hercegovac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.03.2007
- Poena
- 320
Ne, global ima isto kuciste kao x.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Video juce na Xda,sad ulazim na forum,vidim 6 novih stranica,ponadah se da se pise o tome a ono opet jedno te isto,o kameri,update,slike,sve jedno te isto... A o novim romovima ni traga ni glasa...Konacno!
Xiaomi objavio kernel source. Bravo za Xiaomi. [emoji106]
Developer rom je isto sto i Stable rom, samo pre dobija nove stvari i pre se ispravljaju bug-ovi.
Moze savet kako da podesim ili ukljucim nesto da mi radi mobilni internet dok razgovaram telefonom..Trenutno mi ne radi ta mogucnost,na primer dok razgovaram sa nekim desavalo mi se da mi zatreba internet da proverim nesto ili pogledam,medjutim isti ne radi bez obzira sto su mi mobilni podaci ukljuceni,to vazi i kad je ukljucen wi fi..Pomoc.
Problem može da bude upravo do 3g. Postoji verovatnoća da na 3g ne možeš da radiš oba jer pozivi i surf korisre isti radio. Pokušaj da upališ 4gLTE. Tu bi trebalo da je situacija drugačija.Da citiram sam sebe,moze li neko od iskusnijih da mi pomogne oko ovoga..kolega milos laki me je pitao da li je podeseno na 3g,jeste,stalno je na 3g jer ne koristim 4g lte..mozda mi proba pomoci kidence i drugi koji poznaju materiju..?model mi je sa mtk procesorom..
A šta radi neko ako mu pobegne
neki update npr 8.2.5.0?
![]()
ovo i mene zanima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari