PS dugme da izadjem iz igre. Samo je konzola bila bucna ko nikada nekih 2-3min nakon toga.. Neko imao ovo ?

Dobio si Cleric Beast, Father Gascoigne, Vicar Ameliu i Witches of Hamvick ako sam skontao? Jel na te misliš? Ako si dobio Ameliu, jesi dodirnuo oltar iza bos arene 🙂 Imao si ranije jedna vrata koja traže šifru... to bi trebalo da ti pomogne 🙂

Haha jao imena 🙂 tako je. Dobro, pamtim izgled tih vrata, pamtim I pogled iz neposredne sredine nizbrdo ali garant sat vremena da izvalim gde su 🙂 hvala !

Ima ko hoce da uzme 2 dana free ps+ . Meni taman dobrodoslo zbog WD2,ima pregrst onih online misija. Na duze staze mi ne treba svakako.
Tako da ako neko ima slicnu situaciju kao ja,dobro ce mu dodje 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno