- Učlanjen(a)
- 21.03.2017
- Poena
- 19
Probaj da podesiš mobilni internet na WCDMA/3g only.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Ау, медијатек процесор ДУПЛО јачи од овог СД-а, и ова пластика горе и доле....дефинитивно дил брејкер....Колико је боље урађен МТК небо и земља....Пих...опет да узмем МТК...
Vladof koji si ti tel imao pre xiaomija?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Kakve bagove ? Sve radi glatko sem sto je mene malo zezao wifi na 8.2.4.0 u smislu da nije hteo da se kaci na svaki ruter.
Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока
Pa sta ti bi da sa 6p top modela predjes na xiaomi redmi seriju i da se mucis sa njima.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ау, медијатек процесор ДУПЛО јачи од овог СД-а,
Mtk je jedino jaci po potrosnji baterije i zagrevanju [emoji2]
Da li je neko iskusio problem koji ću opisati ispod?
Ponekad neće da mi se uključi mobilni internet, ranije sam restartovao fon da bi proradilo a sada sam skontao da paljenjem airplane moda pa gašenjem proradi mobilni internet.
Koristim Note 4x a ranije sam koristio Xiaomi Mi3 na kojem sam imao isti problem. Na Mi3 je pojavio posle nekog update-a, nije se oduvek to dešavalo...
Da li je do telefona ili kartice?
Нексус је изгубио смисао...цео тај ВАНИЛА фазон је само празна прича, да би добио употребљив телефон мораш да инсталираш брдо ђубрета тако да та ванила губи смисао, као кад инсталираш само виндоз без иједног другог програма...А и ЦРКАВАЈУ НАЈСТРАШНИЈЕ сваки нексус је имао проблем са хардвером...не пада ми на паметда дајем 300и кусур евради за нешто што НЕ ВРЕДИ ТОЛИКО.
5икс црко-бутлуп- на 6П отказао екран после месец дана, 5ица добила флеке по екрану, 4рка розе дисплеј...
Ma sve šljaka perfektno bukvalno. Kao i na 8.2.2.0. Video sam i ja solidan broj negativnih komentara pre svega za bateriju a posle i performanse, za sve tri verzije od 8.2.2.0 preko 4, pa do 8.2.5.0. Apsolutno nikakav battery drain, pregrevanja, bagovanje... Sve preporuke da uradiš update!Dajte ljudi još iskustva
Sa MIUI V8250
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari