Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Probaj da podesiš mobilni internet na WCDMA/3g only.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

A sta da ti kazemo? Radi bez greske, jos nijedan problem nisam nasao, a nisam imao problema ni sa 8.1.15. Isto mi dođe, sem sto mogu da odradim swype notifikacije sa lock screena.

Pitao sam zbog batt
jer su se mnogi žalili na onaj prethodni
pa čak i na youtube ima toliko loših komentara
i za batt i za neke bagove...
Super, hvala ti! ;)

Poslednja izmena:
Eto nisu sredili prikaz, prikazuje screen on kada nije bio upaljen. Ali baterija i dalje sasvim OK. Sot 2 sata za sada, ali ide i po 8 za 2+ dana.
6cf58980f9cbf6421e571041f0019ce8.jpg

Kakve bagove ? Sve radi glatko sem sto je mene malo zezao wifi na 8.2.4.0 u smislu da nije hteo da se kaci na svaki ruter.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Ау, медијатек процесор ДУПЛО јачи од овог СД-а, и ова пластика горе и доле....дефинитивно дил брејкер....Колико је боље урађен МТК небо и земља....Пих...опет да узмем МТК...

Vladof koji si ti tel imao pre xiaomija?

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Stoji, MTK izrada je odlicna... Ali kako ovo radi (SD). Jutros skinem 2GB ISO i potrosim 1%. Imam oba modela, sem izrade sve ostalo je na strani SD.

Ау, медијатек процесор ДУПЛО јачи од овог СД-а, и ова пластика горе и доле....дефинитивно дил брејкер....Колико је боље урађен МТК небо и земља....Пих...опет да узмем МТК...

Hahahaha!

Pa sta ti bi da sa 6p top modela predjes na xiaomi redmi seriju i da se mucis sa njima.

Pa sta ti bi da sa 6p top modela predjes na xiaomi redmi seriju i da se mucis sa njima.

Нексус је изгубио смисао...цео тај ВАНИЛА фазон је само празна прича, да би добио употребљив телефон мораш да инсталираш брдо ђубрета тако да та ванила губи смисао, као кад инсталираш само виндоз без иједног другог програма...А и ЦРКАВАЈУ НАЈСТРАШНИЈЕ сваки нексус је имао проблем са хардвером...не пада ми на паметда дајем 300и кусур евради за нешто што НЕ ВРЕДИ ТОЛИКО.
5икс црко-бутлуп- на 6П отказао екран после месец дана, 5ица добила флеке по екрану, 4рка розе дисплеј...

Da li je neko iskusio problem koji ću opisati ispod?

Ponekad neće da mi se uključi mobilni internet, ranije sam restartovao fon da bi proradilo a sada sam skontao da paljenjem airplane moda pa gašenjem proradi mobilni internet.

Koristim Note 4x a ranije sam koristio Xiaomi Mi3 na kojem sam imao isti problem. Na Mi3 je pojavio posle nekog update-a, nije se oduvek to dešavalo...

Da li je do telefona ili kartice?

Mtk je jedino jaci po potrosnji baterije i zagrevanju [emoji2]

Да, знам да бенчмарк ништа не значи али СД даје упола слабије резултате.

Da li je neko iskusio problem koji ću opisati ispod?

Ponekad neće da mi se uključi mobilni internet, ranije sam restartovao fon da bi proradilo a sada sam skontao da paljenjem airplane moda pa gašenjem proradi mobilni internet.

Koristim Note 4x a ranije sam koristio Xiaomi Mi3 na kojem sam imao isti problem. Na Mi3 je pojavio posle nekog update-a, nije se oduvek to dešavalo...

Da li je do telefona ili kartice?

Pa očigledno do ubdate.
Ja npr. ako ujutro upalim fon a on je na
wifi-u i kasnije kad ga iskljucim (wifi) i ukljucim mob net on nece da proradi dok ga ne restartujem. A ako je ukljucen zajedno sa wifi-em kad ga ukljucujem (mob) on normalno se prebaci sa wifi-a na mob net.
Zato ne gasim mob net nikada :D

Poslednja izmena:
Na RN4 i RN4X nisam primetio takve probleme. Sve je popaljeno i telefoni rade bez restarta ili gasenja nedeljama, sve je OK. Možda je do sim kartice?

Pa zato sto ti je stalno sve popaljeno-to mu baš napisah

Poslednja izmena:
Нексус је изгубио смисао...цео тај ВАНИЛА фазон је само празна прича, да би добио употребљив телефон мораш да инсталираш брдо ђубрета тако да та ванила губи смисао, као кад инсталираш само виндоз без иједног другог програма...А и ЦРКАВАЈУ НАЈСТРАШНИЈЕ сваки нексус је имао проблем са хардвером...не пада ми на паметда дајем 300и кусур евради за нешто што НЕ ВРЕДИ ТОЛИКО.
5икс црко-бутлуп- на 6П отказао екран после месец дана, 5ица добила флеке по екрану, 4рка розе дисплеј...

Apsolutni yes!

Поручих,
СнапДрагон верзију ебига не купујем кућу :), узео сам сиво-црни, мало за промену, нашао сам и 4/64 верзију али нема златна боја већ само ружа златна,а та ме не отвара у струку *** па сам одустао.

Dajte ljudi još iskustva
Sa MIUI V8250
Ma sve šljaka perfektno bukvalno. Kao i na 8.2.2.0. Video sam i ja solidan broj negativnih komentara pre svega za bateriju a posle i performanse, za sve tri verzije od 8.2.2.0 preko 4, pa do 8.2.5.0. Apsolutno nikakav battery drain, pregrevanja, bagovanje... Sve preporuke da uradiš update!

like-1174811_960_720.png
Ne reko ste za srpski-jel ima?
Ovaj moj 8.1.15.0 nema.

Poslednja izmena:
Trenutno samo bratski nam hrvatski. Dođe korisno ako se ne snalaziš sa engleskim.

Samo jedno pitanje, informativno, interesuje me :D Global verzija nema plastiku? Tj kuciste je kao kod mtk, all metal i podrzava band 20? Za chipset sam razumeo.

Nazad
Vrh Dno